تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
(۴۴۸ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
+
<!-- در اینجا نوشتاری برگزیده از میان درونمایه وبگاه مشروطه می‌آید. -->
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
*
 
*
[[پرونده:MossadeghTudehParty16Azar1332.mp4|thumb|left|200px|محمد مصدق به اعدام محکوم می‌شود]]
+
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg|thumb|left|170px|]]
[[پرونده:NoureddinKianouri2.jpg|thumb|left|140px|نورالدین کیانوری رییس کمیته مرکزی حزب توده نوه شیخ فضل‌الله نوری دشمن مشروطه و ایران و استاد دانشگاه تهران]]
+
[[پرونده:MrsShafferChildern1354.jpg|thumb|left|170px|همسر و فرزندان کلنل شفر]]
[[پرونده:TudehPartyHosseinJodat3.jpg|thumb|left|140px|حسین جودت استاد دانشکده فنی]]
+
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg|thumb|left|170px|]]
[[پرونده:RezaRaadmanesh1.jpg|thumb|left|140px|رضا رادمنش عضو کادر مرکزی حزب توده استاد دانشکده فنی]]
 
[[پرونده:MehdiBazargan.jpg|thumb|left|140px|مهدی بازرگان رییس دانشکده فنی دانشگاه تهران]]
 
'''[[دروغ بزرگ توده‌ای‌ها ۱۶ آذر روز دانشجو]]''' - هر سال با یک هوچی‌گری  به نام « ۱۶ آذر روز دانشجو » روبرو می‌شویم. توده‌ای‌ها کوشش می‌کنند که به ما مردم ایران بقبولانند که ۱۶ آذر پیوند با دانشجو دارد. اگر به آنچه که در روز ۱۶ آذر ماه ۱۳۳۲ نگاهی بیاندازیم می‌بینیم که دوباره محور این هوچی گری محمد مصدق است. محمد مصدق خائن به ایران که بیش از هفتاد سال میان مردم ایران دشمنی و دوری بوجود آورد، می‌باید برای همیشه در گورش بماند و دیگر اثری از این موجود کثیف نوکر مزدور بیگانه نامی آورده نشود. در روز ۱۶ آذر ماه ۱۳۳۲ چه گذشت؟
 
  
در این روز محمد مصدق به سبب خیانت به کشور و ملت ایران در برابر دادگاه ایستاده بود. دادستان در کیفر خواست نهایی خود درخواست کرد که محمد مصدق به دار آویخته شود. برای اینکه هیچگاه آنچه را که محمد مصدق علیه ایران انجام داد فراموش نشود، چکیده‌ای از کیفرخواست دادستان را می‌آوریم:
+
'''[[ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴]]''' - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.
  
اعمال ارتکابی متهم ردیف یک، محمد مصدق، که به منظور واژگون ساختن حکومت مشروطه سلطنتی مورد دعوی دادستان ارتش قرار گرفته:
+
ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه »  و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ  راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و  محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست  کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و  در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.
  
۱ – دستور بازداشت سرهنگ نعمت‌الله نصیری (سرتیپ فعلی)، فرماندۀ گارد شاهنشاهی که حامل فرمان عزل بوده‌است.
+
در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را  به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.
  
۲ – توقیف غیرقانونی افرادی از مأمورین رسمی و غیر رسمی.
+
سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.
  
۳ – خلع سلاح گارد شاهنشاهی حافظ اعلیحضرت همایونی و کاخ‌های سلطنتی.
+
پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.  
  
۴ – مهر و موم کاخ‌های سلطنتی و خلع ید نمودن متصدیان و مباشرین و مستحفظین دربار شاهنشاهی از اموال و کاخ‌های سلطنتی.
+
رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.  
  
۵ – صدور تلگرافات به سفرای ایران در خارج، دایر به عدم ملاقات و نگرفتن تماس با اعلیحضرت همایون شاهنشاهی.
+
آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.
  
۶ – صدور دستور حذف نام شاهنشاه از دعای صبحگاه و شامگاه در سربازخانه‌ها.
+
سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.
  
۷ – دستور تشکیل میتینگ با وسایل تبلیغاتی دولتی، برای اهانت به مقام سلطنت و رژیم مشروطیت و پخش جریان میتینگ به وسیله رادیو.
+
سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.
  
۸ – دستور پایین آوردن و شکستن مجسمه‌های اعلیحضرت فقید رضاشاه کبیر و اعلیحضرت همایون محمدرضاشاه پهلوی به منظور بی‌وقر و بالنتیجه تشویق عناصر اخلال‌گر به قیام برعلیه سلطنت و رژیم سلطنتی مشروطه ایران.
+
روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.  
  
۹ – دستور انحلال مجلس شورای ملی.
+
با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده  چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.  
  
۱۰ – دستور تحت نظر قرار دادن افراد خاندان سلطنتی به استان‌های آذربایجان.
+
چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و  جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه،  پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار  خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.  
  
۱۱ – دستور بازداشت غیرقانونی تیمسار سپهبد زاهدی، نخست وزیر منصوب، و تعیین جایزه برای دستگیری معظم‌له.
 
 
۱۲ – حذف سرود شاهنشاهی از برنامه رادیو تهران.
 
 
۱۳ – اقدام برای تشکیل شورای سلطنتی از راه رفراندوم.
 
 
با تهیه مقدمات قبلی، بزه از تاریخ ۲۵ الی ۲۸ امردادماه روی داده، محل وقوع بزه تهران بوده، به این ترتیب که متهمین مقیم تهران طرح‌های تنظیمی را به منظور عملی‌شدن سوءقصدی که داشته‌اند، چه در تهران و چه در شهرستان‌های کشور به موقع اجرا گذاشته‌اند. نظر به اینکه علاوه بر مراتب مشروح در این کیفرخواست مشهود بوده و همه اهالی تهران ناظر وقوع بزه بوده و متهمین با سرسختی تمام برای رسیدن به مقصود، که همان موضوع اتهام است، در برابر مردمی که منظوری جز حفظ حقوق اساسی خود نداشته‌اند، مقاومت شدیدی ابراز داشته، که در اثر سرسختی و مقاومت آنان به موجب سوابق موجود در اداره پزشک قانونی در تهران چهل‌وسه نفر مقتول و هشتادوپنج نفر مجروح شده‌اند، که گناهی جز حفظ قانون اساسی و تلاش برای جلوگیری از سقوط کشور خود نداشته‌اند و نظر به اینکه متهمین از افراد مشخص و ممتاز کشور بوده، که مردم به وجود آنان امیدواری زیادی داشته که در راه حفظ مصالح کشور ساعی و کوشا باشند و اولین وظیفه آنان وفاداری به سوگندی بوده که برای حفظ حقوق اساسی ایران یاد کرده و بدبختانه سوگند خود را نقض و به آن حقوق خیانت نموده‌اند، ملاحظه می‌شود که بزه انجام شده از طرف متهمین مقرون به علل مشدده است که به همین مناسبت تقاضای صدور رأی اعدام آن را دارد.
 
 
خبر اینکه مصدق به اعدام محکوم شده است،  پشتیبانان مصدق را در شوک فرو برد. این پشتیبانان و هواداران مصدق چه کسانی بودند؟ در جایگاه نخست مهدی بازرگان قرار دارد که بیش از شش سال رییس دانشگده فنی دانشگاه تهران و بنیانگزار [[نهضت آزادی]] بود، در جایگاه دوم از نورالدین کیانوری دبیر اول [[حزب توده|حزب منفور توده]]  که در دانشکده فنی دانشگاه تهران درس می‌داد. هم چنین می‌توان از حسین جودت و رضا رادمنش اعضای کادر مرکزی حزب توده نامبرد که در دانشکده فنی دانشگاه تهران درس می‌دادند. هواداران دیگر مصدق پان ایرانیست‌ها بودند. این استادان دانشگاه بودند که دانشجویان را برانگیختند علیه محاکمه و اعدام مصدق تظاهرات به راه بیاندازند.
 
 
گزارشی در روز ۱۸ آذر ماه ۱۳۳۲ از سوی هیات بررسی رویداد شانزدهم آذر  به رییس دانشگاه تهران دکتر سیاسی داده شد، چنین آمده است:
 
 
:::در گزارشی که از سوی هیات بررسی به رییس دانشگاه دکتر سیاسی داده شد نوشته شد که روز ۱۶ آذر ماه شماری از دانشجویان دانشکده فنی در کریدور دانشکده فنی ایستاده و گفتگو می‌کردند در این هنگام دو تن از دانشجویان از پشت پنجره به دو تن از مامورین انتظامی دشنام دادند. مامورین در پی این دانشجویان وارد دانشکده فنی می‌شوند ، دانشجویان نیز به کلاس‌های درس هجوم می‌برند مامورین نیز وارد کلاس شده و خواستار تحویل آن دو دانشجو می‌شوند. مامورین دو دانشجو را بازداشت می‌نمایند. در این هنگام همه دانشجویان در کریدور اشکوب نخست دانشکده گرد آمده بودند. یکی از دانشجویان توده‌ای عربده سر می‌دهد که به مامورین حمله کنند و مامورین کوشش می‌کنند که دانشجویان را پراکنده‌سازند و دانشجویان به سوی دیگر کریدور می‌روند. در این هنگام قندچی و رضوی و بزرگ نیا به سربازان یورش بردند و  کوشش کردند که مسلسل سربازان را از دستشان درآورند. این سبب شلیک گلوله‌ها شد و سه دانشجوی تازه وارد به دانشکده فنی که در دام حزب توده افتاده بودند آماج تیرها قرار گرفتند و کشته شدند.
 
 
کیانوری پس از این رویداد به جمهوری کمونیستی آلمان شرقی فرار کرد. کیانوری  با همسرش مریم فیروز فرمانفرماییان از ایل مغول  قاجار در آلمان شرقی تا روز عزای ایران ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷  ماند. شوربختانه نه محمد مصدق اعدام شد و نه کسانی که این هیاهو را در دانشگاه تهران به راه انداختند به ویژه مهدی بازرگان، نورالدین کیانوری و دیگر سران حزب توده که در دانشگاه تهران لانه کرده بودند، محاکمه نشدند.
 
 
این تظاهرات و جنجال و هیاهو نتیجه خود را داد و محمد مصدق را از چوبه دار رهایی بخشید. در واقع روز شانزدهم آذر دروغی است همانند دروغ ۲۸ امرداد ماه که محمد مصدق با کودتا سرنگون شد، داستانی که توده‌ای‌ها هنوز هم در رسانه‌های مزدور و وابسته به بیگانه تکرار می‌کنند. اینکه شانزدهم آذر روز دانشجو نامیده شود تنها پروپاگاند شوروی بود و هست. چند سال و دهه دیگر باید طول بکشد و ایرانیان پروانه دهند که روسیه برایشان روزها ویژه بسازند؟
 
 
در روز ۱۸ تیر ماه ۱۳۷۸ بسیجیان به کوی دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی یورش بردند، همه اموال دانشجویان را نابود ساختند و دانشجویان را تا سر حد مرگ کتک زدند و صدها تن را بازداشت کردند و بسیاری از دانشجویان را با گفتن « یا حسین » از بام خوابگاه با دست‌های از پشت بسته به پایین پرت کردند. دانشجویان ایران این روز را روز دانشجو نامیدند ولی توده‌ای‌ها، اسلامیون و جبهه ملی و چریک و مجاهد و دیگر تروریست‌ها و لای و لجن‌های جامعه هم چنان پافشاری در برگزاری روز ۱۶ آذر به عنوان روز دانشجو را داشتند و دارند.  در ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۸ در دهمین سالگرد روز دانشجو نیروهای بسج به خوابگاه‌های دانشگاه امیر کبیر در تهران یورش بردند و دانشجویان را به سختی زخمی و تکه و پاره کردند و بسیاری را نیز دستگیر کردند و به همراه خود بردند. استعمار همچنان پافشاری در نگاه داشتن  روز نابود شدن سه دانشجوی مهاجم توده‌ای در شصت شش سال پیش  است تا آن را به رویدادی در زمان مشروطه پارلمانی پیوند دهند، زیرا که اطمینان دارند با پروپاگاندی که شصت و شش سال پیش راه انداختند از اعدام محمد مصدق جلوگیری کردند و تلاش کردند که زمینه‌ها و انگیزه‌های این رویداد را از مردم پنهان نمایند. همان چپی‌ها و همان کمونیست‌ها و همان اسلامیون و همان سرسپرده‌های استعمار کماکمان امروز در پی زنده نگاه داشتن این پروپاگاند هستند. ایرانیان می‌باید دریابند که روز ۱۶ آذر روز دانشجو بخشی از پروپاگاندای شوروی برای مغزشویی ایرانیان است. با آگاه شدن و خواندن تاریخ  بر دهان انیرانیان بکوبید تا برای همیشه خاموش گردند تا دوباره سناریویی مانند خمینی دیگر برای ما ایرانیان ننویسند و دیگر تکرار نشود. امروز با واژگانی چون فدرالیسم و جمهوری، مزدوران در رسانه‌های برون مرزی کوشش می‌کنند که ما ایرانیان را گمراه کنند تا حکومتی که بیش از دو هزار و پانصد سال با آن آشنا هستیم و پوست و خون ما شده است را برنگزینیم. مزدوران کوشش می‌کنند از برقراری مشروطه پارلمانی شاهنشاهی  که پدر بزرگان ما در راه برقراری آن جان خود را فدا کردند جلوگیری کنند و با برگه‌ای سپید در دست  کوشش می کنند دستورات استعمار را به نام و در چارچوب یک قانون اساسی نوین به ملت ایران بفروشند و سرنوشت کشور و مردم ایران را در دست گیرند. 
 
  
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۱۵


MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg
همسر و فرزندان کلنل شفر
MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg

ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.

ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه » و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.

در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.

سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.

پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.

رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.

آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.

سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.

سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.

روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.

با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.

چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه، پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.