سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۲۸ اکتبر ۲۰۱۷، ساعت ۱۷:۵۹ توسط Bellavista1 (گفتگو | مشارکت‌ها) (اصلاح فاصلهٔ مجازی، اصلاح ارقام)
پرش به ناوبری پرش به جستجو


۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ عباس امیر انتظام گفت: بر اساس تصمیم دولت موقت « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی » ایجاد خواهد شد. آیین نامه تشکیل این سپاه تهیه شده است و به زودی اعلام خواهد شد. دفتر تبلیغات خمینی جارنامه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به روزنامه برای چاپ داد:

بسم الله الرحمن الرحیم - سپاسه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » ستاد مرکزی اطلاعیه شماره یک بدین وسیله به کلیه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در مساجد، اماکن دولتی، پادگان‌ها، کاخ‌ها، و مراکز حساس اعلام می‌شود:
۱- پاسداران انقلاب اسلامی از تحویل اسلحه و مواد منفجره خودرو و بی سیم به فرماندهان پادگان‌ها خودداری نمایند. مگر در مواردی کهنماینده ستاد مرکزی « پاسا » حضور داشته باشند.
۲- مسئولین مساجد و سایر اماکن عمومی که در دست پاسداران انقلاب می‌باشد، موظفند ضمن صورت برداری از کلیه تجهیزات نظامی و غیرنظامی نسبت به نگهداری آنها کوشا بوده و از این تاریخ برابر دستورات ستاد مرکزی عمل نمایند.
۳- تحویل اماکن و تاسیسات به شخصی که به عنوان فرمانده یا رییس پادگان از طریق ستاد ارتش معرفی می‌شود لازم الاجرا می‌باشد، مگر دفاتر ضداطلاعات خدمات مخصوص و روابط عمومی که توسط پاسداران انقلاب اسلامی باید مهر و موم و قفل گردد و برای حفاظت به فرمانده پادگان سپرده شود.
۴- اماکن و تاسیسات ساواک و شهربانی و کاخ‌های جوانان کماکان در اختیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » می‌باشد.

۵ اسفند ماه ۱۳۵۷ با سخنان آخوند لاهوتی، نماینده خمینی و با بودن نمایندگان کمیته‌های محلی، نخستین نشست برای شور و گزینش هموندان « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی » در ساختمان « سازمان شیر و خورشید سرخ ایران » در خیابان عباس آباد برگزار شد. دکتر غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران و هموند ستاد فرماندهی استان مرکزی آگاهی‌هایی درباره چگونگی تشکیل این سپاه و راه و روش آن به خبرنگاران داد. وی افزود شناسایی و دستگیری هواداران نظام پادشاهی یکی از خویشکاری‌های اصلی این سپاه می‌باشد.


۱۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ احمد صدر حاج سیدجوادی وزیر کشور کابینه موقت مهدی بازرگان در مصاحبه با روزنامه نگاران گفت: شالوده قانون اساسی جدید ایران بر قرآن - نهج البلاغه - احادیث مسلم - سنت - اجماع و فرمایش معصوم بنا شده است.

۲۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ از سوی شورای انقلاب اسلامی سازمانی به نام « بنیاد مستضعفین » ایجاد گردید. وظیفه آن بنیاد شناسایی، مصادره و ضبط اموال منقول و غیر منقول خاندان سلطنت و مقامات نظام شاهنشاهی به نفع محرمان اعلام شده است.

۶ فروردین ماه ۱۳۵۸ هنگام برگزاری تظاهراتی از سوی کانون فرهنگی و سیاسی خلق ترکمن در پارک شهر گنبدکاووس میان پاسداران و هموندان کانون درگیری مسلحانه روی داد. این درگیری با بر جای گذاشتن ۷ کشته و بیش از ۳۰ زخمی ادامه دارد. از ۸ فروردین ماه در گنبدکاوس آتش بس اعلام شده است و نمایندگان فرستاده شده از سوی دولت موقت اسلامی به بررسی درخواست‌های اهالی پرداختند. ۱۱ فروردین ماه به آگاهی رسید که تیراندازی در گنبدکاوس هنوز به سختی ادامه دارد و جاده‌های پیرامون گنبدکاوس زیر کنترل سپاه پاسداران می‌باشد. تیراندازی‌ها به اندازه‌ای سخت است که جا به جا کردن پیکر جان باختگان از خیابان‌ها نیست. ۱۲ فروردین ماه عباس امیرانتظام سخنگوی دولت امروز تاکید کرد که گنبدکاوس زیر کنترل سپاه پاسداران است و ارتش تاکنون در رویدادهای این شهر دخالتی نکرده است. تاکنون این درگیری سپاه پاسداران با مردم گنبدکاوس ده‌ها کشته و صدها زخمی برجای گذاشته است

۱۲ فروردین ماه ۱۳۵۸ روح الله خمینی برقراری رژیم جمهوری اسلامی را در ایران اعلام کرد و در پیامی گفت: ...صبحگاه ۱۲ فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست...روزی که کنگره‌های قصر ۲۵۰۰ سال حکومت طاغوتی فروریخت و سلسله شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست.

۲۹ فروردین ماه ۱۳۵۸ دو تن از پسران آخوند محمود طالقانی هموند سازمان مجاهدین به همراه همسر یکی از آنها، هنگامی که از دفتر هانی‌الحسن نماینده سازمان آزادی بخش فلسطین در ایران در خیابان آق اولی بیرون می‌آمدند از سوی کمیته دستگیر شدند و از سوی کمیته چیان به سختی کتک خوردند و در ساعت ۲۳ با چشم‌های بسته در کمیته سلطنت آباد بازجویی شدند و ساعت ۴ بامداد فرزندان طالقانی را برابر در خانه طالقانی پیاده کردند. در این روز سید محمود طالقانی پیام رادیویی در سدای جمهوری اسلامی داد و سپس رهسپار قم شد تا با روح الله خمینی دیدار کند. سید طالقانی در پیام خود گفته بود که خطراتی انقلاب را تهدید می‌کند که پس از دیدار با خمینی آن را به آگاهی مردم خواهد رساند. ولی پس از این دیدار، گفتگوها خصوصی اعلام شد.

۲ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ بر پایه آمار به چاپ رسیده از سوی اداره کل پزشکی قانونی تهران در دو ماه بهمن و اسفند سال گذشته ۸۲۲ تن با شلیک گلوله در تهران کشته شده‌اند.

۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ شورای انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای تشکیل « سپاه پاسداران انقلاب » را زیر سرپرستی شورای انقلاب به آگاهی رساند:

بسمه تعالی - حسب الامر رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی، امام خمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحت نظارت شورای انقلاب، تشکیل شده و شورای فرماندهی آن به تایید و تصویب این شورا رسیده است. مسئولین منتخب و افراد ذیصلاح، به یاری خداوند متعال و بر اساس ضوابط مصوبه، در یاری و پیشبرد امر عظیم انقلاب اسلامی کوشا و به انجام وظایف محوله موفق گردند.
شورای انقلاب اسلامی

سپاه پاسداران انقلاب، چند روز پس از پیروزی انقلاب بنیاد نهاده شد و در اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ بیش از ۶۰۰۰ هموند دارد. پاسداران انقلاب اسلامی با برنامه‌ای سازمان داده شده و فشرده، از چندی پیش زیر سرپرستی فرماندهان خود به آموزش‌های نظامی و ایدئولوژی پرداخته‌اند و بیش از از این نیز گروه‌هایی از افراد آموزش دیده این سپاه ماموریت‌های موفقیت آمیزی داشته‌اند. برخلاف آنچه مردم می‌پندارند، پاسداران انقلاب جدا از افراد کمیته‌ها عمل می‌کنند و برنامه‌های اجرایی آنان ارتباطی با برنامه‌های کمیته ندارد. نهایت پاسداران انقلاب تاکنون، تنها به صورت کمک با کمیته‌ها در ارتباط بوده‌اند.

سپاه پاسداران انقلاب، از نوجوانان، زنان و مردان تشکیل شده است که با صدور اطلاعیه شورای انقلاب، از این پس به طور جدی تر، وارد عمل خواهند شد و با هدف حفظ دستاوردهای انقلاب، هسته‌های انقلابی را کشف و منهدم خواهند ساخت. فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب پیش از این در اطلاعیه شماره ۲ خود اعلام کرده بود که تنها تحت نظر امام خدمت می‌کند. اطلاعیه شورای انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که این سپاه از این پس تحت نظارت شورای انقلاب خواهد بود.

۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ آیت الله حسن لاهوتی مسئول تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توجه به دستورات روح الله خمینی پیرامون تشکیل این سپاه در گفتگویی با خبرنگاران در اهواز گفت:

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با حرکت‌های ضدانقلابی مربوط به ایران در خارج و داخل مملکت مبارزه خواهد کرد. برای تشکیل سپاه پاسداران انقلاب در اهواز و دیگر شهرهای خوزستان، یک گروه تحقیق مرکب از جوانان متعهد و مسئول و مومن مشغول تهیه مقدمات کار شدندو هم چنین چندی قبل نیز یک گروه به طور ناشناس، به منظور شناسایی افراد ذیصلاحیت و ارزیابی منطقه به خوزستان آمده‌اند. این امکان وجود دارد که در آینده و در صورت اجرای صحیح وظایف و هدف‌های پیش بینی شده، گروهی از مشمولان در سپاه انقلاب خدمت کنند. بدین معنی که عده‌ای به جای خدمت سربازی وارد سپاه انقلاب می‌شوند و بعد از پایان این دوران، گروه تحقیق افراد واجد شرایط را از میان آنان دعوت به ادامه خدمت در سپاه انقلاب اسلامی می‌کنند. افراد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به هیچ وجه تفتیش عقاید و سانسور نخواهند کرد ولی در مقابل هر عقیده‌ای که منجر به خرکت ضد انقلابی باشد ساکت نخواهند نشست. این سپاه از دو قسمت حرفه‌ای و آماتور تشکیل می‌شود و حرفه ای‌ها تمام وقت و آماتورها، ساعات بیکاری را در خدمت سپاه خواهند بود. داشتن حداقل سیکل و صداقت و درستکاری و ایمان و نداشتین سابقه سوء از واجب‌ترین شرایط عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. با فراگیر شدن سپاه پاسداران انقلاب که مجزا از ارتش، شهربانی، ژاندارمری و به صورت مستقل زیر نظر شورای انقلاب فعالیت می‌کنند گروهی از افراد کمیته‌های موجود جذب این سپاه می‌شوند و کمیته‌ها منحل خواهند شد.

۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ شیخ حسن لاهوتی مسئول تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ایران پس از مسافرت به کرمانشاه و بنیاد این سپاه در استان کرمانشاهان به تهران بازگشت.

۷ خرداد ماه ۱۳۵۸ در اطلاعیه‌ای تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان خراسان به آگاهی همگان رسید.

۸ خرداد ماه ۱۳۵۸ مهدی بازرگان نخست وزیر دولت موقت جمهوری اسلامی در مصاحبه تلویزیونی گفت: تعدد مراکز قدرت کارها را فلج کرده است. وی از مقام رهبری انقلاب، شورای انقلاب و دولت به عنوان سه قطب تصمیم گیر یادکرد.

۸ خرداد ماه ۱۳۵۸ شیخ صادق خلخالی در دوبی گفت که خلیج قارس یک خلیج اسلامی است. خلخالی پس از دیدار با شیخ راشد سعید آل مکتوم نایب رییس کشور امارات متحده عربی گفت جمهوری اسلامی تمام نامگذاری‌های ساختگی را که امپریالیسم به خلیج نسبت می‌دهد رد می‌کند، زیرا این خلیج پس از موفقیت انقلاب اسلامی « خلیج اسلامی » است و به این نام معروف خواهد شد.

۸ خرداد ماه ۱۳۵۸ سرهنگ سید احمد مدنی استاندار خوزستان وارد خرمشهر شد و در این شهر وضع فوق‌العاده اعلام کرد. مدنی در فرمانداری خرمشهر و با بودن فرماندهان نظامی کمیسیون سری امنیت تشکیل داد. در کنار ساختمان فرمانداری خرمشهر درگیری مسلحانه خونینی میان پاسداران انقلاب اسلامی و مردم مخالف بوجود آمد و شمار بسیاری کشته و زخمی شدند. خیابان‌های خرمشهر سنگربندی شده و همه راه‌های ورودی به شهر بسته می‌باشد. سدای رگبار گلوله یک لحظه بند نمی‌آید و بیمارستان‌ها پر از تیرخوردگان زخمی است.

۸ خرداد ماه ۱۳۵۸ پاسداران انقلاب اسلامی پروانه ندادند که گروهی از عشایر از پل « سد داریوش » با گله هایشان بگذرند و کار به زد و خورد مسلحانه کشید و بسیاری کشته و زخمی شدند. در سراسر کشور به سبب دخالت‌های پاسداران انقلاب اسلامی در کارهای مردم زد و خوردهای مسلحانه و خونین پیش آمده است.

۹ خرداد ماه ۱۳۵۸ روزنامه جمهوری اسلامی ارگان حزب جمهوری اسلامی به چاپ رسید.

۲۰ خرداد ماه ۱۳۵۸ از پرواز ۵۵۰ تن از هموندان حزب جمهوری اسلامی و پاسداران انقلاب اسلامی به سرپرستی محمد منتظری، دکتر آیت، دکتر صادقی و شیخ شاه آبادی بود جلوگیری شد.