در هم کوبیدن حکومت مشروطه شاهنشاهی با کشتار سران کشوری و لشکری ایران

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۲۴ نوامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۹:۳۴ توسط Bellavista1 (گفتگو | مشارکت‌ها) (اصلاح فاصلهٔ مجازی، اصلاح ارقام)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بازایستادن برنامه‌های عمرانی کشور و بازگشت به دوران پیش از مشروطه و اسلام حکومتی درگاه محمدرضا شاه پهلوی آریامهر

شاه رفت مرگ آمد

برنامه عمرانی ششم/ سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی خرداد ماه تا امرداد ماه

در هم کوبیدن حکومت مشروطه پارلمانی با کشتار سران کشوری و لشکری ایران

۲۳ بهمن ماه ۱۳۵۷ سپهبد عبدالعلی بدره‌ای فرمانده نیروی زمینی شاهنشاهی و فرمانده گارد جاویدان به دست تروریست‌ها کشته شد. مجاهدین و چریک‌ها و توده‌ای‌های مسلح سپهبد بدره‌ای را در مقر فرماندهی از پشت به رگبار مسلسل بستند. ده گلوله به پیکر سپهبد بدره‌ای شلیک شد.

تروریست‌ها هلیکوپتر سپهبد عیسی بقراط جعفریان فرمانده لشکر جنوب و استاندار پیشین خوزستان را که از اهواز به سوی پایگاه وحدتی در پرواز بود، در نزدیکی هفت تپه خوزستان سرنگون کردند. در این ترور سپهبد جعفریان، استوار حدادی و یک همافر کمک خلبان هلیکوپتر و دو سرنشین دیگر هلیکوپتر جان باختند.

سرلشکر بیگلری جانشین فرمانده گارد جاویدان با گلوله‌هایی که راننده اش به وی شلیک کرد جان باخت.

سرتیپ علی وفایی معاون لشکر زرهی قزوین که ساعت یک و نیم بامداد وارد تهران شده بود در خیابان شهباز از سوی تروریست‌های چریک و مجاهد به گلوله بسته شد. پیکر بی جان وی به بیمارستان جرجانی برده شد.

نیمروز برای شماری از سران کشوری که به دست تروریست ها در ستاد امام زندانی شده اند مصاحبه ای با رسانه ها سازمان داده شد. گروه نخست زندانیان امیرعباس هویدا، دکتر شیخ الاسلام زاده وزیر بهداری، منوچهر آزمون وزیر مشاور، غلامرضا نیک پی وزیر و شهردار پیشین تهران و منصور روحانی وزیر کشاورزی وارد اتاقکی مملو از خبرنگاران شدند و سه ساعت به پرسش ها پاسخ دادند. به روال همیشه ابراهیم یزدی نیز گرداننده این مصاحبه بود. پس از سه ساعت زندانیان کشوری جای خود را به زندانیان نظامی دادند. مصاحبه با گروه دوم از سران کشور، تیمسار امیر حسین ربیعی فرمانده نیروی هوایی، سپهبد مهدی رحیمی رییس شهربانی کل کشور و فرماندار نظامی تهران و حومه، سرتیپ خلبان آیت محققی فرمانده پایگاه یکم شکاری و سرلشکر ناجی معاون عملیاتی نیروی زمینی و معاون فرماندار نظامی تهران و فرماندار نظامی اسپهان و سپس قزوین دو ساعت به درازا کشید.

مهدی بازرگان نخست وزیر، صادق قطب زاده را به سرپرستی رادیو و تلویزیون برگزید. در ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه مهدی بازرگان به نخست وزیری رفت و سه تن از معاونان خود را معرفی کرد، مهندس هاشم صباغیان معاون در امور انتقال قدرت، دکتر ابراهیم یزدی معاون در امور انقلاب و مهندس امیر انتظام سرپرست نخست وزیری و امور روابط عمومی. زهرا بابا خانی، مهدی بیانی و رادمهر معاون وزیر مشاور


۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ سرلشکر قرنی از سوی خمینی به ریاست ستاد کل ارتش برگزیده شد. در امرداد ماه ۱۳۳۲ سرهنگ قرنی از مزدوران شوروی و همدست محمد مصدق، کسی که کودتای مصدق در روز ۲۵ امرداد ماه فرماندار نظامی رشت بود و آماده دستگیری شاهنشاه بود. قرنی در سال ۱۳۲۷ به جرم فراهم ساختن زمینه یک کودتای نظامی علیه حکومت مشروطه پارلمانی و اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی، به سه سال زندان محکوم شد. قرنی به همراه گروهی از امرا و افسران ارتش توده‌ای که سال‌ها در توطئه علیه حکومت مشروطه پارلمانی دست داشتند، و هم چنین به همراهی داریوش فروهر هموند اجرایی جبهه ملی وارد ستاد ارتش شدند و در این هنگام گروهی از تروریست‌ها و افسران توده‌ای فرتور شاهنشاه آریامهر را از بالای میز کار رییس ستاد ارتش پایین کشیدند و فرتورهای خمینی را به دیوار آویختند. قرنی گفت که پاکسازی دامنه داری در ارتش خواهد کرد و همه افسران میهن پرست و باورمند به قانون اساسی مشروطه و شاهنشاه ایران را بیرون خواهد انداخت.

بیش از صد تن از افسران نیروی هوایی با شاخه‌های گل در دست با یونیفورم نظامی بر تن، برای اعلام وفاداری و همبستگی خود به خمینی در خیابان‌ها مرکزی شهر و مدرسه رفاه که خمینی در آن زندگی می‌کند رژه رفتند. چریک‌های فدایی خلق اسلحه به دست از این گروه خائن به کشور و ملت ایران محافظت می‌کردند.