تفاوت میان نسخه‌های «پارک شاهنشاهی»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی ''''پارک شاهنشاهی ''' به کوشش و ابتکار شهبانو فرح پهلوی در خیابان پهلوی شمال شه...' ایجاد کرد)
 
خط ۱: خط ۱:
'''پارک شاهنشاهی ''' به کوشش و ابتکار [[شهبانو فرح پهلوی]] در خیابان پهلوی شمال شهر تهران ایجاد شد.
+
{{سرصفحه پروژه
}}</ref> نامیده می‌شد. بوستان ملت از شرق به [[خیابان ولیعصر]]، از جنوب به [[بزرگراه نیایش]]، از غرب به [[مجموعه ورزشی انقلاب (تهران)|مجموعه ورزشی انقلاب]] و از شمال به ساختمان مرکزی [[صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران]] محدود می‌شود.
+
| عنوان = پارک شاهنشاهی
 
+
[[شهبانو فرح پهلوی]]
این بوستان نخست زمینی بایر بود که با توجه به موقعیت خاص آن کار احداثش از سال ۱۳۴۵ خورشیدی در ۲ فاز متفاوت آغاز شد. فاز اول، آن بخشی از پارک را شامل می‌شد که به موازات خیابان پهلوی قرار داشت و به‌صورت بلواری به‌طول ۱۰۰۰ متر بَرِ خیابان پهلوی در سال ۱۳۴۷ به بهره‌برداری رسید. کار ساخت فاز دوم بر پایه‌ٔ طرحی از پارک‌سازی انگلیسی و با الهام ازپارک‌های آن کشور در تپه‌های غربی ادامه یافت و در ۱۳۵۳ به بهره‌برداری رسید. این بخش از پارک از شمال به تلویزیون ملی ایران
+
| قسمت =
 +
| قبلی = [[درگاه:شهبانو فرح پهلوی|درگاه شهبانو فرح پهلوی]]
 +
| بعدی = [[درگاه:محمدرضا شاه پهلوی|درگاه محمدرضا شاه پهلوی]]
 +
| یادداشت =
 +
}}
  
 +
'''پارک شاهنشاهی ''' به کوشش و ابتکار [[شهبانو فرح پهلوی]] در خیابان پهلوی شمال شهر تهران ایجاد شد.  پارک شاهنشاهی نخست زمینی بایر بود که با آگاهی از جای ویژه آن کار ساختن آن از سال ۱۳۴۵ خورشیدی در ۲ فاز متفاوت آغاز شد. فاز اول، آن بخشی از پارک را شامل می‌شد که به موازات خیابان پهلوی قرار داشت و به‌صورت بلواری به‌طول ۱۰۰۰ متر بَرِ خیابان پهلوی در سال ۱۳۴۷ به بهره‌برداری رسید. کار ساخت فاز دوم بر پایه‌ٔ طرحی از پارک‌سازی انگلیسی و با الهام از پارک‌های آن کشور در تپه‌های غربی ادامه یافت و در ۱۳۵۳ به بهره‌برداری رسید.
  
  

نسخهٔ ‏۱۱ اکتبر ۲۰۱۲، ساعت ۲۲:۳۳

درگاه شهبانو فرح پهلوی پارک شاهنشاهی

شهبانو فرح پهلوی

درگاه محمدرضا شاه پهلوی

پارک شاهنشاهی به کوشش و ابتکار شهبانو فرح پهلوی در خیابان پهلوی شمال شهر تهران ایجاد شد. پارک شاهنشاهی نخست زمینی بایر بود که با آگاهی از جای ویژه آن کار ساختن آن از سال ۱۳۴۵ خورشیدی در ۲ فاز متفاوت آغاز شد. فاز اول، آن بخشی از پارک را شامل می‌شد که به موازات خیابان پهلوی قرار داشت و به‌صورت بلواری به‌طول ۱۰۰۰ متر بَرِ خیابان پهلوی در سال ۱۳۴۷ به بهره‌برداری رسید. کار ساخت فاز دوم بر پایه‌ٔ طرحی از پارک‌سازی انگلیسی و با الهام از پارک‌های آن کشور در تپه‌های غربی ادامه یافت و در ۱۳۵۳ به بهره‌برداری رسید.


نگارخانه

منابع