والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۵ مارس ۲۰۱۷، ساعت ۲۱:۲۹ توسط Bellavista1 (گفتگو | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «پرونده:Shahanshah va Farahnaz22Esfand1341.jpg|thumb|left|180px|زادروز والاحضرت فرحناز ۲۲ اسفند ماه ۱...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخه جدیدتر← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
زادروز والاحضرت فرحناز ۲۲ اسفند ماه ۱۳۴۱
ShahbanouCrownPrinceFarahnaz.jpg
جشن پایان سال تحصیلی ۲۵۳۷ شاهنشاهی مدرسه رضا پهلوی نیاوران در پیشگاه شاهنشاه و شهبانو
والاحضرت فرحناز در زادروز شاهنشاه در امجدیه

والاحضرت فرحناز پهلوی در روز ۲۱ اسفند ماه ۱۳۴۱ در تهران چشم به دنیا گشودند. نوزاد ۴ کیلو وزن دارد. شاهنشاه از شادمانی در پوست نمی‌گنجند و فرحناز را در آغوش می‌گیرند.

والاحضرت فرحناز دوره دبستان را در مدرسه ویژه نیاوران به پایان رساندند.

از سال ۱۳۵۷-۱۳۴۹ در مدرسه مخصوص نیاوران به پایان رساندند. ایشان از سال ۱۳۵۹- ۱۳۵۸ در دبیرستان استر واکر در سیمزبری ، کانتیکات مشغول به تحصیل شدند و تحصیلات خود را در مدرسه آمریکایی قاهره واقع در مصر از۱۳۶۰-۱۳۵۹ ادامه دادند. ایشان تحصیلات دانشگاهی خود را در بنینگتن کالج ، واقع در ایالت ورمانت ، به پایان رساندند و مدرک لیسانس در علوم اجتماعی کسب کردند. ایشان فوق لیسانس خود را در سال ۱۳۶۹ از دانشکده مددکاری اجتمأعی در رشته روانشناسی‌ کودک بدست آوردند.

این روزها والاحضرت فرحناز به مادرشان ، علیاحضرت فرح پهلوی ، و برادرشان رضا شاه دوم، بسیار نزدیک هستند و توجه شدیدی به حوادثی که در ایران اتفاق میافتد نشان میدهند. همانطور که از تحصیلات ایشان معلوم است، ایشان بانوی دلسوزی هستند که توجه خاصی‌ نسبت به مسائل اجتمأعی در جامعه دارند ، بخصوص نسبت به آنها که مربوط به اشخاص محروم میشود.

۲۱ اسفند ماه ۱۳۴۱ والاحضرت فرحناز پهلوی در کاخ سعدآباد چشم به جهان گشودند.

۲۱ اسفند ماه ۱۳۴۳ زادروز والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی از سوی ملت ایران به شاهنشاه و شهبانو تهنیت گفته شد. والاحضرت فرحناز سومین سال زندگی را آغاز می‌کنند. سالگرد زادروز والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی از سوی مردم سراسر کشور به شاهنشاه و شهبانو تهنیت گفته شد.

۳۰ فروردین ماه ۲۵۳۷ در پیشگاه والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی و سرکار علیه بانو فریده دیبا قانم مقام ریاست عالیه جمعیت ملی مبارزه با سرطان جایزه‌های یادبود دکتر صغرا آزرمی به برندگان داده شد. در این آیین وزیر بهداری و بهزیستی، رییس دانشگاه تهران، رییس دانشگاه رضا شاه کبیر ، هموندان شورای عالی و هموندان هیات مدیره جمعیت ملی مبارزه با سرطان بودند. دکتر یحیی دیبا مدیر عامل جمعیت گزارش رسایی درباره کارهای جمعیت و تاریخچه جمعیت به آگاهی باشندگان رساند. آنگاه والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی جایزه ۸ تن از برندگان را به آنان دادند.