سخنان داریوش انصاری مدیر عامل کمپانی نیتینگ ایران درباره پروژه کارخانه‌ها ۲۸ خرداد ماه ۱۳۵۴

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو


در بازدید آقایان مهندس عبداله ریاضی و نجم آبادی وزیر صنایع و معادن از شهر صنعتی البرز، پیشرفت‌های کارخانجات عظیم و مدرن «نیتینگ ایران» مورد تحسین قرار گرفت چهارشنبه گذشته، آقای مهندس عبداله ریاضی، آقای نجم آبادی و جمعی از شخصیت‌های برجسته اقتصادی، طی بازدید از شهر صنعتی البرز، کارخانجات معظم و مدرن شرکت «نیتینگ ایران» را مورد بازدید قرار دادند. در این بازدید، بیش از هر چیز پیدایش چنین واحد صنعتی عظیم و مدرن، با توجه به مدت زمان کوتاهی که از تأسیس آن می‌گذرد، شگفتی و تحسین بازدید کنندگان را برانگیخت. چنین سرعت عمل آمیخته به دقت و شایان توجهی، نشان‌دهنده آهنگ سریع پیشرفت‌های صنعتی کشور است که تحت توجهات شاهنشاه آریامهر، می‌رود تا مملکت ما را در ردیف پیشرفته‌ترین و قدرتمندترین کشورهای صنعتی جهان قرار دهد و در این میان، تلاش و کوشش صمیمانه و پیگیر کسانی چون مدیران و مسئولان شرکت «نیتینگ ایران» در راه اجرای منویات بلندپایه رهبر عالی‌قدر کشور ما، شاهنشاه آریامهر، در خور قدردانی و از هر جهت تحسین‌انگیز و مایه فخر و مباهی است. در ساعت 9 بامداد، آقای مهندس عبداله ریاضی و آقای نجم آبادی وزیر صنایع و معادن و سایر بازدید کنندگان وارد محوطه کارخانجات «نیتینگ ایران» شدند و از طرف آقایان لاجوردیان، داریوش انصاری، مدیر عامل شرکت، و سایر مدیران کارخانجات «نیتینگ ایران» مورد استقبال قرار گرفتند. بازدید کنندگان، ابتدا در میهمانسرای کارخانه که به سبک بسیار زیبا و چشمگیری ساخته شده است، گرد آمدند و این‌جا آقای داریوش انصاری مدیر عامل شرکت نیتینگ ایران پس از خوش‌آمدگویی، پیرامون چگونگی تأسیس، سابقه فعالیت و میزان محصول کارخانه، اطلاعاتی به باشندگان داد و همچنین از روی نقشه، روش کار دستگاه‌ها، گونه تولید و فازهای گوناگون تولید را از آغاز تا پایان به آگاهی بازدید کنندگان رسانید.

آقای داریوش انصاری، پس از خیر مقدم خوش‌آمدگویی، چنین گفت: طرح تأسیس کارخانجات «نیتینگ ایران» از اوایل سال ۱۳۵۲ به مرحله عمل و اجرا درآمد. در اردیبهشت ماه ۱۳۵۲ اولین کلنگ ساختمان کارخانجات بر زمین زده شد و عملیات اجرایی این پروژه عظیم آغاز گردید. آقای انصاری سپس افزود: همانطور که امروز ملاحظه خواهید فرمود، این تأسیسات عظیم مدرن، فقط در مدت دو سال پدید آمده و آنچه که برای کلیه کارکنان کارخانجات «نیتینگ ایران» واقعاً مایه سرفرازی و افتخار می‌باشد، این است که کلیه امور این پروژه صنعتی عظیم، از طراحی گرفته تا ساختمان و نصب و راه‌اندازی تمامی ماشین‌آلات، به دست مهندسین و تکنسین‌های ورزیده و ماهر ایرانی انجام شده است و ما برای به گردش درآوردن چرخ‌های این واحد صنعتی عظیم، فقط به نیرو و تجربه، کارآیی و مهارت متخصصین ایران متکی شده‌ایم و خوشحالی ما این است که همچنان که هم اکنون در جریان بازدید از قسمت‌های مختلف ملاحظه خواهید فرمود، کار به بهترین نحو ممکن و به طرز کاملاً مطلوب و در حد عالی انجام گرفته است. آقای داریوش انصاری آنگاه افزود: مدت زمان کوتاهی که برای اجرای چنین پروژه صنعتی عظیم و مدرن صرف گردیده و همچنین انجام کلیه امور به دست مهندسین و متخصصین ایرانی، بیان کننده و نمایشگر این واقعیت است که صنایع کشور ما همگام با سایر شئون مملکتی، در پرتو ثمرات درخشان انقلاب شاه و مردم و تحت رهبری‌های خردمندانه شاهنشاه آریامهر به چه مرحله‌ای از پیشرفت دست یافته است و کارکنان شرکت نیتینگ ایران مفتخر و سرفرازند که توانسته‌اند به سهم خود در اجرای منویات بلندپایه شاهنشاه آریامهر، گام‌هایی بردارند و از این راه وظیفه ملی و دین خویش را به کشورشان ادا نمایند.

سه واحد صنعتی در یکی مجتمع بزرگ – کارخانجات «نیتینگ ایران» تولید کننده انواع پارچه از قبیل لباس مردانه، «کت و شلوار» لباس‌های زنانه، پارچه‌های ژرسه، چاپی، ساده، پرده‌ای، رومبلی و مخملی می‌باشد که با توجه به برخورداری کارخانه از آخرین انواع ماشین‌آلات مدرن، محصولاتی کاملاً مرغوب و از هر حیث قابل توجه دارد و کارخانجات «نیتینگ ایران»« در واقع مجتمع عظیمی است که از گردهم‌آیی سه کارخانه یا سه واحد مجزا از یکدیگر تشکیل شده است. این سه واحد، که ما از گردهم‌آیی‌شان، کارخانجات «نیتینگ ایران» شکل گرفته و پدید آمده است، عبارتند از: واحد کتن بافی، واحد گردبافی و واحد تولید نخ «استرج». واحد کتن‌بافی فقط در طول مدن یک سال و نیم آماده شد و دوره بهره‌برداری‌اش ارا آغاز کرد. واحد گردبافی، از آغاز سال جاری (۱۳۵۴) مورد بهره‌برداری قرار گرفته و واحد «استرج» (تولید نخ استرج) نیز تقریباً آماده و در شرف بهره‌برداری است. در مورد کارخانجات «نیتینگ ایران»، بدون کمترین شک و شبه‌ای باید گفت: مجتمع عظیم صنعتی نیتینگ ایران، یکی از بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین واحدهای صنعتی از نوع خود در خاورمیانه و حتی در اروپا است. این، یک واحد کامل است که نخ را «استرج» کرده و پارچه آماده و تمام شده را بیرون می‌دهد. «استرج» آماده شدن نخ برای ساخت پارچه‌های تریکو است که نیاز به ماشین‌آلات و دستگاه‌های مفصلی دارد که شرکت «نیتینگ ایران»، از این ماشین‌آلات و دستگاه‌ها برخوردار است.

۳۶ میلون متر تولید سالانه درحال حاضر- در جریان بازدید آقایان مهندس عبداله ریاضی و نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن، در مورد میزان تولید کارخانجات نیتینگ ایران به اطلاع بازدید کنندگان رسانده شد. هم اکنون کارخانجات نیتینگ ایران سالانه ۳۶ میلیون متر تولید دارد که البته این مقدار تولید مربوط به شروع فاز اول است. درمورد توسعه و گسترش کارخانجات، طرح‌ها و برنامه‌هایی پی‌ریزی شده است که در پایان فاز ۲ کارخانجات نیتینگ ایران به صورت یکی از بزرگ‌ترین واحدهای نساجی تولید پارچه در دنیا در می‌آید و تولید سالانه‌ای معادل ۶۵ میلیون متر خواهد داشت. با برنامه‌هایی که در جهت توسعه و گسترش کارخانجات نیتینگ ایران طرح‌ریزی شده است، پیش‌بینی می‌شود تولید سالانه به حدود ۱۱۰ میلیون متر برسد. هم اکنون کارخانه در مرحله شروع فاز اول است و پیش‌بینی می‌شود فاز اول تا ۶ ماه دیگر تکمیل شود.

۱۰ تا ۱۵ درصد صادرات- اولین قسمتی که مورد بازدید آقایان مهندس ریاضی و نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن قرار گرفت، قسمت تأسیسات ساختمان یا قسمت‌های سرویس دهنده کارخانه بود و موتورخانه، آب تصفیه، لوله‌های بخار، تهویه و... بازدید شد و آنگاه کارخانه کتن‌بافی مورد بازدید قرار گرفت. در این‌جا به مراحل تولید از نزدیک بازدید شد. در کارخانه کتن‌بافی، سرعت ماشین‌آلات و نحوه تولید، به سیستم تولید حداکثر مجهز است و با توجه به مدرن‌ترین انواع ماشین‌آلات، بهترین نوع پارچه تولید می‌شود. تولیدات کارخانجات نیتینگ ایران بیشتر نیاز داخلی را تأمین می‌کند و فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد از تولیدات کارخانه به خارج از کشور صادر می‌شود. محصولات کارخانجات نیتینگ ایران بیشتر به کشورهای عربستان و کشورهای اروپای شرقی صادر می‌گردد. آقای داریوش انصاری، مدیر عامل شرکت نیتینگ ایران، ضمن بیان این مطب به استحضار بازدیدکنندگان رساند که: طبق برنامه‌هایی که پی‌ریزی شده است، در آینده کارخانه خواهد توانست ۲۵ تا ۳۰ درصد از تولیدات خود را به خارج از کشور صادر نماید و به این ترتیب در بازارهای جهانی نیز جای شایسته‌ای به دست آورد.

طرح‌ها و نقشه‌های اصیل ایرانی- در قسمت طراحی کارخانه، طرح‌های مختلفی که برای پارچه‌ها تهیه می‌شود، مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت. در مورد طرح‌ها و نقشه‌های مورد استفاده، از طرف مسئولان این قسمت توضیح داده شد: کارخانه دارای طراحان داخلی است که طرح‌های جالب و ابتکاری برای پارچه‌ها ارائه می‌دهند. البته تعدادی از طرح‌های خارجی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین پیرامون ظرفیت قسمت طراحی کارخانه گفته شد: قسمت طراحی کارخانه می‌تواند روزانه در حدود ۱۵ نقشه و طرح مختلف در ۱۵۰ رنگ بندی متفاوت تولید کند که چنین ظرفیتی از هر لحاظ قابل توجه و چشمگیر است. در این قسمت، آقای مهندس عبداله ریاضی، به مدیر عامل شرکت نیتینگ ایران گفت: بهتر است بیشتر از طرح‌ها و نقشه‌های اصیل ایرانی استفاده کنید و طراحان کارخانه، از طرح‌ها و نقشه‌های اصیل ایرانی مثل قلمکار اصفهان ایده بگیرند. در پاسخ آقای مهندس ریاضی گفته شد: بطور کلی طراحان داخلی کارخانه با توجه به نیاز بازار و در نظر گرفتن ذوق و سلیقه مصرف‌کنندگان، طرح‌ها و نقشه‌های پارچه را تهیه می‌کنند که البته در میان این طرح‌ها، طرح‌های اصیل ایرانی مثل بته جقه‌ای نیز بکار گرفته می‌شود. اما بطور کلی، تنوع طرح‌ها و رنگ‌های همپای نوع پارچه‌های تولید بقدری وسیع است که در میان محصولات کارخانجات نیتینگ ایران، محصولات باب طبع و سلیقه روستایی گرفته تا پارچه‌های ژرسه که برای لباس شب خانم‌های شیک پوش مورد استفاده قرار می‌گیرد، موجود است. البته در این میان انواع این پارچه‌ها، از مرغوبیت و کیفیت عالی در سطح خیلی بالا برخوردارند.

آزمایشگاه مدرن – نکته قابل توجه در کارخانجات «نیتینگ ایران» که در جریان بازدید با اهمیت تلقی شد این بود که هر یک از واحدهای سه گانه «نیتینگ ایران» مجهز به آزمایشگاه بسیار مدرن و کاملی هستند که در کیفیت محصول کارخانه، تأثیر بسزا و فراوانی دارد. این آزمایشگاه‌ها که از نزدیک مورد بازدید قرار گرفت، انواع رنگ‌ها از نظر ثبات و پایداری رنگی و همچنین از لحاظ ثبات شستشویی و میزان مقاومت رنگ پارچه در برابر اشعه آفتاب، دقیقاً مورد آزمایش قرار می‌گیرد، توسط متخصصین با تجربه و کارآزموده در لابراتوارهای مجهز و مدرن، با استفاده از آخرین روش‌ها و سیستم‌های علمی رایج در پیشرفته‌ترین کشورهای صاحب‌نام در رشته صنایع نساجی و پارچه‌بافی، آزمایشات دقیق علمی لازم به عمل می‌آید تا پارچه‌های «نیتینگ ایران» از لحاظ مرغوبیت و کیفیت، در سطح جهانی قرار گیرد.

سیستم مدیریت سالم و صحیح- شرکت «نیتینگ ایران» از یک مدیریت سالم و صحیح برخوردار است و در پرتو چنین مدیریت سالم و صحیحی است که کارخانجات «نیتینگ ایران» توانسته است در یک فاصله زمانی بسیار کوتاه، به چنین مرحله‌ای از پیشرفت و تکامل دست یابد. کارخانجات نیتینگ ایران از تحت نظر یک کادر مدیریت جوان پرشور، فعال و آگاه اداره می‌شود. مدیر عامل شکرت «نیتینگ ایران» در این مورد می‌گوید: به پیروی از نیات بلندپایه شاهنشاه آریامهر، که مکرّراً تأکید فرموده‌اند از نیروی جوان در اداره امور باید حداکثر بهره‌برداری به عمل آید، شرکت نیتینگ ایران را یک نیروی جوان فعال و پرانرژی اداره می‌نماید که این نیرو، از سطح مدیریت تا سطح کارگری، کارخانجات نیتینگ ایران را زیر پوشش خود گرفته است. هم اکنون در کلیه قسمت‌های کارخانجات نیتینگ ایران، مهندسی متخصص و کارگران جوان، که در عین حال از مهارت، کارآزمودگی و تجربه کافی برخوردار می‌باشند، مشغول کارند و چرخ‌های این واحد عظیم صنعتی را به گردش درمی‌آورند. در حال حاضر، تعداد مهندسین، تکنسین‌ها و کارگران کارخانجات نیتینگ ایران به ۱۰۰۰ نفر می‌رسد. نکته جالب اینکه ۹۹ درصد از کارگران کارخانجات نیتینگ ایران، در بدو امر، کارگران ساده بوده‌اند که توسط خود کارخانه آموز‌های فنی دیده و اکنون به صورت کارگران فنی، در قسمت‌های مختلف کارخانه مشغول کارند. این کارگران پیش از تأسیس در کارخانه کوچکی که در تهران است دوره‌های آموزشی را گذرانده و با آغاز فعالیت کارخانجات نیتینگ ایران، به خدمت کارخانه درآمده‌اند. همچنین تعدادی از مهندسین و تکنسین‌ها، پیش از شروع بهره‌برداری، به منظور گذراندن دوره‌های آموزشی و تخصصی به خارج فرستاده شده که هم اکنون آگاهی، تجربه، مهارت و دانش تخصصی‌شان را در جهت پیشرفت هر چه بیشتر امور کارخانه، به خدمت گرفته‌اند و بازتاب بهره‌وری از چنین نیروی پرانرژی، فعال و جوان است که توانسته در مدت زمانی بسیار اندک و کوتاه، و اندک واحدی چنین عظیم و غول‌آسا، در عرصه صنایع داخلی پدیدآورد. بدون تردید، ارزش اعتبار کادر فعال، انرژیک و جوان شرکت نیتینگ ایران هنگامی بیشتر جلوه‌گر می‌شود که در نظر داشته باشیم، کلیه کارها، از طرح‌ریزی تا نصب و راه اندازی کلیه ماشین‌آلات کارخانجات نیتینگ ایران، به دست این کادر ورزیده و جوان و فعال ایرانی صورت گرفته و خارجیان کمترین دخالتی در اجرای این پروژه بزرگ نداشته‌اند.

کارگاه‌های جنبی- یکی از نکاتی که در جریان بازدید آقایان نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن و آقای مهندس ریاضی مورد توجه قرار گرفت این بود که: کارخانجات نیتینگ ایران، کلیه کارهای خود را در داخل انجام می‌دهد. در واقع، کارخانه بطور کامل امور متفرقه داخلی‌اش را خود انجام می‌دهد و کارهایی از قبیل لوله‌کشی، در و پنجره سازی، تعمیرات و سایر امور، در کارگاه‌های جنبی و به دست کارگران فنی صورت می‌گیرد. درباره مواد اولیه مورد مصرف کارخانجات نیتینگ ایران، به استحضار بازدید کنندگان رسید: مواد اولیه از اروپا، آمریکا و ژاپن وارد می‌شود. این مواد شامل نخ‌های پلی‌استر، نایلون و نخ‌های مخلوط پلی‌استر و پشم می‌باشد که پیش‌بینی می‌شود تا اواخر سال ۱۳۵۶ که کارخانه تولید نخ پلی‌استر که درست ساختمان است، نه تنها مصرف نخ پلی‌استر کارخانجات نیتینگ ایران را تأمین نماید، بلکه بازار داخلی را از لحاظ مصرف نخ پلی‌استر کاملاً بی‌نیاز سازد. این طرح با همکاری کارخانجات معظم «دوپونت» آمریکا به مرحله اجرا در می‌آید. هم اکنون نخل نایلون مورد مصرف کارخانجات نیتینگ ایران، به میزان پانزده درصد از داخل کشور تأمین می‌شود که امید می‌رود با توسعه و گسترش صنایع داخلی، این مقدار بیش از پیش افزایش یابد و روزی فرا رسد که کلیه مصرف نخ نایلون نیز از داخل تأمین گردد.

استفاده از کامپیوتر در طراحی- کارخانجات نیتینگ ایران، مدرن‌ترین و مجهزترین ماشین آلات را در جهت افزایش بهبود سطح کیفیت تولیدات خود، به خدمت گرفته است. قسمت طراحی در واحد گردبافی، به سیستم کامپیوتر مجهز است و این مدرن‌ترین نوع طراحی در این رشته از صنایع در سراسر جهان است که کارخانجات نیتینگ ایران آن را مورد استفاده قرار داده است. همچنین در سایر قسمت‌ها، پیشرفته‌ترین و مدرن‌ترین انواع ماشین‌آلات مورد استفاده قرار گرفته است که این مسئله به اضافه مسائلی چون استفاده از مواد اولیه مرغوب، در اختیار داشتن مهندسین و متخصصین ورزیده و کارآمد، مدیریت علاقمند و دلسوز، دست به دست هم داده و سطح تولید کارخانجات نیتینگ ایران را از لحاظ کیفی، به مرحله عالی و خیلی بالا رسانده است. از طرفی، چون تولید کارخانجات نیتینگ ایرنا در سطح بالایی قرار دارد، قیمت‌ها برای مصرف کننده بالا نرفته و یا بسیار کم و نامحسوس بالا رفته است. در حقیقت این واحد عظیم صنعتی کمک خواهد کرد در آینده تولیدات نساجی به ارزان‌ترین قیمت در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.

برای پیشرفت بیشتر- آقای نجم‌آبادی، وزیر صنایع و معادن، در جریان بازدید از کارخانجات نیتینگ ایران، هنگام آشنایی با یکی از سرپرستان قسمت‌ها که فارغ‌التحصیل دانشکده پلی تکنیک تهران بود، اظهار داشت: برای پیشرفت صنایع و به منظور کمک به افزایش سطح دانش دانشجویان دانشکده پلی تکنیک، خوب است کارخانجات در موقع خرید ماشین آلات، مدرن و جدید، نوع کوچک‌تر و آزمایشی این ماشین‌آلات را خریداری و به عنوان نمونه به دانشکده پلی تکنیک تهران اهداء کنند که فارغ‌التحصیلان دانشکده پلی تکنیک با پیشرفته‌ترین نوع این ماشین‌آلات آشنایی داشته باشند، چون به هر حال، این گروه بعدها در کارخانجات گوناگون و در رشته صنایع مختلف، مورد استفاده همین کارخانه قرار می‌گیرند و آشنایی آن‌ها با ماشین‌آلات نوع مدرن، بیشتر به نفع خود صاحبان صنایع است.

آپارتمان سازی برای کارگران- در زمینه اقدامات رفاهی که برای کارکنان کارخانجات نیتینگ ایران به عمل آمده، باید از آپارتمان‌سازی برای کارگران نام برد. مدیر عامل شرکت نیتینگ ایران در این مورد اظهار داشت: هم اکنون چهل دستگاه آپارتمان آماده کرده‌ایم که در اختیار کارگران و کارمندان قرار خواهیم داد. البته طرحی در دست اقدام است که برنامه آپارتمان‌سازی را برای کارکنان شرکت وسعت دهیم که انشاءالله همه کارکنان کارخانجات نیتینگ از حیث مسکن کاملاً در رفاه و آسایش قرار گیرند. در جریان بازدید آقایان مهندس ریاضی و نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن، سلف سرویس کارخانجات نیتینگ ایران مورد توجه قرار گرفت و در این سلف سرویس روزانه به ۵۰۰ نفر غذا داده می‌شود. گذشته از این، اقدامات رفاهی قابل توجهی برای کارکنان کارخانجات نیتینگ ایران در نظر گرفته شده که مجموع این اقدامات رفاهی، طبیعتاً موجبات علاقمندی، دلسوزی و توجه بیشتر به کار را در میان کارگران و کارکنان این شرکت فراهم آورده است.

تبریک برای کاری بزرگ-

بازدید آقایان مهندس ریاضی و نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن از کارخانجات نیتینگ ایران، متجاوز از سه ساعت بطول انجامید و در پایان این بازدید، در چهره آقایان ریاضی و نجم‌آبادی نشانه‌های رضایت به نحو آشکاری نمایان بود آقای مهندس عبداله ریاضی و آقای نجم‌آبادی در حالیکه از بازدید خود کاملاً خوشحال و راضی بنظر می‌رسیدند، دست آقای داریوش انصاری مدیر عامل شرکت نیتینگ ایران را صمیمانه فشرده و به ایشان تبریک گفتند. مخصوصاً آقای مهندس ریاضی روی این نکته که در مدتی بسیار کوتاه کاری چنین عظیم و تحسین‌انگیز به انجام رسیده، تکیه فراوان کرد و کوشش و تلاش کارگران، متخصصین، مهندسین و مدیران شرکت نیتینگ ایران قابل تحسین و درخور تقدیر و سزاوار قدردانی دانستند.

آقای عبداله ریاضی گفت: این بازدید، برای من واقعاً خوشحال کننده بود. وجود چنین واحد صنعتی عظیمی که آن هم در کم‌ترین مدت زمان ممکنه به چنین مرحله‌ای از تکامل و پیشرفت رسیده، نشانه آن است که کشور ما تحت رهبری‌های خردمندانه شاهنشاه آریامهر، در همه زمینه‌ها به پیشرفت‌های شگرف و قابل توجهی دست یافته که همین کارخانجات نیتینگ ایران نشانه پیشرفت مملکت در رشته صنایع است و من از صمیم قلب به کارگران، مهندسین و مدیران آن تبریک می‌گویم که توانسته‌اند چنین پروژه عظیمی را در کوتاه‌ترین مدت و به بهترین نحو ممکن به انجام برسانند.

همچنین آقای نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن، از وضع و سطح تولیدی کارخانه، اظهار رضایت کردند و ضمن اعلام حمایت کامل دولت از صنایع، سیستم بهره‌برداری و نظم و ترتیب کارخانه را قابل تحسین و سزاوار تقدیر شمردند. آقای نجم آبادی نیز انجام چنین پروژه صنعتی بزر گ و مهمی را در زمان بسیار قلیل، نشانه علاقمندی، ایمان و فداکاری مدیران شرکت نیتینگ ایران در راه پیشرفت هرچه بیشتر صنایع مملکت دانستند و از این بابت به آقای داریوش انصاری، مدیر عامل جوان و فعال این شرکت تبریک گفتند.

صنایع بر اساس نیاز آینده- در پایان بازدید آقایان مهندس ریاضی و نجم‌آبادی وزیر صنایع و معادن، آقای لاجوردیان رئیس هیئت مدیره شرکت نیتینگ ایران، که بی‌گمان از شخصیت‌های برجسته اقتصادی و علاقمند و کوشا در راه توسعه و رشد صنایع مملکت است، اظهار داشت: به پیروی از نیات عالیه و بلندپایه شاهنشاه آریامهر و توجهات دولت، تلاش ما بر این پایه استوار است که بتوانیم در آینده از لحاظ صادرات و رشد اقتصادی در رده بالا قرار گیریم و برای نیل به این هدف که بدون تردید یکی از هدف‌ها و آرمان‌های ملی هر ایرانی وطن‌پرستی است، باید صنایع را بطور بنیادی و اساسی، محکم و صحیح بنا نهاد تا در هر قسمت و در هر رشته، بتوانند قابل توسعه و گسترش باشند و در واقع، مطابق نیاز آینده بنیاد پیدا کنند.