نهمین کنفرانس ارزشیابی انقلاب آموزشی رامسر ۱۳ تا ۱۸ شهریور ماه ۲۵۳۵ شاهنشاهی

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۲۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۵۷ توسط Bellavista1 (گفتگو | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی « نهمین کنفرانس ارزیابی انقلاب آموزشی در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخه جدیدتر← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو


نهمین کنفرانس ارزیابی انقلاب آموزشی در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو در رامسر گشایش یافت. این کنفرانس در ساعت ده و سی دقیقه با ورود اعلیحضرتین به تالار کنفرانس رسمیت یافت.


AryamehrEvaluationEducationalRevolution13Shahrivar2535.jpg

نهمین کنفرانس ارزیابی انقلاب آموزشی در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو و شماری از پایوران کشوری، آموزش عالی و آموزش و پرورش در رامسر گشایش یافت. شاهنشاه ٰآریامهر در نخستین نشست کنفرانس فرمودند:[۱]

مطالب را می‌توان این طور خلاصه کرد که ما الان چه هستیم و چه می‌خواهیم بشویم و چه باید بشویم؟ آنچه هستیم و نواقص کار و کمبودها و راه‌حل‌هایی که برای برطرف کردن آنها هست، امروز تا حدی ارائه شد. کمیسیون‌ها البته با جزئیات خیلی بیشتر همین مطالب را خواهندشنید و ممکن است آنها به اشتراک تمام شرکت کنندگانی که در این کنفرانس هستند، یعنی خود دانش‌آموز، خود دانشجو، کارگران و سایرین، هر کدام به مناسباتی راه‌حل‌هایی پیشنهاد بکنند. چند چیزی که جلب توجه کرد، یکی موضوع قدری پرداختن به ظاهر است، موضوع لوکس بودن ساختمان است و بعد نه فقط تحصیلات رایگان است، بلکه وام تحصیلی هست، کمک تحصیلی است و همچنین برای استادان و دبیران که اتفاقاً این موضوع مهم است، هم از لحاظ خودشان و هم از لحاظ اجتماعی، موضوع ساختن مسکن هست و سایر امتیازات. ولی می‌بینیم با وجود توجهی که احیاناً به استادان یا دبیران می‌شود، که البته آن هم کامل نیست، ولی حاصل کار چیست.

از ویژگی‌های این کنفرانس بودن نمایندگان دانشجویان، آموزگاران، و دانش آموزان در نشست‌های آن است. پنج کمیته وابسته به کنفرانس ارزشیابی انقلاب آموزشی رامسر همزمان با برگزاری این مجمع تشکیل خواهند شد و هر کمیته گزارش پژوهشی و دستاورد گفتمان و دیدگاه خود را به کنفرانس می‌دهد. هر کمیته دربرگیردنه ۶۰ تا ۷۰ تن از پایواران و کارشناسان امور آموزشی و آگاهان در این زمینه می‌باشد. دکتر باهری رییس سازمان بازرسی آموزش و پژوهش دربار شاهنشاهی در گزارشی که به پیشگاه اعلیحضرتین در کنفرانس تقدیم داشت با نشان دادن آمار به پاره‌ای از تنگناها و نارسایی‌های آموزشی پرداخت و نکته‌های مثبت و کارا را نیز یادآور شد. شاهنشاه به هنگام سخنان دکتر باهری پاسخ به پرسش‌ها و دیدگاه‌های پیشنهاد شده را دادند.[۲]

در نشست پایانی نهمین کنفرانس ارزشیابی انقلاب آموزشی در بامداد روز ۱۸ شهریور با بودن همه هنبازان (شرکت کنندگان) برگزار گردید. چون به سبب نامساعد بودن هوا از جهت فرود آمدن هواپیما تشریف‌فرمایی اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو مقدور نبود، آقای نخست‌وزیر گزارش کنفرانس را با تلفن به شرفعرض ملوکانه رساند. شاهنشاه دستور فرمودند که به نکات زیر توجه و تأکید بیشتر معطوف گردد:[۳] ۱- منظور ما از اینکه در جلسه افتتاحیه گفتیم، لازم است بدانید «چه هستیم، چه می‌خواهیم باشیم و چه باید باشیم» آن است که باید پیشرفت‌های عظیم ایران آینده را در زمینه علم و تکنولوژی از هم‌اکنون سرلوحه برنامه‌های آموزشی خود قرار دهیم و افرادی برای دست یافتن به پیشرفته‌ترین دانش‌ها و فنون آماده سازیم بنحوی که این افراد بتوانند حتی در توسعه پیشرفت علمی و تکنولوژی در سطح جهانی سهیم باشند و مسئولیت‌های بزرگ خویش را از هر جهت ایفاء کنند. اینکه گفته این «نباید دیپلم بی‌سوادی به کسی داده شود»