تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
(۵۶۱ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
+
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
*
 
*
[[پرونده:HIMAryamehrShahbanou26Dey1357.mp4|thumb|left|260px|شاه رفت  مرگ آمد]]
+
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg|thumb|left|170px|]]
[[پرونده:ShahanshahArymehrDeparture26Dey2537b.jpg|thumb|left|220px|اعلیحضرتین در فرودگاه مهرآباد ۲۶ دی ماه ۲۵۳۷ شاهنشاهی]]
+
[[پرونده:MrsShafferChildern1354.jpg|thumb|left|170px|همسر و فرزندان کلنل شفر]]
[[پرونده:MargBarJomhoriyehEslamiTehranUniDey1396.jpg|thumb|left|220px|تظاهرات سراسری مردم ایران - مرگ بر جمهوری اسلامی دی ماه ۱۳۹۶]]
+
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg|thumb|left|170px|]]
'''[[شاه رفت مرگ آمد]]''' - ۲۶ دی ماه ۲۵۳۷ شاهنشاه آریامهر مانند همیشه سر ساعت ده بامداد به دفتر خود آمدند چند نامه و سند را دستینه فرمودند. دکتر محمد باهری از اعلیحضرت برای چندمین بار درخواست کرد که از ایران بیرون نروند. شاهنشاه چای گرم و شیرینی نوشیدند و نگاهی به دفترشان کردند و گفتند برویم. هر پانزده دقیقه یک بار از سفارت امریکا به کاخ شاهنشاهی زنگ می‌زدند که از رفتن شاهنشاه مطمئن شوند. کسانی که در کاخ صاحبقرانیه و کاخ نیاوران مانده بودند گرد آمده و چشم به راه بودند. همه می‌گریستند. شاهنشاه و شهبانو با آنها دست دادند و شاهنشاه می‌گفتند: ناراحت نباشید بر می‌گردیم. اعلیحضرتین با هم به فرودگاه هلیکوپتر کاخ رفتند.  شاهنشاه آریامهر به همراه امیر اصلان افشار رییس تشریفات دربار و سرهنگ جهان بینی و علیاحضرت شهبانو به همراه سرهنگ یزدان نویسی ، بانو دکتر پیرنیا پزشک خانوادگی  سوار هلیکوپتر شدند. شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه وارد فرودگاه مهرآباد شدند. دکتر جواد سعید رییس مجلس شورای ملی، دکتر علیقلی اردلان وزیر دربار، معینیان رییس دفتر مخصوص، ارتشبد بدره‌ای  فرمانده نیروی زمینی، علی نشاط فرمانده گارد جاویدان، قره باغی رییس ستاد بزرگ ارتشتاران و گروهی از بلندپایگان کشوری برای پسواز شاهنشاه به فرودگاه آمده بودند. اعلیحضرتین به پاویون سلطنتی رفتند. شاهنشاه چشم به راه شنیدن رای اعتماد شاپور بختیار از مجلس شورای ملی بودند.  تلفن‌های پاویون سلطنتی را از کار انداخته بودند. سرانجام با یاری سیستم تلفنی گارد شاهنشاهی از مجلس شورای ملی آگاهی رسید که شاپور بختیار با ۱۴۹ رای موافق و ۴۳ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع رای اعتماد گرفته است. هلیکوپتری فرستاده شد  تا بختیار را از مجلس شورای ملی به فرودگاه بیاورد. شاهنشاه آریامهر به بختیار گرفتن رای اعتماد را تهنیت گفتند و نگاهبانی قانون اساسی مشروطه و کشور و ملت ایران را به وی سپردند. شاهنشاه با تنها خبرنگاری که پروانه دادند به فرودگاه بیاید آقای لطفی مصاحبه کردند و فرمودند که تهران را به سوی اسوان در مصر ترک خواهند کرد و چند روز در آنجا استراحت می‌نمایند. همانطور که به هنگام تشکیل این دولت گفته بودم مدتی است که احساس خستگی می‌کنم و احتیاج به استراحت دارم و ضمنا گفته بودم پس از اینکه خیالم راحت شود و دولت مستقر شود به مسافرت خواهم رفت و این سفر اکنون آغاز می‌شود. امروز با رای مجلس شورای ملی که پس از رای سنا داده شد امیدوارم که دولت بتواند هم به جبران گذشته و هم در پایه گذاری آینده موفق بشود و برای این کار ما مدتی همکاری و حسن وطن پرستی به معنای اشد کلمه احتیاج داریم اقتصا ما باید راه بیفتد مردم باید زندگی عادیشان شروع شود و پایه ریزی بهتری برای آینده بکنیم. سخن دیگری غیر از حفظ وضع مملکت و انجام وظیفه بر اساس میهن پرستی ندارم. مدت سفر من بستگی به حالت مزاجی من دارد و در حال حاضر نمی‌توانم آن را دقیقا مشخص کنم.
 
علیاحضرت فرح پهلوی شهبانوی ایران نیز در مصاحبه فرمودند: اطمینان دارم استقلال مملکت و وحدت ملی همیشه پایدار خواهند ماند و من به ملت ایران ایمان و اعتقاد دارم. همینطور به فرهنگ ایران زمین اعتقاد دارم و امیدوارم و می‌دانم که خداوند همیشه پشت و پناه ملت ایران خواهد بود.
 
 
 
ساعت ۱۳ و ۸ دقیقه زمان تلخ بدرود گفتن فرارسید. سپهبد عبدالعلی بدره‌ای فرمانده رشید نیروزمینی در برابر شاهنشاه زانو زد و زانوانش را بوسید و گفت: اعلیحضرتا ما را رها نکنید. شاهنشاه با چشمانی پر از اشک سپهبد بدره‌ای را با دو دست بلند کردند و دست‌های وی را کوتاه زمانی در دست گرفتند. سپس به سوی دیگری رفتند که او نیز می‌گریست، همه باشندگان می‌گریستند. حتی بختیار با خیانت‌هایی که به ملت و کشور ایران کرد و کشور را برباد داد در این لحظات گریست. شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو و همراهان از پلکان هواپیمای « شاهین » بالارفتند. بختیار وارد هواپیما شد، شاهنشاه باز هم برای وی موفقیت آرزو کردند و با سدایی رسا فرمودند « ایران را به شما می‌سپارم و شما را به خدا ».
 
  
هواپیمای شاهین که شاهنشاه آریامهر خود آن را تا مرز عربستان سعودی خود خلبانی نمودند از فرودگاه مهرآباد بلند شد و چرخی روی شهر تهران زد، شاهنشاه آریامهر شادی گروهی بی خرد و مزدور را دیدند و از مرزهای ایران بیرون رفتند. ساعت ۱۳  و ۲۱ دقیقه و ۵۹ ثانیه  در زمانی که هواپیمای شاهنشاه از زمین ایران بلند شد، زلزله هولناکی شهر مشهد و شهرهای جنوبی استان خراسان چون قاین، بیرجند، فردوس، طبس، کاشمر، تربت حیدریه، تربت جام، نیشابور ، فریمان و گناباد را به سختی تکان داد و هزاران تن کشته و ده‌ها هزار تن زخمی شدند. پایگاه زلزله نگاری مشهد وابسته به دانشگاه فردوسی به آگاهی رساند که دستگاه‌ها سه ماه است که از کار افتاده‌اند. مرکز زلزله نگاری فنلاند  این زمین لرزه را ۷٫۲ ریشتر ثبت کرد. دیگر شاهنشاه و شهبانو در کشور نبودند که به میان مردم نگون بخت بروند و آنان را در آغوش بگیرند، اشک هایشان را پاک کنند و دلداری دهند، و به جای خانه و کاشانه ویران شده آنها خانه‌هایی مدرن و زیبا برای روستاییان بسازند. زلزله قائن نیز مانند زلزله طبس به دست آخوندها افتاد و از یادها رفت و مردم سرگردان و بدبخت زیر و روی آوارها تنها ماندند. (دنباله نوشتار را در سایت مشروطه بخوانید)
+
'''[[ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴]]''' - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.
  
بازگشت مشروطه - تظاهرات مردم ایران علیه حکومت دینی دی ماه ۱۳۹۶ خورشیدی - با بازگشت خمینی در کشور ایران همه حقوقی را که مردم ایران با [[انقلاب مشروطه]] برای آن جنگیده بودند، از آنان گرفته شد. بر پایه [[قانون اساسی مشروطه]] اصل بیست و ششم " قدرت در دست مردم است » ، این اصل از مردم ایران ربوده شد. با پیاده کردن اصل ولایت فقیه، قدرت به دست آخوندها افتاد. با بازگشت خمینی، اصل بیست و هفتم قانون اساسی مشروطه که می‌گوید: سه قوه قانونگذاری، اجرایی و قضاییه از یکدیگر جدا و مستقل هستند را تکه پاره کردند. با چپاندن ولایت فقیه، تنها یک قوه وجود دارد و آن « رهبر » است. با بازگشت خمینی حقوق بشر در ایران لغو شد و قوانین شریعت جای حقوق بشر را گرفت. این سه اصل پایه‌های بنیادین هر قانون اساسی هستند و بر پایه اصل هفتم قانون اساسی مشروطه این سه اصل بنیادین را نمی‌توان تعطیل کرد. این بدین چم (معنا) است این سه اصل هم چنان هستند. در دی ماه ۱۳۹۶ خورشیدی مردم ایران حقوق حقه خود را به کار گرفتند و به خیابان‌ها آمدند و درخواست هایشان را فریاد کشیدند، که تنها راه برای مردم ایران است زیرا که نمایندگان مجلس شورای اسلامی نماینده مردم ایران نیستند، بلکه اینان برگزیدگان مجلس خبرگان هستند، دولت که باید به رفاه مردم ایران بپردازد تنها به گسترش قدرت شیعه در خاورمیانه می‌پردازد، و بودجه کشور برای جنگ در سوریه و یمن و لبنان و حمص و .... و سازمان‌های تروریستی اسلامی هزینه می‌شود، و رهبر که همه قدرت را در دست دارد همانگونه که مردم ایران در خیابان‌ها فریاد زدند: "ملت گدایی می‌کند رهبر خدایی می‌کند". در ایران امروز وضعیتی ایجاد شده است که برتولت برشت آن را چنین به نوشتار درآورده است: "دولت به مردم دیگر اطمینان ندارد. آیا آسانتر نیست که دولت مردم را رها کند و مردم دیگری را انتخاب کند." آنچه را که برتولت برشت در جوک و شوخی بیان کرده است، به روشنی فلسفه حکومتی جمهوری اسلامی است.  دولت (قوه مجریه)، مجلس (قوه قانونگذاری) و دادگستری (قوه قضاییه) قدرت در دست عرب‌های شیعه است و برای امنیت عرب‌های حزب الله به کار گرفته می‌شوند.  
+
ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه »  و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ  راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و  محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست  کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و  در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.
 +
 
 +
در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را  به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.
 +
 
 +
سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.
 +
 
 +
پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.  
 +
 
 +
رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.
 +
 
 +
آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.
 +
 
 +
سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.
 +
 
 +
سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.
 +
 
 +
روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.
 +
 
 +
با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده  چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.
 +
 
 +
چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و  جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه،  پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار  خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.  
  
هدف جمهوری اسلامی این است ملت ایران از میان برود و از کشور باستانی ایران تنها جمهوری اسلامی بدون ایران بسازد، همانند داعش  "دولت اسلامی عراق و شام ". درست همانگونه که صدیقی امام جمعه تهران در نماز جمعه ۱۲ دی ماه ۱۳۹۶ مردم ایران را به دو گروه بخش کرد: گروه نخست را ملت حزب الله و گروه دوم راآشغال‌ها خواند، همه کسانی که علیه جمهوری اسلامی به خیابان‌ها آمدند را آشغال‌ها و اعوان و انصار رژیم را ملت حزب اللهی خواند و گفت:"اجتماع ملت حزب الله دریایی را ایجاد کرد و آشغال‌ها را شست و تمیز کرد. 
 
 
مردم ایران این  تهدید دهشتناک را دریافته‌اند بدین روی مردم در سراسر کشور به خیابان‌ها آمدند و فریاد کشیدند: "ایران که شاه نداره حساب کتاب نداره " ، زمانی که شاه در ایران نیست کسی به رفاه و امنیت ملت ایران  نمی‌اندیشد. تظاهراتی که در سراسر کشور ایران به راه افتاده است، بازگشت شاه را به ایران فریاد می‌کشد، به امید اینکه با بازگشت شاه، دوباره قانون اساسی مشروطه به اجرا در آید، و با انتخابات مجلس شورای ملی دوره قانونگذاری بیست و پنج، نمایندگانی که از سوی ملت ایران برگزیده شده‌اند و خواست و اراده مردم را در مجلس به قانون دگرگون می‌سازند به مجلس راه یابند، شاهنشاه ایران نخست وزیری شایسته برگزیند که خویشکاری اش (وظیفه) رفاه مردم ایران باشد و شاهنشاه صلح و آرامش با کشورهای همسایه برقرار سازد. مردم ایران فریاد کشیدند: "ای شاه ایران برگرد به ایران" ، آنچه که ویژگی این تظاهرات است، نه تنها بودن جوانان در خیابان‌هاست بلکه بودن کسانی که علیه شاهنشاه ایران محمدرضا شاه پهلوی آریامهر در تظاهرات سال ۱۳۵۷ خورشیدی شرکت جستند. با شعار "ما انقلاب کردیم ما اشتباه کردیم" مردم ایران فریاد می‌کنند که انقلاب اسلامی یک اشتباه تاریخی بوده است که باید آن را از میان برداشت. ... '''[[شاه رفت مرگ آمد|شاه رفت مرگ آمد از ۲۶ دی ماه رفتن آریامهر از ایران تا روز ۲۱ بهمن ماه ۲۵۳۷ شاهنشاهی را بخوانید  و آن را میان هم میهنان پخش کنید و بدانید بر پایه اصل هفتم قانون اساسی مشروطه پارلمانی ایران، اساس مشروطیت جزاً و کلاً تعطیل‌بردار نیست - پاینده ایران جاوید شاه]]'''
 
  
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۱۵


MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg
همسر و فرزندان کلنل شفر
MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg

ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.

ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه » و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.

در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.

سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.

پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.

رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.

آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.

سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.

سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.

روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.

با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.

چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه، پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.