تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(اصلاح فاصلهٔ مجازی، اصلاح ارقام)
خط ۱: خط ۱:
 
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
 
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
*[[پرونده:PrincessAshrafPahlavi1.jpg|thumb|left|180px|والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی]]
 
[[پرونده:FamilyProtectionWeekTir2536a.jpg|thumb|left|180px|هفته حمایت از خانواده‌های بی سرپرست ۱ تا ۶ تیر ۲۵۳۶ شاهنشاهی]]
 
[[پرونده:PrincessAshrafMessageFamilyProtectionWeekTir2536a.jpg|thumb|left|180px|پیام والاحضرت اشرف پهلوی به آغاز پنجمین سال هفته حمایت از خانواده‌های بی سرپرست]]
 
[[پرونده:HemayatAzKhanehvadehBisarparst2536.jpg|thumb|left|180px|هفته حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست]]
 
[[هفته حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست ۱ تا ۶ تیر ماه]] - برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست در سال ۱۳۵۱ به کوشش والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی در سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی بنیاد نهاده شد. سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی در فروردین ماه ۱۳۲۶ خورشیدی به فرمان اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی شاهنشاه ایران بنیاد شد. ریاست این سازمان با اعلیحضرت همایون شاهنشاه محمدرضا شاه پهلوی آریامهر می‌باشد و سرپرستی آن به والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی سپرده شد. این سازمان پس از پایان جنگ جهانی دوم و پایان یافتن اشغال ۴ ساله کشور و بیرون رفتن ارتش متفقین از کشور بنیاد گزارده شد. در این زمان تهی دستی و بینوایی و بی چیزی، بیکاری و گرسنگی همه شهرهای ایران به ویژه تهران را فراگرفته بود و خیابان‌های تهران پر از ولگرد و گرسنه بود. به فرمان شاهنشاه جوان سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی بنیاد شد با آرمان این که با کمک دولت و مردم نیکوکار کودکان بی سرپرست رها شده در خیابان‌ها را به پرورشگاه‌ها ببرند، و به گرسنگان خوراک برسانند.
 
  
برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست، با توجه به هدف مهم انسانی و اجتماعی در برابر خانواده‌هایی که سرپرست و نان آور خود را به هر سببی از دست می‌دهند و شیرازه زندگیشان به ناگاه گسسته می‌شود پیاده شد.
+
*[[پرونده:Noori Sheikh Fazlollah.jpg|thumb|left|220px|شیخ فضل‌الله نوری به جرم اخلال در مشروطه به دار آویخته شد]]
  
بر پایه این برنامه یکان‌هایی از سوی [[سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی]] برای انجام این مهم راه اندازی  شدند که از یک سوی در ارتباط پیوسته با قشرهای گوناگون مردم می‌باشد و آمار و ویژگی خانواده‌های بی سرپرست را گردآوری می‌کند و به نیکوکاران جامعه می‌شناساند و از سوی دیگر با دیده‌وری دایمی بر روش سرپرستی و بهره‌مند ساختن نیازمندان از کمک‌های مادی و معنوی این امکان را فراهم می‌سازد که خانواده‌های یاری گیرنده در کوتاه زمانی بتوانند از پریشانی رها شوند و بازیافتن شخصیت و توانایی خویش، روی پای خود بایستند و به زندگی ارجمندانه‌ای را آغاز نمایند.  
+
'''[[مشروطه - نبرد علیه اسلام سیاسی]]''' - صد و یازده سال پیش در روز خجسته نهم امرداد ماه ۱۲۸۸ خورشیدی شیخ فضل الله نوری به دار کشیده شد. در دادگاه، محاکمه شیخ فضل الله، وی به عنوان بزرگترین دشمن مشروطه شناخته شد. خمینی دنباله روی فضل الله نوری گفت: شیخ فضل الله بزرگترین سرمشق برای ما در مبارزه با مشروطه است. این حکومت مشروطه باید نابود شود و برود.  
  
با تصویب [[قانون حمایت خانواده]] شالوده‌ای با زیر بنای تازه‌ای در راستای پاسداری حقوقی که خانواده دارد ریخته شد ولی با جود همه حمایتی که قانون از حقوق خانواده می‌کند و با وجود [[قانون حمایت از کودکان بی سرپرست]] چون تنها وجود قانون توانایی حمایت از خانواده‌ها به ویژه آنان که سرپرست خود را از دست می‌دهند نیست، ناگزیر باید آنان که می‌توانند دست افتادگان گیرند، و به درماندگان یاری دهند، سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی با سازمان و برنامه‌ای سامان یافته این مهم را به گردن گرفت تا دور از بوروکراسی با مشارکت مردم و به ویژه نیکوکاران پیوند میان کمک دهندگان و کمک گیرندگان را پدیدآورد.
+
شیخ فضل الله هنگام گفتگوها در مجلس شورای ملی درباره قانون اساسی مشروطه به شش نکته علیه مشروطه اشاره کرد:
  
برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست کار اصولی خود را با تربیت مددکاران آنهم از میان افراد لیسانسیه و دیپلمه آغاز کرده است و در درازای پنج دوره از سال ۱۳۵۱ شمار بسیاری از راه آزمون دانشگاهی به تحصیل در رشته مددکاری اجتماعی پرداخته‌اند. تا سال ۲۵۳۶ شاهنشاهی ۲۲۶ واحد حمایت در تهران و شهرستان‌ها ایجاد شد که ۵۲۵ تن از آموزش یافتگان کارهای اجرایی آن را انجام می‌دهند. بررسی‌ها و پژوهش‌ها نشان می‌دهد که در شهرها و روستاهای کشور بیش از ۱۰۰ هزار خانواده بی سرپرست وجود دارد که ده هزار خانواده تاکنون زیر پوشش حمایت‌ها قرار گرفته است و در سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی همه خانواده‌ها زیر پوشش رفاهی، آموزشی و سرپرستی برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست قرار خواهند گرفت. این خانواده‌ها افزون بر کمک مالی به خدمات درمانی، آموزشی و فرهنگی و معنوی دیگر هم نیاز دارند که خوشبختانه سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی با در اختیار داشتن بیمارستان‌ها و درمانگاه و دبستان‌ها و دبیرستان‌های مجهز حرفه‌ای، خود پشتوانه فعالیت این برنامه است و خدمات گوناگون سازمان چه بسیار راه گشای هدف‌های برنامه حمایت از خانواده بی سرپرست بوده است و می‌باشد.  
+
۱- در اصل بیست و ششم متمم قانون اساسی می‌گوید: قدرت در دست مردم است. نوری علیه این اصل گفت: قدرت از سوی الله می‌آید و الله قدرت را به پیامبر داده است، و پیامبر قدرت را به امام داده است و امامان قدرت را به علما داده‌اند یعنی قدرت می‌تواند تنها در دست علما باشد و نه در دست مردم.  
  
با اجرای کامل قانون تامین اجتماعی ملت ایران از هنگام تولد تا مرگ زیر پوشش حمایت قانون قرار می‌گیرند و با بهره مند شدن از این قانون که دربرگیرنده بیمه‌های بیکاری، درمانی، تصادف و علیل شدن، بیماری و از کارافتادگی، بازنشستگی و غیره برای هر ایرانی می‌باشد، هیچ ایرانی نیازی دیگر به کمک دیگران نخواهند داشت. وظیفه سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی در چارچوب برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست بدین قرار است:
+
۲- اصل دوم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: مجلس شورای ملی نماینده قاطبه اهالی کشور ایران است که در امور اجتماعی  و سیاسی وطن خود مشارکت دارند. فضل الله نوری گفت: بنیاد نهادن مجلس شورای ملی یعنی ضعیف کردن علما و رویهم رفته سلطان قاجار است، بنابراین مجلس یعنی ضعیف کردن اسلام
  
۱- شناسایی خانواده‌هایی که سزوار کمک هستند. ۲- شناساندن این خانواده‌ها به نیکوکارانی که می‌خواهند کمک کنند ولی نمی‌توانند درماندگان و تهی دستان را بیابند. ۳- سرپرستی پیوسته بر زندگی خانواده‌های حمایت شده تا از یک سو بازتوانی پیدا کنند و از سوی دیگر به گمراهی و تباهی آلوده نشوند. ۴- مشارکت دادن نیکوکاران در چگونگی بهره‌مندی خانواده‌ها از کمک‌ها با فرستادن گزارش‌ها همراه با فرتورهای خانواده‌ها. ۴- زمان بندی درست نسبت به مدتی که خانواده‌ای نیاز به کمک دارد تا پس از بازتوان شدن خانواده، کمک‌ها به خانواده دیگری که سزاوار حمایت را دارند، داده شود.  
+
۳- اصل پانزدهم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: مجلس شورای ملی حق دارد درباره همه مسایل آنچه را صلاح کشور و ملت می‌داند پس از گفتگو و  دقت از روی راستی و درستی عنوان کرده با رعایت اکثریت آراء در کمال امنیت و اطمینان با تصویب مجلس سنا از سوی نخست وزیر به پیشگاه شاهانه برساند که با توشیح همایونی پروانه اجرای آن داده شود. فضل الله نوری گفت: در یک کشور اسلامی شریعت حکم می‌کند و یک مسلمان آزادی و حق این را ندارد که احکام شریعت را تغییر بدهد، بدین روی است که آزادی عقیده و آزادی انتخاب در اسلام نمی‌تواند وجود داشته باشد و رای اکثریت در مجلس علیه اسلام است. تنها الله است که تصمیم می‌گیرد چه کسی در یک کشور اسلامی قدرت را در دست دارد، و کسی می‌تواند قدرت را داشته باشد که از علما باشد. زیرا آنان هستند که با امام دوازدهم در ارتباط می‌باشند.  
  
در روز ۱ تیر ماه ۲۵۳۶ شاهنشاهی والاحضرت شاهدخت اشرف پهلوی به مناسبت آغاز پنجمین سال اجرای برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست پیامی دادند:
+
۴- اصل هشتم متمم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: اهالی کشور ایران در برابر قانون دولتی یک سان هستند. فضل الله نوری گفت: این متساوی الحقوق بودن در برابر قانون علیه شریعت اسلام است. در شریعت میان مسلمان و غیرمسلمان فرق می‌گزارند. غیرمسلمانان از حقوق کمتری برخوردارند، همانند فرق میان مردان و زنان یعنی زنان از حقوق کمتری از مردان در برابر شریعت برخوردار هستند. بنابراین برابر بودن در مقابل قانون در کشور اسلامی غیرممکن است و تنها هدف مشروطه این است که قانون‌های بیرون آمده از مجلس شورای ملی جایگزین قوانین اسلام بشوند.
  
در آغاز پنجمین سالگرد اجرای برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست و هقته‌ای که برای جلب توجه بیشتر افکار عمومی به هدف عالی و انسانی را مناسب می‌دانم که با هموطنان به اختصار در این باره سخن بگویم. جای خوشوقتی است که این برنامه که در پنج سال پیش ضمن نوآوری‌های [[سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی]] اجرای آن به صورت آزمایشی آغاز گردید، در مدت کوتاهی با تجربه‌های حاصله به درستی وارد مرحله عمل شد و با گام‌های استوار به پیش رفت و گسترش یافت، به طوری که واحدهای اجرایی این برنامه، تاکنون در ۱۰۰  شهرستان کشور تاسیس و به خدمت اجتماع درآمده و نزدیک به هفت هزار خانواده را تحت سرپرستی گرفته بودند، اینک دامنه فعالیت خود را به دو برابر توسعه داده‌اند و دویست شهرستان را زیر پوشش خدمات خود گرفته‌اند و از همین امروز درهای اداره‌های مجری این کار در ۱۰۰ شهر دیگر به روی مراجعه کنندگان باز می‌باشد.
+
۵- دوباره اصل هشتم متمم قانون اساسی که می‌گوید ملت ایران در برابر قانون دولتی حقوق مساوی دارند. مشروطه خواهان می‌گویند: قانون دولتی در یک جامعه مدرن باید نوشته شود و به اجرا درآید زیرا که قوانین اسلامی کافی نیست و ناقص است زیرا که بیش از هزار سال پیش در بیابان‌های عربستان نوشته شده است. فضل الله نوری گفت: قوانین اسلام بسیار کامل و رسا هستند زیرا که قرآن آخرین وحی فرستاده شده از سوی الله است و تا پایان دنیا اعتبار دارد.  
  
بنابراین، رشد رضایت بخش و گسترش تحسین انگیز این برنامه نشان می‌دهد که ما از نیل به هدف اصلی، یعنی تحت حمایت قرارگرفتن تمامی خانواده‌های بی سرپرست در سراسر کشور دور نیستیم و باید سعی کنیم در مدتی هر چه کوتاه تر در هیچ نقطه ایران خانواده نیازمندی دیده نشود که زیر پوشش این برنامه قرار نگرفته باشد.
+
۶- فضل الله نوری گفت: داشتن قانون اساسی ایده غربی هاست، و بر پایه اندیشه‌های فیلسوف‌های اروپایی می باشد. قانون اساسی نوشته شده بر پایه علوم و پدیده‌های طبیعی و ماتریالیسم یا ماده گرایی است، بدین روی کاملا با اسلام در تضاد است.  
  
در مسیر اجرای این برنامه دو نکته شایان توجه و تذکر است؛ یکی آن که نظر اصلی سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی در این امر خطیر بیشتر معطوف به فرزندان خانواده‌های بی سرپرست است تا به جای آنکه بر اثر فقر و نیازمندی به تباهی کشانیده شوند، با آموزش و پرورش، استعدادهای آنها شکوفان و ثمربخش گردد و نتیجه نهایی که باز توان ساختن این خانواده هاست حتی الامکان به وسیله همین افراد به دست آید. پس مسئولان اجرای این برنامه باید سعی کنند هر یک از این خانواده‌ها در کوتاه‌ترین فرصت ممکن بتوانند بر روی پای خود بایستند و مستعدترین فرد یا افراد خانواده هر چه زودتر به مرحله کارآیی برسند و مسئولیت اداره امور خانواده را به عهده بگیرند تا از یک سو مکتب تنبل پروری و بیکاره سازی بسته شود و از سوی دیگر عزت نفس افراد و غرور نوجوانانی که حوادث زندگی آنها را به مستمندی کشانیده جریحه دار نگردد و آنچه بیشتر مایه خوشوقتی است این است که در همین مدت کوتاه از سی و پنج هزار تنی که در هفت هزار خانواده در صد شهر از خدمات این برنامه برخوردار بوده‌اند، چهار هزار و هفتاد و پنج تن در ۸۷۵ خانواده به مرحله بازتوانی رسیده‌اند و اکنون با استقلال مالی امور زندگانی خود را اداره می‌کنند و دیگر نیازی به بهره گیری از کمک‌های سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی ندارند. نکته دیگر آنکه از هفت هزار خانواده بی سرپرستی که تاکنون تحت حمایت قرارگرفته‌اند در هزار خانواده از کمک‌های بی دریغ مالی و معنوی نیکوکاران استفاده کرده‌اند که عواطف عالیه انسانی این عده از خیرخواهان که ما را در اجرای این برنامه یاری کرده‌اند در خور قدردانی و حق شناسی است و امیدواریم در آینده جمع بیشتری از توانگران نیک اندیش توفیق همکاری با این برنامه را پیدا کنند تا آهنگ پیشرفت آن تندتر شود.
+
این شش ماده موضع فضل الله نوری را علیه قانون اساسی مشروطه و مجلس شورای ملی نشان می‌دهد. مشروطه خواهان دیدند که با نوری و همدستانش سازشی نمی‌توانند بکنند، سرانجام برای اینکه بتوانند در آرامش و صلح زندگی کنند شیخ فضل الله را به دادگاه کشیدند و دادگاه وی را به اعدام محکوم کرد و در روز خجسته ۹ امرداد ماه این ننگ بشریت را به دار کشیدند.
  
هنگامی که افراد یک خانواده مرفه و بهره مند از مواهب این عصر در کانون‌های گرم خانوادگی خود با سعادت زندگی می‌کنند و سرپرست موفق خانواده با احساس لذت به عزیزان خوشبخت خود می‌نگرد به جا است اگر لحظه‌ای هم به این موضوع بیاندیشد که خانواده‌هایی هم هستند که تا دیروز آنها هم در کانون خانواده خود احساس خوشبختی می‌کرده‌اند ولی بر اثر پیشامد حادثه‌ای اکنون چراغ خانه خاموش شده و سردی بی سرپرستی و نیازمندی در فضای زندگی آنها جایگزین محیط گرم و سعادتمند خانواده شده است. کوشش کنیم که مشارکت هر چه بیشتر مردم در این قبیل خدمات اجتماعی هر روز توسعه یابد و این احساسات نوع دوستی و انسانی در قلب‌های ما ایرانیان زنده بماند و همان طور که همه دستورات مذهبی و اصول اخلاقی حکم می‌کند در خودخواهی غرق نشویم و هنگام موفقیت و خوشبختی به فکر دیگر و نیازمندان هم باشیم.
+
شوربختانه با نابود کردن فضل الله نوری ایده‌های ننگین وی علیه قانون اساسی مشروطه: برابری انسان‌ها در برابر قانون، قوانین تصویب شده از سوی مجلس، گزینش آزادانه نمایندگان از سوی مردم و فرستادن آنان به مجلس شورای ملی،  و اینکه قدرت در دست مردم باشد با وی به گور برده نشد. اما رضا شاه بزرگ قانون اساسی مشروطه را به اجرا درآورد و پاس داشت. رضا شاه بزرگ مواظب بود که علما از سیاست بیرون انداخته شوند، و دادگاه شریعت از میان برداشته شود و قوانین مدنی در دادگاه‌ها پایه حکم قاضی گردند. اعلیحضرت همایون محمد رضا شاه پهلوی فراتر رفت و حقوق برابر اجتماعی و سیاسی با مردان را به زنان ایران داد، باز هم گامی دیگر آریامهر برای زنان ایران برداشت و آن قانون حمایت خانواده بود، قوانین برابر بانوان و مردان ایرانی در اجرای وظیفه مقدس میهنی، خدمت سربازی و خدمت در سپاهیان انقلاب، سپاه دانش و بهداشت و خدمت در ارتش شاهنشاه ایران و نیروهای مسلح شاهنشاهی عطیه شاهانه به بانوان ایران بود. اعلیحضرت همایون محمدرضا شاه پهلوی اصل هشتم متمم قانون اساسی را به نیمی از جمعیت کشور یعنی بانوان ایران گستراندند.
 +
 
 +
شاهنشاه آریامهر قانون اساسی مشروطه را با قوانین انقلاب شاه و ملت گسترش دادند. در این زمان دنباله روهای فضل الله نوری به رهبری روح الله خمینی و همدستی نهضت آزادی و جبهه ملی گرد هم آمدند تا جنگ علیه مشروطه را دوباره بیارایند. ملت ایران این خطر بزرگ را ندید و باور کرد که اندیشه‌های عصر حجری  فضل الله نوری و اسلام از ایران رخت بربسته است. دنباله روهای نوری در عوض با واژگان نوینی چون حقوق بشر ، عدالت، آزادی وارد کارزار علیه مشروطه شدند و به ملت ایران فروختند که حقوق بشر و عدالت و آزادی را اسلام برایشان به ارمغان خواهد آورد. امروز می‌دانیم که جمهوری اسلامی گام به گام آنچه را که فضل الله نوری گفته بود، به اجرا درآورد، یعنی بندگی و شریعت اسلام به همراه دیکتاتوری علما. اینان قدرت را از دست مردم ربودند و به دست رهبر دادند. انتخابات سیرک خنده داری شد و مجلس به گرد هم آیی اعوان و انصار رژیم دگرگون گردید. ملت ایران حقوق بشری، انسانی، اجتماعی، اقتصادی، و سیاسی خود را یک شبه به گروهی مرتجع پیشکش کرد و آنچه را که پدر بزرگانش سالیان برای آن جنگیده بودند، از دست داد.
 +
 
 +
برای اینکه دوباره این حقوق را به دست آوریم، ایرانیان درون و برون مرز و به ویژه نسل جوان ایران ناچار است دوباره علیه آخوند و ملا و استعمار بجنگند و پروسه انقلاب مشروطه را آویزه گوش خود نمایند و کشور و ملت ایران را آزاد سازند و بیگانگان دست نشانده استعمار که برنامه اشان کشتن و نابود کردن ایرانی و ایران است را از کشور اهورایی و کهن ایران بیرون رانند. پاینده ایران - جاوید شاه
  
یک بار دیگر مراتب سپاسگزاری خویش را به نیکوکارانی که با برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست همکاری می‌کنند ابراز می‌دارم و رضایت خاطر خود را به همه کسانی که در حسن اجرای این برنامه کوشیده‌اند ابلاغ می‌کنم.
 
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ ‏۲۷ ژوئن ۲۰۲۰، ساعت ۱۶:۲۷


  • شیخ فضل‌الله نوری به جرم اخلال در مشروطه به دار آویخته شد

مشروطه - نبرد علیه اسلام سیاسی - صد و یازده سال پیش در روز خجسته نهم امرداد ماه ۱۲۸۸ خورشیدی شیخ فضل الله نوری به دار کشیده شد. در دادگاه، محاکمه شیخ فضل الله، وی به عنوان بزرگترین دشمن مشروطه شناخته شد. خمینی دنباله روی فضل الله نوری گفت: شیخ فضل الله بزرگترین سرمشق برای ما در مبارزه با مشروطه است. این حکومت مشروطه باید نابود شود و برود.

شیخ فضل الله هنگام گفتگوها در مجلس شورای ملی درباره قانون اساسی مشروطه به شش نکته علیه مشروطه اشاره کرد:

۱- در اصل بیست و ششم متمم قانون اساسی می‌گوید: قدرت در دست مردم است. نوری علیه این اصل گفت: قدرت از سوی الله می‌آید و الله قدرت را به پیامبر داده است، و پیامبر قدرت را به امام داده است و امامان قدرت را به علما داده‌اند یعنی قدرت می‌تواند تنها در دست علما باشد و نه در دست مردم.

۲- اصل دوم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: مجلس شورای ملی نماینده قاطبه اهالی کشور ایران است که در امور اجتماعی و سیاسی وطن خود مشارکت دارند. فضل الله نوری گفت: بنیاد نهادن مجلس شورای ملی یعنی ضعیف کردن علما و رویهم رفته سلطان قاجار است، بنابراین مجلس یعنی ضعیف کردن اسلام

۳- اصل پانزدهم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: مجلس شورای ملی حق دارد درباره همه مسایل آنچه را صلاح کشور و ملت می‌داند پس از گفتگو و دقت از روی راستی و درستی عنوان کرده با رعایت اکثریت آراء در کمال امنیت و اطمینان با تصویب مجلس سنا از سوی نخست وزیر به پیشگاه شاهانه برساند که با توشیح همایونی پروانه اجرای آن داده شود. فضل الله نوری گفت: در یک کشور اسلامی شریعت حکم می‌کند و یک مسلمان آزادی و حق این را ندارد که احکام شریعت را تغییر بدهد، بدین روی است که آزادی عقیده و آزادی انتخاب در اسلام نمی‌تواند وجود داشته باشد و رای اکثریت در مجلس علیه اسلام است. تنها الله است که تصمیم می‌گیرد چه کسی در یک کشور اسلامی قدرت را در دست دارد، و کسی می‌تواند قدرت را داشته باشد که از علما باشد. زیرا آنان هستند که با امام دوازدهم در ارتباط می‌باشند.

۴- اصل هشتم متمم قانون اساسی مشروطه می‌گوید: اهالی کشور ایران در برابر قانون دولتی یک سان هستند. فضل الله نوری گفت: این متساوی الحقوق بودن در برابر قانون علیه شریعت اسلام است. در شریعت میان مسلمان و غیرمسلمان فرق می‌گزارند. غیرمسلمانان از حقوق کمتری برخوردارند، همانند فرق میان مردان و زنان یعنی زنان از حقوق کمتری از مردان در برابر شریعت برخوردار هستند. بنابراین برابر بودن در مقابل قانون در کشور اسلامی غیرممکن است و تنها هدف مشروطه این است که قانون‌های بیرون آمده از مجلس شورای ملی جایگزین قوانین اسلام بشوند.

۵- دوباره اصل هشتم متمم قانون اساسی که می‌گوید ملت ایران در برابر قانون دولتی حقوق مساوی دارند. مشروطه خواهان می‌گویند: قانون دولتی در یک جامعه مدرن باید نوشته شود و به اجرا درآید زیرا که قوانین اسلامی کافی نیست و ناقص است زیرا که بیش از هزار سال پیش در بیابان‌های عربستان نوشته شده است. فضل الله نوری گفت: قوانین اسلام بسیار کامل و رسا هستند زیرا که قرآن آخرین وحی فرستاده شده از سوی الله است و تا پایان دنیا اعتبار دارد.

۶- فضل الله نوری گفت: داشتن قانون اساسی ایده غربی هاست، و بر پایه اندیشه‌های فیلسوف‌های اروپایی می باشد. قانون اساسی نوشته شده بر پایه علوم و پدیده‌های طبیعی و ماتریالیسم یا ماده گرایی است، بدین روی کاملا با اسلام در تضاد است.

این شش ماده موضع فضل الله نوری را علیه قانون اساسی مشروطه و مجلس شورای ملی نشان می‌دهد. مشروطه خواهان دیدند که با نوری و همدستانش سازشی نمی‌توانند بکنند، سرانجام برای اینکه بتوانند در آرامش و صلح زندگی کنند شیخ فضل الله را به دادگاه کشیدند و دادگاه وی را به اعدام محکوم کرد و در روز خجسته ۹ امرداد ماه این ننگ بشریت را به دار کشیدند.

شوربختانه با نابود کردن فضل الله نوری ایده‌های ننگین وی علیه قانون اساسی مشروطه: برابری انسان‌ها در برابر قانون، قوانین تصویب شده از سوی مجلس، گزینش آزادانه نمایندگان از سوی مردم و فرستادن آنان به مجلس شورای ملی، و اینکه قدرت در دست مردم باشد با وی به گور برده نشد. اما رضا شاه بزرگ قانون اساسی مشروطه را به اجرا درآورد و پاس داشت. رضا شاه بزرگ مواظب بود که علما از سیاست بیرون انداخته شوند، و دادگاه شریعت از میان برداشته شود و قوانین مدنی در دادگاه‌ها پایه حکم قاضی گردند. اعلیحضرت همایون محمد رضا شاه پهلوی فراتر رفت و حقوق برابر اجتماعی و سیاسی با مردان را به زنان ایران داد، باز هم گامی دیگر آریامهر برای زنان ایران برداشت و آن قانون حمایت خانواده بود، قوانین برابر بانوان و مردان ایرانی در اجرای وظیفه مقدس میهنی، خدمت سربازی و خدمت در سپاهیان انقلاب، سپاه دانش و بهداشت و خدمت در ارتش شاهنشاه ایران و نیروهای مسلح شاهنشاهی عطیه شاهانه به بانوان ایران بود. اعلیحضرت همایون محمدرضا شاه پهلوی اصل هشتم متمم قانون اساسی را به نیمی از جمعیت کشور یعنی بانوان ایران گستراندند.

شاهنشاه آریامهر قانون اساسی مشروطه را با قوانین انقلاب شاه و ملت گسترش دادند. در این زمان دنباله روهای فضل الله نوری به رهبری روح الله خمینی و همدستی نهضت آزادی و جبهه ملی گرد هم آمدند تا جنگ علیه مشروطه را دوباره بیارایند. ملت ایران این خطر بزرگ را ندید و باور کرد که اندیشه‌های عصر حجری فضل الله نوری و اسلام از ایران رخت بربسته است. دنباله روهای نوری در عوض با واژگان نوینی چون حقوق بشر ، عدالت، آزادی وارد کارزار علیه مشروطه شدند و به ملت ایران فروختند که حقوق بشر و عدالت و آزادی را اسلام برایشان به ارمغان خواهد آورد. امروز می‌دانیم که جمهوری اسلامی گام به گام آنچه را که فضل الله نوری گفته بود، به اجرا درآورد، یعنی بندگی و شریعت اسلام به همراه دیکتاتوری علما. اینان قدرت را از دست مردم ربودند و به دست رهبر دادند. انتخابات سیرک خنده داری شد و مجلس به گرد هم آیی اعوان و انصار رژیم دگرگون گردید. ملت ایران حقوق بشری، انسانی، اجتماعی، اقتصادی، و سیاسی خود را یک شبه به گروهی مرتجع پیشکش کرد و آنچه را که پدر بزرگانش سالیان برای آن جنگیده بودند، از دست داد.

برای اینکه دوباره این حقوق را به دست آوریم، ایرانیان درون و برون مرز و به ویژه نسل جوان ایران ناچار است دوباره علیه آخوند و ملا و استعمار بجنگند و پروسه انقلاب مشروطه را آویزه گوش خود نمایند و کشور و ملت ایران را آزاد سازند و بیگانگان دست نشانده استعمار که برنامه اشان کشتن و نابود کردن ایرانی و ایران است را از کشور اهورایی و کهن ایران بیرون رانند. پاینده ایران - جاوید شاه