تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(اصلاح فاصلهٔ مجازی، اصلاح ارقام)
خط ۲: خط ۲:
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
*
 
*
[[پرونده:AssasinationAttemptMarmorPalast21Farvardin1344.mp4|thumb|left|240px|سوءقصد به جان شاهنشاه برنامه‌ریزی شده از سوی دانشجویان کنفدراسیون]]
+
[[پرونده:SepaahPasdaranEmblem1357c.jpg|thumb|left|220px|]]
[[پرونده:ShahanshahStudentsForeignUni1344.jpg|thumb|left|200px|دانشجویان بورسیه در کاخ سعدآباد به پیشگاه شاهنشاه بارمی‌یابند امرداد ۱۳۴۴]]
 
[[پرونده:SergeantIIBabaiyan21Farvardin1344.jpg|thumb|left|200px|استوار دوم باباییان گارد جاویدان]]
 
[[پرونده:SergeantIILashkary21Farvardin1344.jpg|thumb|left|200px|استوار لشکری گارد جاویدان]]
 
[[پرونده:GuardJavidanSergeantSariZaboli1344.jpg|thumb|left|200px|گروهبان ساری زابلی گارد جاویدان پس از فتنه ۱۳۵۷ به دست کنفدراسیونی‌ها و اسلامیون دستگیر و اعدام شد روانش شاد!]]
 
[[پرونده:GuardShahanshahiBabaiyanLashgariTomb1352.jpg|thumb|left|200px|آرامگاه دو جانباخته دلیر گارد شاهنشاهی پیش از شورش اسلامی]]
 
[[پرونده:GuardShahanshahiBabaiyanLashgariTomb1358.jpg|thumb|left|200px|آرامگاه دو جان‌باخته باباییان و لشگری در ابن‌بابویه در سال ۱۳۵۸ به دستور ابراهیم یزدی ویران شد]]
 
  
 +
[[سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی]] - سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی است نظامی که زیر مستقیم رهبر انقلاب اسلامی قراردارد. هدف سپاه پاسداران نگاهبانی از انقلاب اسلامی و گسترش حاکمیت قانون الهی بر پایه قوانین جمهوری اسلامی می‌باشد. در روز ۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۸ خورشیدی دولت ایالات متحده آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گروهی تروریستی نامید و سپاه با ۱۲۵ هزار تن پرسنل در پهرست سازمان‌های تروریستی قرارگرفت. با این تصمیم هر نهاد و کمپانی در سراسر دنیا که با سپاه تروریستی پاسداران داد و ستد بازرگانی داشته باشد در فراهم ساختن امکانات مالی برای تروریسم شرکت کرده است و به سختی مجازات خواهند شد.
  
'''[[سوءقصد به جان شاهنشاه محمدرضا شاه پهلوی کاخ مرمر ۲۱ فروردین ۱۳۴۴ ]]''' - روز ۲۱ فروردین ماه ۱۳۴۴ برابر با ۱۰ آپریل ۱۹۶۵ سرباز وظیفه  رضا شمس‌آبادی در کاخ مرمر به شاهنشاه ایران تیراندازی کرد. به شاهنشاه از این رویداد شوم آسیبی نرسید ولی  دو تن از درجه‌داران وفادار گارد شاهنشاهی کشته شدند. شمس‌آبادی نیز جا بجا کشته شد. هر سال در روز ۲۱ فروردین ماه برای اینکه از این ترور اهریمنی گزندی به جان شاهنشاه نرسید در سراسر کشور آیین نیایش برگزار شد و روز ۲۱ فروردین ماه روز نیایش نام گرفت.  
+
ماموریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبارزه با عوامل و جریان‌هایی است که برای براندازی جمهوری اسلامی می‌باشد. سپاه پاسداران از دیدگاه سیاسی و عقیدتی تابع ولایت فقیه است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت‌های گسترده اقتصادی دارد و تا کنون بیش از ۸۰۰۰ قرارداد از سوی شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته و جهاد سازندگی از آنِ خود کرده است. این قراردادها در زمینه نفت و گاز، راه سازی، سد سازی، تونل سازی، مخابرات، کشاورزی، ساختمان سازی، پای ساخت‌های کشور، اسلحه سازی و بسیاری دیگر می‌باشند. درآمد سرشار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محرمانه است. در خاورمیانه جنگ و تضادی نیست که سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی در آن دست نداشته باشد، مانند لبنان، عراق، سوریه و یمن. سپاه قدس برای جنگ افروزی در خارج از ایران آموزش دیده است. سپاه پاسداران در واقع حکومتی در حکومت است، نه مالیات و نه گمرک می‌پردازند و اقتصاد ایران را کاملا در دست دارند.
  
در پی سوءقصد به شاهنشاه، شش تن از هموندان کنفدراسیون دانشجویان ایرانی که کوتاه زمانی پیش از انجام این رویداد اهریمنی به ایران بازگشته بودند، همراه با چند تن دیگر دستگیر شدند. این دانش‌آموختگان، کمونیست‌های مائوییست خطرناکی بودند که در پی براندازی حکومت مشروطه شاهنشاهی ایران و برقراری حکومتی همانند کوبا، ویتنام و الجزایر از راه جنگ‌های پارتیزانی، کشتن سران کشور و ترساندن مردم پس از به پایان رساندن دوره‌های تروریستی وارد ایران شدندپس از این رخداد شوم پلیس و سازمان امنیت و اطلاعات کشور بررسی گسترده‌ای را آغاز کردند.  
+
انقلاب اسلامی سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی برابر با ۱۳۵۷ یک رویداد متعلق به گذشته نیست بلکه انقلابی ممتد است که پیوسته هر روز روی می‌دهد و موتور این انقلاب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. رهبر انقلاب اسلامی فرمانده کل سپاه پاسداران است. سازمان بسیج (مستضعفین) پس از هفت ماه که از بنیاد آن می‌گذشت در روز بیست و هشتم دی ماه ۱۳۵۹ در سپاه پاسداران ادغام شد و اداره و فرماندهی آن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واگذار گردیداساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روز پانزدهم شهریور ماه ۱۳۶۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسید.
  
رضا شمس‌آبادی ۲۷ ساله اهل شمس‌آباد کویر کاشان بود. شمس‌آبادی فرزند سومین شوهر مادر خود بود و تا چند سال پیش در کویر کاشان چوپان بود و زمانی نیز در حمام قریه "حسو" کار می‌کرد. شمس‌آبادی هفت سال پیش با خانواده خود به شهر کاشان آمد و در یک کارگاه پارچه‌بافی کاری پیداکرد. پس از مرگ پدرش وی که نان‌آور مادر پیرش بود از خدمت سربازی معاف شد. وی با [[حزب توده]] و [[جبهه ملی]] همدستی داشت و با گرفتن پول برایشان چاقوکشی می‌کرد و هیاهو راه می‌انداخت. شمس آبادی پیشینه شرارت داشت و بارها زیر پیگرد قانون قرارگرفته بود. با در دست داشتن معافی از خدمت سربازی، در سال ۱۳۴۲ شمس‌آبادی خود داوطلبانه وارد خدمت سربازی شد! و با کمک خائنین کمونیست رخنه کرده در ارتش شاهنشاهی ایران، نگهبان رده دوم گارد جاویدان شد. چند روز پیش از نوروز ۱۳۴۴ رضا شمس‌آبادی در نامه‌ای برای مادرش نوشت که تا روز بیستم فروردین به کاشان خواهد رفت.
+
عباس امیر انتظام در روز دوم اسفند ماه ۱۳۵۷ گفت که بر اساس تصمیم دولت موقت « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی » ایجاد خواهد شد و آیین نامه تشکیل این سپاه تهیه شده است و به زودی اعلام خواهد شد. دفتر تبلیغات خمینی جارنامه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به روزنامه برای چاپ داد:
  
شاهنشاه هر روز ساعت ۹ بامداد از کاخ با خودرو به کاخ مرمر می‌روند و در دفترکار خود به رسیدگی کارهای داخلی و خارجی می‌پردازند. هنگامی که شاهنشاه روز شنبه ۲۱ فروردین ماه  به روال همیشه  جلوی پلکان سرسرای کاخ از خودرو پیاده شدند تا وارد ساختمان دفترکار خویش در کاخ مرمر بشوند، سرباز وظیفه گارد که چهل متر دورتر از ساختمان و مسلسل به دست داشت آغاز به تیراندازی کرد و به سوی ساختمان دوید. هیچ یک از گلوله‌های شلیک شده به شاهنشاه نرسید ولی گلوله به باغبان کاخ خورد. اعلیحضرت وارد سرسرا شدند و به درون دفترکار خود رفتند. رضا شمس آبادی شتابان کوشش کرد که خود را به سرسرا برساند. با بلند شدن سدای نخستین رگبار مسلسل یکی از محافظین شاهنشاه که دورتر ایستاده بود به سوی کاخ دوید و به رضا شمس‌آبادی دو تیر شلیک کرد. رضا شمس‌آبادی در همین لحظه به یکی از محافظین درون سرسرا تیر زد و وی زخمی را کرد. شمس‌آبادی هنوز از پای درنیامده بود کماکان سرسرا را به رگبار مسلسل بست تا سرانجام با گلوله‌های دیگر محافظین به زمین افتاد و نابود شد. گارد جانباز شاهنشاه سخت زخمی شد و پیشمرگ دیگر نیز در خون خود غلتید.  پیشخدمت دیگر اعلیحضرت نیز از دست و بازو تیر خورد. در این روز شوم در درازای چند ثانیه دو تن از خدمتگزاران شایسته ایران جان باختند، پیشخدمت شاهنشاه و باغبان زخمی شدند و خائن انیرانی رضا شمس‌آبادی کشته و نابود شد.
+
بسم الله الرحمن الرحیم - سپاسه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » ستاد مرکزی اطلاعیه شماره یک بدین وسیله به کلیه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در مساجد، اماکن دولتی، پادگان‌ها، کاخ‌ها، و مراکز حساس اعلام می‌شود:
  
استوار باباییان نخستین کسی بود که که با سرباز خائن دشمن ایران روبرو شد و به رضا شمس‌آبادی که به سوی کاخ می‌دوید فرمان ایست داد، ولی شمس‌آبادی توجه نکرد، استوار باباییان دو تیر به سوی او شلیک کرد و او را زخمی ساخت. در این زمان رضا شمس‌آبادی تروریست همدست مائوییست‌ها، استوار باباییان را به رگبار مسلسل بست. استوار باباییان که هنوز نیمه جان بود کشان کشان خود را به شمس آبادی رساند و پاهای شمس آبادی را که می‌خواست از پلکان ساختمان کاخ مرمر بالا رود با دو دست گرفت و یک گلوله به پای او شلیک کرد تا شاید او را بازدارد. شمس آبادی استوار باباییان را به رگبار دوم مسلسل بست و به زندگی او پایان داد. شمس آبادی با وجود تیری که خورده بود، به پیش رفت و در سرسرای کاخ مرمر  با استوار لشکری روبرو شد و او را نیز به رگبار مسلسل بست. دست چپ استوار لشکری از بدنش جدا شد، با این همه استوار لشکری با دست راست تیری به سوی شمس آبادی خالی کرد و در دم جان سپرد. در این هنگام، هنوز رضا شمس‌آبادی جان داشت، شمس آبادی که شانه اول فشنگ‌ها را خالی کرده بود کوشش کرد که سی فشنگ شانه دوم را در مسلسل جا بیاندازد که یک سرباز دیگر گردان جاویدان مامور دیواره غربی کنار دفتر کار همایونی به نام گروهبان "ساری زابلی" سر رسید.  گروهبان زابلی نیز پنج تیر به شمس‌آبادی خالی کرد و سرانجام رضا شمس آبادی تروریست مزدور نابود شد. پس از فتنه شوم ۲۵۳۷ شاهنشاهی کنفدراسیونی‌ها استوار ساری زابلی را دستگیر و اعدام کردند.
+
۱- پاسداران انقلاب اسلامی از تحویل اسلحه و مواد منفجره خودرو و بی سیم به فرماندهان پادگان‌ها خودداری نمایند. مگر در مواردی که نماینده ستاد مرکزی « پاسا » حضور داشته باشند.
  
باغبان کاخ مرمر  و آقای سیدحسین حساس پیشخدمت ویژه شاهنشاه که آماج گلوله‌های شمس آبادی قرارگرفته بودند به بیمارستان رضا پهلوی تجریش برده شدند.
+
۲- مسئولین مساجد و سایر اماکن عمومی که در دست پاسداران انقلاب می‌باشد، موظفند ضمن صورت برداری از کلیه تجهیزات نظامی و غیرنظامی نسبت به نگهداری آنها کوشا بوده و از این تاریخ برابر دستورات ستاد مرکزی عمل نمایند.
  
دستورهای شاهنشاه - شاهنشاه بازماندگان دو استوار جان باخته را مورد مهربانی قراردادند و دستورهایی را برای فراهم ساختن رفاه و سرپرستی خانواده‌های این دو سرباز میهن دادند. اعلیحضرت همایون شاهنشاه سرپرستی فرزندان جان باختگان استوار دوم آیت الله  لشکری و استوار دوم محمدعلی باباییان را پذیرفتند.  
+
۳- تحویل اماکن و تاسیسات به شخصی که به عنوان فرمانده یا رییس پادگان از طریق ستاد ارتش معرفی می‌شود لازم الاجرا می‌باشد، مگر دفاتر ضداطلاعات خدمات مخصوص و روابط عمومی که توسط پاسداران انقلاب اسلامی باید مهر و موم و قفل گردد و برای حفاظت به فرمانده پادگان سپرده شود.
  
استوار دوم محمدعلی باباییان در سال ۱۳۱۰ خورشیدی در قمصر کاشان زاده شد و پس از به پایان رساندن دبستان و دبیرستان در سال ۱۳۲۸ وارد خدمت شد. وی پس از گذراندن خدمت در دژبان برای گُردان جاویدان برگزیده شد. تا اینکه روز ۲۱ فروردین ماه ۱۳۴۴ در راه انجام وظیفه جان باخت. استوار محمد علی باباییان از سربازان شایسته‌ای بود به دریافت سپاسنامه "افتخار جاویدان سرافراز شده بود، در درازای خدمت خود بیش از ۵ نشان: رستاخیز، ۲۸ امرداد، نشان طلای کشور نروژ و نشان طلای کشور دانمارک را دریافت نموده بود. از استوار باباییان همسر و  سه پسرش بر جای ماندند.
+
۴- اماکن و تاسیسات ساواک و شهربانی و کاخ‌های جوانان کماکان در اختیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » می‌باشد.
  
استوار دوم آیت‌الله لشکری در سال ۱۳۰۵ در آبادی دو دانگه از روستاهای قزوین زاده شد. پس از به پایان رساندن دبستان و دبیرستان در سال ۱۳۲۶ وارد لشکر یکم پادگان مرکز شد. این پادگان پس از چند سالی به گارد شاهنشاهی دگرگون شد. استوار لشکری پس از گذراندن آموزشگاه گروهبانی به درجه گروهبان سومی رسید و از همان آغاز به خدمت گردان جاویدان درآمد. استوار لشکری با نشان دادن درستی و پاکی در تاریخ ۱ بهمن ماه ۱۳۴۰ برای خدمت در دسته نگاهبانی ویژه گردان جاویدان برگزیده شد. وی در دوره خدمت بارها از خود شایستگی نشان داد و بدین روی در سپاسنامه‌ای  به دریافت نشان "افتخار جاویدان" نایل آمد. شادروان لشکری در درازای خدمت خود به گرفتن نشان‌های رستاخیز خدمت، ۲۸ امرداد ماه و چند نشان از پرزیدنت‌های کشورها سرافراز شد. از استوار لشکری ۴ دختر و ۲ پسر از ۱۵ ساله تا ۵ ساله برجای ماند. همسر استوار لشکری گفت: سلامت وجود شاهنشاه برای ما بزرگترین سعادت است، شوهر من از شش سال قبل مامور مخصوس حفاظت شاهنشاه گردید. یک "لشکری" با افتخار خدمت به شاهنشاه و میهن از میان رفت ولی دو "لشکری" دیگر (اشاره به دو پسر استوار لشکری) به یادگار گذاشت. این دو بزرگ خواهند شد و جای پدرشان را خواهند گرفت.
+
در روز پنجم اسفند ماه ۱۳۵۷ با سخنان آخوند لاهوتی، نماینده خمینی و با بودن نمایندگان کمیته‌های محلی، نخستین نشست برای شور و گزینش هموندان « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در ساختمان « سازمان شیر و خورشید سرخ ایران » در خیابان عباس آباد برگزار شد. دکتر غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران و هموند ستاد فرماندهی استان مرکزی آگاهی‌هایی درباره چگونگی تشکیل این سپاه و راه و روش آن به خبرنگاران داد. وی افزود شناسایی و دستگیری هواداران نظام پادشاهی یکی از خویشکاری‌های اصلی این سپاه می‌باشد.
  
جارنامه رسمی دولت - پس از رخداد شوم ۲۱ فروردین ماه در کاخ مرمر، بازجویی و بررسی‌های دامنه‌داری برای روشن ساختن چگونگی انجام این رخداد و یافتن محرکین از سوی مقامات انتظامی و امنیتی ارتش آغاز گردید. به دنبال آگاهی‌هایی که از بستگان و نزدیکان سرباز وظیفه رضا شمس‌آبادی به دست آمد، رفت و آمد شمس‌آبادی با احمد کامرانی، زاده سال ۱۳۱۸ خورشیدی در کاشان آشکار شد. احمد کامرانی تا کلاس پنجم دبیرستان محمودیه کاشان درس خوانده و رادیوساز بود. پس از بازجویی‌هایی  که درباره احمد کامرانی انجام یافت و آنچه خود کامرانی به زبان آورد، رو شد که نامبرده با دانستنی‌های فنی خود در کارخانه ارج کار می‌کرد. کامرانی در آن کارخانه با نشان دادن شایستگی فنی مورد توجه یکی از مهندسین کارخانه به نام مهندس احمد منصوری تهرانی مقدم قرارگرفت که به رفت و آمد و دوستی ژرف میان این دو کشیده شد. این رفت و آمد و نزدیکی پس از بیرون انداختن احمد کامرانی از کارخانه ارج و بازکردن یک مغازه رادیوسازی در جوادیه ژرفتر شد.
+
'''سپاه تروریستی پاسداران و سازمان‌های وابسته به آن'''
  
مهندس منصوری دانش‌آموخته رشته برق از دانشگاه منچستر به هنگام تحصیل در انگلستان همانند برخی از دانشجویان با باورهای کمونیستی آشنا شد و به ایدئولوژی کمونیستی مائو گروید. دارندگان این ایدئولوژی آن چنان در این راه پیش رفتند که اندیشه‌های حزب منحله توده و کمونیسم شوروی را دیگر نپذیرفتند. مهندس منصوری با کسان زیر نیز رفت و آمد داشت: ۱- پرویز نیکخواه: رییس آزمایشگاه دانشکده صنعتی دانش‌آموخته رشته فیزیک از دانشگاه منچستر و رییس فدراسیون انجمن‌های دانشجویان ایرانی مقیم انگلستان ۲- منصور پورکاشانی: استاد دانشکده صنعتی دانش‌آموخته رشته نساجی از دانشگاه منچستر  و رییس انجمن دانشجویان ایرانی مقیم لندن  ۳- فیروز شیروانلو: کارمند موسسه فرانکلین و دانش‌آموخته در منچستر - شیروانلو مدتی قائم‌مقام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ریاست واحد هنری دفتر شهبانو فرح پهلوی را بر عهده داشت. سرهنگ شیروانلو، پدر فیروز در ساواک مترجم زبان روسی بود. فیروز با بورس تحصیلی ساواک به انگلستان رفت و به کنفدراسیون دانشجویان ایرانی در خارج از کشور پیوست.  ۴- محسن رسولی: مهندس برق در شرکت شبرنگ دانش‌آموخته دانشگاه ویلز در انگلستان  و هم‌بند کنفدراسیون دانشجویان ایرانی در خارج از کشور
+
۱- نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی – نزسا
  
سوءقصد به جان شاهنشاه محمدرضا شاه پهلوی کاخ مرمر ۲۱ فروردین ۱۳۴۴ را بخوانیم و بدانیم که دشمنان حکومت مشروطه خواستند که با این سوقصد، حکومت مشروطه را براندازند ولی در سال ۱۳۴۴ خورشیدی نتوانستند هدف‌های اهریمنی خود را به انجام برسانند ولی زیر نام کنفدراسیون دانشجویان خارج از کشور به رهبری خمینی فعالیت‌های خائنانه خود را ادامه دادند تا در روز ۲۲ بهمن ماه ۲۵۳۷ شاهنشاهی به هدف خود رسیدند و حکومت مشروطه پارلمانی ایران را برانداختند. [[سوءقصد به جان شاهنشاه محمدرضا شاه پهلوی کاخ مرمر ۲۱ فروردین ۱۳۴۴|سوءقصد به جان شاهنشاه را بخوانیم و یاد میهن پرستانی را که در راه پدافند میهن و شاهنشاه جان باختند گرامی داریم - روانشان شاد]]'''
+
نیروی زمینی سپاه پاسداران بخشی از سپاه پاسداران است. این نیرو بدنه اصلی و اولیه سپاه در آغاز بنیاد نهادن سپاه پاسداران در اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ شالوده اصلی آن را تشکیل می‌دهد که با سرکوب کردن جنبش‌های مردمی بلوچستان و کردستان و ترکمن صحرا و کشتار ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ کار خود را آغاز کرد. لشکرها و تیپ‌های این نیرو به موازات ارتش در استان‌های ایران فرم گرفت. از سال ۱۳۸۷ طرح دگرگون ساختن نیروی زمینی سپاه با ایجاد ۳۱ سپاه استانی با هدف کاهش تمرکززدایی و افزایش تحرک این نیرو و پس از تصویب خامنه‌ای فرمانده کل قوا پیاده شد. بر پایه تقسیم‌بندی جدید در مدیریت نیرو و امکانات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با توجه به تقسیمات کشوری، مدیریت تقریبی کلیه نیروی انسانی و امکانات موجود مربوط به نیروی زمینی و همچنین نیروی مقاومت بسیج در آن استان، به‌طور متمرکز و با افزایش اختیارات در درون همان استان و با یک ستاد فرماندهی انجام می‌شود.
 +
 
 +
شماری از یگان‌های نزسا : ۱- گردان حضرت علی‌اکبر ۲-  لشکر ۷ زرهی ولی عصر خوزستان ۳-  تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل لرستان ۴-  سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ: این سپاه مسئول امنیتی تهران بزرگ می‌باشد و زیر نظر قرارگاه ثارالله عمل می‌کند. این سپاه زیر مجموعه فرماندهی کل سپاه پاسداران است و مسئولیت هماهنگی و فرماندهی عملیات نیروهای بسیج، پاسدار همانند نیروهای بسیجی و نیروی زمینی در تهران را بر عهده دارد. سپاه محمد رسول الله در پادگان عشرت آباد (حضرت ولی عصر – عج ) مستقر شده است. سپاه محمدرسول الله پس از تشکیل سپاه‌های استانی در سال ۱۳۸۷ از در هم آمیختن سپاه استانی تهران و لشکر ۲۷ محمد رسول الله تشکیل شد.
 +
 
 +
۵- تیپ ۳۲ انصارالحسین همدان ۶- یگان تکاور صابرین: به گردان‌هایی از نیروی زمینی سپاه پاسداران گفته می‌شود که برای انجام عملیات ویژه بنیاد نهاده شد. نام این تیپ برگرفته از نام صابرین در آیه ۶۵ سوره انفال است که به مومنان دستور داده می‌شود که " جهاد کنند و از تعداد کم ایشان در برابر کفار حتی اگر یک دهم آنها باشند، نهراسند، زیرا خدا یاور آنان است." یگان تکاور صابرین برای سرکوب جنبش‌های مردم ایران بنیاد نهاده شد. در هنگام بنیاد نهادن یگان تکاور صابرین متون آموزش تکاوری ۱۱ کشور به ویژه انگلستان به پارسی برگردانده و استفاده شد.
 +
 
 +
فرمانده کل سپاه مأموریت اصلی سپاه‌های استانی را دفاع از انقلاب اسلامی و مقابله با تهدیدات نرم فرهنگی و امنیتی اعلام کرد.
 +
 
 +
۲- هوانیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی - در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۹۴، تشکیل یگان هوانیروز سپاه به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های نیروی زمینی سپاه (نزسا) توسط سردار عبدالله عراقی جانشین وقت فرماندهی نیروی زمینی سپاه اعلام شد..... ادامه را بخوانید
 +
 
 +
[[سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی|تاریخچه، فعالیت‌ها و سازمان سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی را بخوانید و کشور را از این گروه تروریستی پاک سازید و دریابید که خائنین به کشور ایران توده‌ای و مجاهد خلق و چریک فدایی و دیگر تروریست‌ها چه بر سر ایران و ایرانی آوردند. پاینده ایران - جاوید شاه]]  
  
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ ‏۱۶ آوریل ۲۰۱۹، ساعت ۱۴:۵۴


SepaahPasdaranEmblem1357c.jpg

سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی - سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی است نظامی که زیر مستقیم رهبر انقلاب اسلامی قراردارد. هدف سپاه پاسداران نگاهبانی از انقلاب اسلامی و گسترش حاکمیت قانون الهی بر پایه قوانین جمهوری اسلامی می‌باشد. در روز ۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۸ خورشیدی دولت ایالات متحده آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گروهی تروریستی نامید و سپاه با ۱۲۵ هزار تن پرسنل در پهرست سازمان‌های تروریستی قرارگرفت. با این تصمیم هر نهاد و کمپانی در سراسر دنیا که با سپاه تروریستی پاسداران داد و ستد بازرگانی داشته باشد در فراهم ساختن امکانات مالی برای تروریسم شرکت کرده است و به سختی مجازات خواهند شد.

ماموریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبارزه با عوامل و جریان‌هایی است که برای براندازی جمهوری اسلامی می‌باشد. سپاه پاسداران از دیدگاه سیاسی و عقیدتی تابع ولایت فقیه است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت‌های گسترده اقتصادی دارد و تا کنون بیش از ۸۰۰۰ قرارداد از سوی شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته و جهاد سازندگی از آنِ خود کرده است. این قراردادها در زمینه نفت و گاز، راه سازی، سد سازی، تونل سازی، مخابرات، کشاورزی، ساختمان سازی، پای ساخت‌های کشور، اسلحه سازی و بسیاری دیگر می‌باشند. درآمد سرشار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محرمانه است. در خاورمیانه جنگ و تضادی نیست که سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی در آن دست نداشته باشد، مانند لبنان، عراق، سوریه و یمن. سپاه قدس برای جنگ افروزی در خارج از ایران آموزش دیده است. سپاه پاسداران در واقع حکومتی در حکومت است، نه مالیات و نه گمرک می‌پردازند و اقتصاد ایران را کاملا در دست دارند.

انقلاب اسلامی سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی برابر با ۱۳۵۷ یک رویداد متعلق به گذشته نیست بلکه انقلابی ممتد است که پیوسته هر روز روی می‌دهد و موتور این انقلاب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. رهبر انقلاب اسلامی فرمانده کل سپاه پاسداران است. سازمان بسیج (مستضعفین) پس از هفت ماه که از بنیاد آن می‌گذشت در روز بیست و هشتم دی ماه ۱۳۵۹ در سپاه پاسداران ادغام شد و اداره و فرماندهی آن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی واگذار گردید. اساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روز پانزدهم شهریور ماه ۱۳۶۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسید.

عباس امیر انتظام در روز دوم اسفند ماه ۱۳۵۷ گفت که بر اساس تصمیم دولت موقت « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی » ایجاد خواهد شد و آیین نامه تشکیل این سپاه تهیه شده است و به زودی اعلام خواهد شد. دفتر تبلیغات خمینی جارنامه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به روزنامه برای چاپ داد:

بسم الله الرحمن الرحیم - سپاسه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » ستاد مرکزی اطلاعیه شماره یک بدین وسیله به کلیه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در مساجد، اماکن دولتی، پادگان‌ها، کاخ‌ها، و مراکز حساس اعلام می‌شود:

۱- پاسداران انقلاب اسلامی از تحویل اسلحه و مواد منفجره خودرو و بی سیم به فرماندهان پادگان‌ها خودداری نمایند. مگر در مواردی که نماینده ستاد مرکزی « پاسا » حضور داشته باشند.

۲- مسئولین مساجد و سایر اماکن عمومی که در دست پاسداران انقلاب می‌باشد، موظفند ضمن صورت برداری از کلیه تجهیزات نظامی و غیرنظامی نسبت به نگهداری آنها کوشا بوده و از این تاریخ برابر دستورات ستاد مرکزی عمل نمایند.

۳- تحویل اماکن و تاسیسات به شخصی که به عنوان فرمانده یا رییس پادگان از طریق ستاد ارتش معرفی می‌شود لازم الاجرا می‌باشد، مگر دفاتر ضداطلاعات خدمات مخصوص و روابط عمومی که توسط پاسداران انقلاب اسلامی باید مهر و موم و قفل گردد و برای حفاظت به فرمانده پادگان سپرده شود.

۴- اماکن و تاسیسات ساواک و شهربانی و کاخ‌های جوانان کماکان در اختیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی « پاسا » می‌باشد.

در روز پنجم اسفند ماه ۱۳۵۷ با سخنان آخوند لاهوتی، نماینده خمینی و با بودن نمایندگان کمیته‌های محلی، نخستین نشست برای شور و گزینش هموندان « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در ساختمان « سازمان شیر و خورشید سرخ ایران » در خیابان عباس آباد برگزار شد. دکتر غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران و هموند ستاد فرماندهی استان مرکزی آگاهی‌هایی درباره چگونگی تشکیل این سپاه و راه و روش آن به خبرنگاران داد. وی افزود شناسایی و دستگیری هواداران نظام پادشاهی یکی از خویشکاری‌های اصلی این سپاه می‌باشد.

سپاه تروریستی پاسداران و سازمان‌های وابسته به آن

۱- نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی – نزسا

نیروی زمینی سپاه پاسداران بخشی از سپاه پاسداران است. این نیرو بدنه اصلی و اولیه سپاه در آغاز بنیاد نهادن سپاه پاسداران در اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ شالوده اصلی آن را تشکیل می‌دهد که با سرکوب کردن جنبش‌های مردمی بلوچستان و کردستان و ترکمن صحرا و کشتار ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ کار خود را آغاز کرد. لشکرها و تیپ‌های این نیرو به موازات ارتش در استان‌های ایران فرم گرفت. از سال ۱۳۸۷ طرح دگرگون ساختن نیروی زمینی سپاه با ایجاد ۳۱ سپاه استانی با هدف کاهش تمرکززدایی و افزایش تحرک این نیرو و پس از تصویب خامنه‌ای فرمانده کل قوا پیاده شد. بر پایه تقسیم‌بندی جدید در مدیریت نیرو و امکانات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با توجه به تقسیمات کشوری، مدیریت تقریبی کلیه نیروی انسانی و امکانات موجود مربوط به نیروی زمینی و همچنین نیروی مقاومت بسیج در آن استان، به‌طور متمرکز و با افزایش اختیارات در درون همان استان و با یک ستاد فرماندهی انجام می‌شود.

شماری از یگان‌های نزسا : ۱- گردان حضرت علی‌اکبر ۲- لشکر ۷ زرهی ولی عصر خوزستان ۳- تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل لرستان ۴- سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ: این سپاه مسئول امنیتی تهران بزرگ می‌باشد و زیر نظر قرارگاه ثارالله عمل می‌کند. این سپاه زیر مجموعه فرماندهی کل سپاه پاسداران است و مسئولیت هماهنگی و فرماندهی عملیات نیروهای بسیج، پاسدار همانند نیروهای بسیجی و نیروی زمینی در تهران را بر عهده دارد. سپاه محمد رسول الله در پادگان عشرت آباد (حضرت ولی عصر – عج ) مستقر شده است. سپاه محمدرسول الله پس از تشکیل سپاه‌های استانی در سال ۱۳۸۷ از در هم آمیختن سپاه استانی تهران و لشکر ۲۷ محمد رسول الله تشکیل شد.

۵- تیپ ۳۲ انصارالحسین همدان ۶- یگان تکاور صابرین: به گردان‌هایی از نیروی زمینی سپاه پاسداران گفته می‌شود که برای انجام عملیات ویژه بنیاد نهاده شد. نام این تیپ برگرفته از نام صابرین در آیه ۶۵ سوره انفال است که به مومنان دستور داده می‌شود که " جهاد کنند و از تعداد کم ایشان در برابر کفار حتی اگر یک دهم آنها باشند، نهراسند، زیرا خدا یاور آنان است." یگان تکاور صابرین برای سرکوب جنبش‌های مردم ایران بنیاد نهاده شد. در هنگام بنیاد نهادن یگان تکاور صابرین متون آموزش تکاوری ۱۱ کشور به ویژه انگلستان به پارسی برگردانده و استفاده شد.

فرمانده کل سپاه مأموریت اصلی سپاه‌های استانی را دفاع از انقلاب اسلامی و مقابله با تهدیدات نرم فرهنگی و امنیتی اعلام کرد.

۲- هوانیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی - در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۹۴، تشکیل یگان هوانیروز سپاه به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های نیروی زمینی سپاه (نزسا) توسط سردار عبدالله عراقی جانشین وقت فرماندهی نیروی زمینی سپاه اعلام شد..... ادامه را بخوانید

تاریخچه، فعالیت‌ها و سازمان سپاه تروریستی پاسداران انقلاب اسلامی را بخوانید و کشور را از این گروه تروریستی پاک سازید و دریابید که خائنین به کشور ایران توده‌ای و مجاهد خلق و چریک فدایی و دیگر تروریست‌ها چه بر سر ایران و ایرانی آوردند. پاینده ایران - جاوید شاه