قانون آزادی ورود نقره و طلا و معافیت آنها از تادیه حقوق گمرکی

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۴ فوریهٔ ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۴۴ توسط Bellavista (گفتگو | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای جدید حاوی 'قانون آزادی ورود نقره و طلا و معافیت آنها از تأدیه حقوق گمرکی مصوب ۲۳ اسفند ما...' ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخه جدیدتر← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

قانون آزادی ورود نقره و طلا و معافیت آنها از تأدیه حقوق گمرکی مصوب ۲۳ اسفند ماه ۱۳۰۷

به موجب قانون ۳ دی ماه ۱۳۱۲ و ماده ۹ قانون ۲۶ اسفند ماه ۱۳۱۲ طلا و نقره وارده به نام دولت از تأدیه حقوق گمرکی و عوارض و مالیات‌های دیگرمعاف شده و به موجب ماده ۱۲ قانون ۲۲ اسفند ماه ۱۳۱۳ ورود طلای شمش از پرداخت حقوق گمرکی معاف شده و طلاهایی هم که بانک ملی برای‌ذخیره اسکناس وارد نموده مشمول این معافیت شده‌است.<< ماده اول (۱) - ورود نقره و طلا اعم از مسکوک یا غیر مسکوک آزاد و از حقوق گمرکی معاف خواهد بود.

(۱)*‌پاورقی: به موجب قوانین ۱۷ تیر ماه و ۷ آبان ۱۳۰۹ اجازه ضرب مسکوک نیکل و مس در خارج داده شده‌است.

تبصره (۱) - سکه کردن مسکوک رایج ایران در خارج از ایران از این تاریخ به بعد ممنوع بوده و اجازه ورود به این قبیل مسکوکات داده نخواهد شد.

(۲)*‌پاورقی: به موجب قانون ۱۳ تیر ماه ۱۳۱۰ اجازه خروج مسکوک نقره سالم در صورتی که دولت صلاح بداند داده شده‌است و به موجب‌قانون ۱۰ اسفند ماه ۱۳۱۴ خروج نقره خارجی ممنوع شده‌است. ماده دوم - خروج نقره خواه به صورت مسکوک خواه به صورت شمش و خاک ممنوع است به استثناء مصنوعات نقره‌ای ایران یا خارجه و مسکوک‌خارجه. تبصره - هر مسافری در موقع خروج از سرحدات مملکتی می‌تواند تا میزان دوازده تومان مسکوک نقره همراه داشته باشد. ماده سوم - مقررات ماده اول قانون ۲۴ مهر ۱۳۰۵ راجع به نقره ملغی است. این قانون که مشتمل بر سه ماده‌است در جلسه بیست و سوم اسفند ماه یک هزار و سیصد و هفت شمسی به تصویب مجلس شورای ملی رسید. رییس مجلس شورای ملی - دادگر

  • ‌پاورقی: به موجب قانون ۲۷ اسفند ماه ۱۳۰۸ ورود نقره ممنوع شده‌است و بعداً به

موجب ماده ۱۳ قانون ۲۲ اسفند ماه ۱۳۱۳ ورود نقره‌مسکوک ایران آزاد شده‌است.