تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
(۵۱۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۲: خط ۲:
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
*
 
*
 +
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg|thumb|left|170px|]]
 +
[[پرونده:MrsShafferChildern1354.jpg|thumb|left|170px|همسر و فرزندان کلنل شفر]]
 +
[[پرونده:MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg|thumb|left|170px|]]
  
[[پرونده:Speech HIM Mohammad Reza Shah Pahlavi Saadabad Palace 18 May 1971 Part 2.mp4|thumb|left|240px|سخنان اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی آریامهر شاهنشاه ایران در کاخ سعدآباد ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۳۵۰ - بخش دوم]]
+
'''[[ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴]]''' - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.
  
'''[[بیانات اعلیحضرت همایون محمدرضا شاه پهلوی آریامهر درباره دانشجویان تروریست و پیشرفت‌های ایران در کاخ سعدآباد ۲۸ اردیبهشت ۱۳۵۰]]'''
+
ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه »  و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ  راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و  محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست  کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و  در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.
 +
 
 +
در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را  به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.
 +
 
 +
سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.
 +
 
 +
پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.
 +
 
 +
رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.
 +
 
 +
آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.
 +
 
 +
سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.
 +
 
 +
سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.
 +
 
 +
روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و  سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.
 +
 
 +
با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده  چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.
 +
 
 +
چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه،  پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار  خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.
  
::: اشاره‌ای شد به یک عده گمراه که البته تعدادشان کم است و خیلی هم کم است، ولی این دلیل بر بی‌اعتنایی نسبت به موضوع نمی‌شود، به دو جهت، یکی اینکه واقعاً حیف است که از سی‌میلیون نفر جمعیت کشور حتی چند نفر گمراه باشند. البته تصور اینکه اینها بتوانند به مملکت صدمه بزنند تقریباً غیر ممکن است، اما به خودشان که صدمه می‌زنند، وقتی به خودشان صدمه بزنند به فامیل نزدیکشان هم ممکن است لطمه وارد بشود و اصولاً چرا این طور بشود؟
 
::: اگر مملکت ما کشوری بود که روی آن خاک مرده پاشیده بودند، اگر مملکتی بود که در حال درجا زدن بود، اگر مملکتی بود که اصول فئودالیته، اصول خانخانی، بی‌عدالتی‌های اجتماعی، عدم امکان پیشرفت افراد در آن حکمفرما بود، یا وضع کارگران و طبقات دیگرش نامناسب بود، می‌گفتیم طبیعی است که عده‌ای به خاطر احساسات وطن‌پرستی نتوانند چنین اوضاعی را ببینند و بخواهند کمر خدمت ببندند و مملکت را نجات بدهند، ولی تعجب در این است کشوری که دنیا آن را کشور نمونه اعلام کرده و دوازده ماده انقلابش آن را با حفظ آزادی‌های فردی و انسانی به این مقام و منزلت رسانیده است، در چنین محیط و در چنین مملکتی که وضع به این صورت است و آینده آن باز هم درخشان‌تر خواهد شد، چطور ممکن است که در یک مغز سالم افکار منحرف و ناسالم و سیاه پیدا بشود؟ ما باید فکر کنیم که چطور چنین چیزی ممکن است، البته اگر خیلی غور و بررسی کنیم بالاخره به اینجا می‌رسیم که ممکن است عقده‌هایی در کار باشد و در این مورد کسانی هستند که (استغفرالله) با خدا هم دعوا می‌کنند و ایراد می‌گیرند که چرا این را به من ندادی؟ چرا آن را به من ندادی؟ چرا این طور کردی؟ باید گفت که بعضی‌ها طبعاً حسودند با این حال اجتماع ما نباید این را بدون اهمیت و سرسری بگیرند. نباید بگوید که اینها حداکثر چند صد نفر و یا چند هزار نفر بیشتر نیستند و چنین رقمی در مقابل جمعیت ایران اهمیتی ندارد، بگذار هر چه می‌خواهند سر و صدا بکنند، اقتضای سن بعضی‌ها این است، بالاخره خسته می‌شوند و ساکت می‌گردند. عده‌ای هم عادت دارند که می‌گویند خوب به من چه، دستگاه خودش فکری به حال آنها می‌کند و ترتیب کار را می‌دهد و جلوی خدای نخواسته خیانت را می‌گیرد. می‌خواهم بگویم نه، این طور نیست، این کار و وظیفه اخلاقی فرد فرد شما است، زیرا هر کدام از شما در برابر این مملکت سهم و وظیفه کاملاً مساوی دارید، این خاک، این آب، این هوا، به طور یکسان متعلق به همه شما است، بعد از شما متعلق به بچه‌های شما است و نسل بعد از نسل متعلق به ایرانی است. ما منابع طبیعی را ملی کردیم، جنگل‌ها ملی شد، مراتع بزرگ ملی شد، آب ملی شد، در حالی که شاید حتی مترقی‌ترین ممالک دنیا هنوز به این پایه نرسیده باشند، البته مقصودم ممالک و مجامع آزاد است.
 
::: پس از آنجا که سهم همه نسبت به این آب و خاک مساوی است، وظیفه‌ای هم که شما برای حفظ این کشور دارید مساوی است، وظیفه‌ای که در مقابل عده‌ای ناچیز که از راه راست منحرف شده‌اند دارید وظیفه مقابله و ارشاد و در صورت لزوم مقاومتی است که در برابر آنها باید بکنید.
 
::: من با امیدهای زیاد نسبت به آینده با شما صحبت می‌کنم، چون مطالب به قدری واضح و روشن است و امکانات کشور به اندازه‌ای زیاد است که جز اینکه انسان نسبت به آینده امیدوار باشد، راه دیگری ندارد.
 
::: در چند سال پیش گفته بودم و اتفاقاً وقایع و گذشت زمان هم ثابت کرد که ما محکوم به پیشرفت هستیم. فرضیات هر قضیه و هر مسئله‌ای را که در نظر بگیرید به آسانی شما را به یک نتیجه می‌رساند. وقتی در این مملکت ثروت‌های ملی شما معین باشد و ثروت‌های بزرگ هم ملی شده باشند و همه آنها طبق برنامه به نفع اجتماع صرف بشود، و ثروت‌های هنگفت نشناخته دیگری هم باشد که ما از آنها اطلاع نداریم، امکانات معدنی و کشاورزی هم به اندازه‌ای باشد که هر فرد ولو اینکه تخصصی نداشته باشد، بتواند بفهمد که با پیشرفت زمان و انجام برنامه‌ها کشور به زودی به مرز تمدن بزرگ خواهد رسید، چطور می‌شود که انسان خوش‌بین نباشد.
 
::: این است که با وجود تمام این خوش‌بینی‌ها، وظیفه شما افراد ایرانی که در هر سازمان و هر دستگاه به خصوص در هر حزبی که هستید و مسئولیتی ندارید، یعنی حکومت در دست ندارید، باید وظیفه ایرانی بودن خود را انجام دهید و در عین خوش‌بینی، مترصد پیدا کردن نقاط ضعف یا مشکلات یا احیاناً معایبی که داریم باشید.
 
::: به زودی انتخابات کشور شروع خواهد شد، مسلماً تشکیلات شما نیز کاندیداهای انتخاباتی خود را معین خواهد کرد، وظیفه دستگاه‌های مملکتی خواهد بود که روش کاملاً بی‌طرفانه و شرافتمندانه‌ای را برای مبارزه آزاد بین کاندیداها فراهم بکند، شما هم وارد این مبارزه بشوید، نتیجه انتخابات هر چه شد اگر در اقلیت بودید وظیفه‌تان را با حرارت بیشتر و شور بیشتر ادامه بدهید، برای اینکه بالاخره اساس و محرک اولیه همه این کارها، یکی خدمت به وطن است و دیگری ارضای وجدان انفرادی شما، این کار را با صداقت به وطن، با حس میهن‌خواهی شدید، با حس مبارزه‌جویی و اگر لازم باشد با مبارزه‌طلبی ادامه بدهید. در مقابل دشمنان که به جای خود، در برابر هر نوع ضعف و فتوری که مشاهده می‌کنید مبارزه کنید، برای دفاع از منافع میهن‌تان سعی کنید صفوف خود را فشره‌تر نمایید و تشکیلاتتان را توسعه و بهبود ببخشید، و پیشنهادهای لازم برای تحریک بیشتر و فعالیت بیشتر در تشکیلات خودتان بدهید، به هر صورت به عنوان یک فرد حزبی و به عنوان یک نفر ایرانی وظیفه ملی و فردی و وجدانی خود را به خواست خداوند هر روز بهتر از روز پیش انجام بدهید.
 
  
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۱۵


MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354a.jpg
همسر و فرزندان کلنل شفر
MojahedinTerroristColonelsTurnerShaffer1354p.jpg

ترور کلنل جک ترنر و کلنل پل شفر از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق تهران خیابان قیطریه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ - بامداد روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ دو کلنل امریکایی کلنل پل آر شفر و کلنل جک اچ ترتر که سوار بر خودرو از خانه خود در قیطریه رهسپار اداره بودند از سوی تیمی از آدمکشان سازمان تروریستی مجاهدین گلوله باران شدند. با چریک فدایی و مجاهد و توده‌ای و جبهه ملی و اسلامیون ننشینید. پاسخ اینان با ملت ایران در دادگاه های نظامی ایران است.

ترور دو کلنل ارتش آمریکا در شمال شرقی قیطریه در کوچه « امیر » میان کوچه‌های « کاوه » و « ولیعهد » نزدیک خانه کلنل ترنر و کلنل شفر روی داد. ساعت شش و نیم بامداد ناگهان محسن بطحایی با یک پیکان سپید رنگ راه را بر فورد سیاه رنگ کلنل ترنر و شفر بست. همزمان یک ژیان سرخ رنگ که سیدمحسن سیدخاموشی آن را رانندگی می‌کرد از پشت به خودروی آنان کوبید. آنگاه سیدمحسن سیدخاموشی و محمدطاهر رحیمی پیاده و به خودروی کلنل ترنر و شفر نزدیک شدند و دو مستشار آمریکایی را از سوی چپ و از سوی راست خودرو به گلوله بستند. سردسته ترور و پشتیبان تیراندازان وحید افراخته بود و منیژه اشرف زاده کرمانی کارگردان ترور و علامت دهنده آغاز کشتار بود. مجاهدین تروریست کیف‌های دستی دو کلنل ترنر و کلنل شفر را دزدیدند و سوار بر خودروی دیگری شدند و متواری شدند. مجاهدین از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرک‌های مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاه‌های این هواپیماها، خرید دستگاه‌های تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستنده‌های رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمک‌های دیگر برخوردار شدند.

در این روز شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو از سفر ونزوئلا و مکزیک و ایالات متحده امریکا بازگشتند. به هنگام ورود شاهنشاه امیرعباس هویدا نخست وزیر ترور دو کلنل نیروی هوایی آمریکا را به آگاهی همایونی رساند. شاهنشاه آریامهر از این ترور اهریمنی ابراز اندوه فرمودند و دستور دستگیری تروریست‌ها از سوی نیروهای انتظامی با پیگیری شبانه روزی را دادند.

سخنگوی دولت ایران درباره ترور دو کلنل آمریکایی در تهران گفت: این تروریست‌ها از خارج از ایران رهبری می‌شوند و دولت ایران از هیچ کوششی برای دستگیری و مجازات آنها فروگذار نخواهد کرد. چنین عملیات وحشیانه‌ای چه علیه آمریکایی‌ها چه علیه ایرانی‌ها، عمیقا از سوی مردم ایران محکوم و منفور است. کسانی که چنین اندیشه‌های جنایتکارانه‌ای در سر می پروانند، انگیزه‌های انیرانی دارند و برای مخالفان و دشمنان ایران خدمت می‌کنند.

پرزیدنت آمریکا جرالد فورد اندوه ژرف خود را از ترور کلنل ترنر و کلنل شفر ابراز داشت.

رونالد نیسن سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: بر پایه پژوهش و بررسی‌هایی که دولت آمریکا انجام داده است، ما اطمینان داریم که پایوران ایرانی از هیچ کوششی برای دستگیری تروریست‌ها و سپردن آنها به دست قانون فروگذار نمی‌کنند. ما این عملیات تروریستی و ددمنشانه را علیه پرسنل آمریکایی که مشغول انجام وظیفه در کشوری بودند که ما با آن پیوندهای دوستانه و صمیمانه داریم، محکوم می‌کنیم. ما هم چنین می‌دانیم که این ترور از سوی یک باند جنایتکار و حرفه ایی انجام یافته است و بی گمان این ترور ددمنشانه به افکار همگانی ایران نسبت به آمریکایی‌هایی که در کشورشان خدمت می‌کنند ربطی ندارد.

آیین سوگواری سرهنگ شفر ساعت ۱۴ روز سوم خرداد ماه ۱۳۵۴ در کلیسای آمریکاییان در تهران برگزار شد. دوروتی شفر همسر کلنل شفر گفت که ما قرار بود سه هفته دیگر برای همیشه به آمریکا بازگردیم. کلنل پل شفر برآن بود که در شهر « دتور » زندگی بازنشستگی خود را آغاز کند. دو فرزند کلنل شفر مارک ۶ ساله و سالی ۹ ساله گیج و منگ در کنار مادر نشسته بودند. در پیگیری‌ها آشکار شد که پیکان سفیدی که راه را بر فورد سیاه رنگ دو مستشار آمریکایی بست، دزدی بوده است.

سرهنگ شفر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران بود و سه هفته به پایان دوره دو ساله ماموریت در تهران و بازنشستگی وی از خدمت مانده بود. سرهنگ شفر اهل « دیتون » از شهرهای ایالت اوهایو بود. وی دانش آموخته دانشگاه ایالتی اوهایو بود.

سرهنگ ترنر مستشار نظامی آمریکا در نیروی هوایی ایران از اهالی شهر « کربن دیل » ایالت ایلی نوی بود. وی دانش آموخته دانشگاه « کربن دیل » و دانشگاه « نبراسکا » بود. افزون بر این از دانشگاه کالیفرنیا در سَکرمنتو درجه فوق لیسانس داشت.

روز یکشنبه ۵ امرداد ماه ۱۳۵۴ سه تن از گروه ترور سازمان مارکسیستی اسلامی مجاهدین خلق وحید افراخته و سیدمحسن سیدخاموشی پیرامون بهارستان از سوی یکی از ماموران زبده سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شدند. وحید افراخته در سه ترور که به کشته شدن پنج تن انجامید و سیدمحسن سیدخاموشی در دو ترور ماشه را چکانیدند.

با اطلاعاتی که از این سه تن به دست آمد و با بررسی‌های گسترده چهار تروریست دیگر محسن بطحایی، منیژه اشرف زاده کرمانی، محمد طاهر رحیمی و مهدی غیوران دستگیر شدند. در نهانگاه این تروریست‌ها انباری از اسلحه، ابزار جنگی، مواد منفجره، سندها و مدرک‌های مهمی به دست مامورین افتاد. از این سندها بر می‌آید که تروریست‌های مجاهد در برنامه ریزی ترورها و بمبگذاری‌های دیگر در تهران و دیگر شهرها بودند. در این نهانگاه ۱۰ قبضه سلاح کمری، ۷۰۰ تیر فشنگ، ۲۵ نارنجک دستی، ۵ دستگاه بمب، ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره و آتش زا و نوشتارهای گمراه کننده، دستگاه پلی کپی و جارنامه‌های علیه حکومت مشروطه پارلمانی ایران به دست آمد.

چهل و یک سال پس از ترور کلنل پل شفر و جک ترنر دو سرهنگ نیروی هوایی ارتش آمریکا، از نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه، پسر بزرگ کلنل جک ترنر، دنیل ترنر که امروز بالای شصت سال دارد در مصاحبه‌ای با روزنامه « دنور پُست » گفت اکنون پس از چهار دهه، خانواده ترنر از رژیم اسلامی ایران به دادگاه شکایت برده است و درخواست ۳۵ میلیون دلار خسارت ترور پدرش را کرده است. دنیل ترنر افزود که به ۵۲ گروگان سفارت امریکا در تهران و قربانیان ترور برج‌های دوقلو در روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلیون‌ها دلار خسارت پرداخت شده است ولی نامی از آمریکاییانی که نخستین قربانیان ترور در خاورمیانه بودند و به دست مجاهدین خلق و دیگر آدم کشان در ایران ترور شده‌اند برده نشده است.