پایان حماس آغاز پایان جمهوری اسلامی

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
صحنه سازی یک انقلاب حکومت مشروطه شاهنشاهی چیست؟

شکوه قانون اساسی مشروطه شاهنشاهی ایران

باید مانند انقلاب به نظر بیاید
پایان حماس آغاز پایان جمهوری اسلامی

پایان حماس آغاز پایان جمهوری اسلامی

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل سران ارتش اسراییل را بر آن داشت که برنامه ریزی حمله نظامی به رفح در نوار غزه را آغاز کنند. رفح آخرین شهر نوار غزه است که هنوز از سوی ارتش اسراییل اشغال نشده است. این بدان چم است که ۱۶۶ گروگان اسراییلی و رهبران حماس در رفح می‌باشند. اگر ارتش اسراییل بتواند بر رفح چیره شود بدان چم است که پایان حماس یا پایان دولت حماس در غزه می‌باشد. با این، دولت اسراییل به هدف خود که متلاشی کردن سازمان حماس است گامی بزرگ نزدیک تر شده است.

نابود ساختن دولت حماس در نوار غزه را نمی‌باید با نابودی سازمان تروریستی حماس یک سان دانست. حماس یک سازمان تروریستی بین المللی است که در سراسر جهان، دفتر و دستک و کمپانی داراست. در سال ۲۰۱۴ ، سود بازرگانی حماس از خرید و فروش، بیش از یک میلیارد دلار بود. سود خالص از این حجم بازرگانی بیش از هفتصد میلیون دلار آمریکا بود، با این حماس یکی از ثروتمندترین سازمان‌های تروریستی دنیاست. در سال ۲۰۲۱ حماس حداقل یک صد میلیون دلار از جمهوری اسلامی دریافت کرد که مستقیم برای خرید اسلحه و کارهای تروریستی هزینه شد.

وزیر خزانه داری آمریکا می‌گوید که ارزش سهام حماس از کمپانی‌های خارجی بیش از پانصد میلیون دلار آمریکا می‌باشد. همانند حزب الله، حماس با کارتل‌های موادمخدر آمریکای جنوبی در داد و ستد است. حماس در سال ۱۹۸۷ میلادی، به عنوان شاخه‌ای از اخوان المسلمین در نوار غزه بنیاد نهاده شد. حماس در سه بخش سازمان یافته است ۱- حزب سیاسی ۲- سازمان کمک و رفاه برای اهالی غزه ۳- بخش نظامی

هنگامی که دولت اسراییل از نابودی حماس می‌گوید، منظورشان بخش نظامی حماس است. نابودی بخش سیاسی و سازمان کمک رسانی در واقع ممکن نیست زیرا که رهبران حماس در نوار غزه زندگی نمی‌کنند. اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس در قطر زندگی می‌کند، دیگران نیز در جاهای زیبا و امن جا خوش کرده‌اند. در کنار حماس در نوار غزه United Nations Relief and Works Agency for Palestinian Refugees in the Near East آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک نیز از سال ۱۹۴۹ فعال است. در زمانی که این آژانس امداد به فلسطینی‌ها بنیاد نهاده شد، جمعیت فلسطین ۷۵۰ هزار تن بود و امروز بیش از پنج میلیون فلسطینی وجود دارد که روزانه به این جمعیت با وجود زنان همیشه باردار افزوده می‌شود. برای مواد خوراکی و مدرسه ، بهداشت و درمان برای فلسطینی‌ها، این آژانس ۱٫۲ میلیارد دلار آمریکا سالانه هزینه می‌کند. آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد افزون بر این وام‌های کوچک به فلسطینی‌ها می‌دهد، و خانه سازی می‌کند. بیش از یک میلیون فلسطینی مستقیم از آژانس برای گذران زندگی اشان پول نقد دریافت می‌کنند.

بزرگترین کمک‌های مالی به این آژانس از سوی ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا و چند کشور دیگر اروپایی انجام می‌شود. پس از آنکه دولت اسراییل شواهدی ارایه داد که کارکنان آژانس امداد و کار که به آن اونروا می‌گویند، در حمله به اسراییل در روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ شرکت داشتند که سبب کشته شدن ۱۱۰۰ تن گردیدند که از شهروندان اسراییل و دیگر کشورها بودند، فلسطینی‌ها ۲۴۰ اسراییلی را گروگان گرفتند و به نوار غزه بردند.

از هفتم سپتامبر ۲۰۲۳ اسراییل در جنگ با غزه می‌باشد. حماس بخشی از محور مقاومت است که از سوی جمهوری اسلامی بنیاد نهاده شده است. محور مقاومت، ایتلافی است نانوشته میان رژیم اسلامی در ایران، دولت بشار اسد در سوریه، حزب الله لبنان، گروهای شبه نظامی شیعه عراقی، میلیشای سوریه و انصارالله یمن. هدف محورمقاومت نابود ساختن اسراییل است.

جنگ اسراییل علیه حماس پس از حمله حماس به اسراییل آغاز شد و تا به امروز ادامه دارد. ارتش اسراییل در چارچوب این جنگ نزدیک به سه پنجم نوار غزه را اشغال کرده است. رهبران حماس هموندان محور مقاومت را برای کمک به حماس فراخوانده‌اند، اما حزب الله چندان واکنشی نشان نداده است . حوتی‌ها در یمن فعال گردیده‌اند و با راکت پراکنی به کشتی‌های بازرگانی، راه‌های کشتی رانی پیرامون دریای سرخ و کانال سویز را ناامن کرده‌اند. جنگ در منطقه، با ورود نیروهای امریکا علیه حوتی‌ها بالا گرفته است. میلیشای عراق یک پادگان امریکا را در این کشور مورد تهاجم قرار داده‌اند و در مقابل نیروهای امریکایی نیز پادگان‌های میلیشا را در عراق بمباران کرده‌اند.

در اوایل ژانویه ۲۰۲۳ با یک حمله هوایی اسراییل به دمشق، دو پاسدار بلند پایه جمهوری اسلامی کشته شدند. جمهوری اسلامی اعلام کرده است که این حمله بی پاسخ نخواهد ماند. با اینکه جمهوری اسلامی و آمریکا و حزب الله مدعی هستند که نمی‌خواهند این جنگ‌ها گسترش یابد، اما در واقع جنگ در همه جای خاورمیانه در حال پیشرفت است. آنچه که واقعا در آینده رخ خواهد داد، که این جنگ‌ها بالا بگیرد زمانی است که ارتش اسراییل به رفح حمله نماید و آن را اشغال کند.

دولت جمهوری اسلامی ورشکسته است، با همه گرایشی که به جنگ افروزی علیه اسراییل دارد، نمی‌تواند هزینه این جنگ‌ها اینجا و آنجا را به دوش بکشد. رژیم اسلامی از ملت ایران از هر که از دستش بر می‌آید مالیات می‌گیرد، کم می‌گذارد، بازنشستگی‌ها و حقوق‌ها را نیز نمی پرازد. وضعیت اقتصادی مردم ایران گریه آور است و هر روز وضع بدتر و سخت تر می‌شود. مردم ایران در کمین هستند که این رژیم سفاک دشمن ایران و ایرانی بیشتر به لرزه بیفتد و به خیابان‌ها بروند و علیه این رژیم انیرانی راه پیمایی کنند. برای اینکه مردم ایران را بیشتر در غل و زنجیر نگاه دارند، رژیم باید امنیتی‌های بیشتری استخدام کند که هزینه آن سر به آسمان می‌زند. برای اسراییل و امریکا این وضعیت شانس بزرگی است که رژیم اسلامی در ایران را سرنگون سازند. با حمله به رفح و ویران ساختن بازوی نظامی حماس، اسراییل یکی از موزاییک‌های محور مقاومت را در هم خواهد شکست. با حمله امریکایی‌ها به حوتی‌های یمن و بمباران انبار اسلحه حوتی‌ها، جمهوری اسلامی باید میلیون‌ها دلار برای اسلحه حوتی‌ها هزینه کند. با بمباران انبار اسلحه حزب الله در لبنان از سوی ارتش اسراییل، دوباره رژیم اسلامی در ایران باید میلیون‌ها دلار هزینه کند و راکت و دیگر ابزار جنگی به حزب الله برساند. با بمباران انبارهای اسلحه میلیشیای شیعه در سوریه و عراق، رژیم اسلامی دوباره باید میلیون‌ها دلار هزینه کند تا این نیروهای اهریمنی را برای آتش افروزی مسلح سازد.

آنچه که با تحریم‌ها برای اینکه جمهوری اسلامی سرنگون شود، انجام نیافت، شاید این بار با این مینی جنگ‌ها، جمهوری اسلامی از پا در آید. این بدان چم است هنگامی که جمهوری اسلامی دیگر نتواند هزینه سگ‌های هاری را که در منطقه و درون ایران آموزش داده است، بپردازد، آنگاه این رژیم اهریمنی سرنگون خواهد شد.

دقیقا این سناریو پیشتر رخ داده است. هنگامی که شوروی افغانستان را اشغال نظامی کرد، این جنگ چنان هزینه سرسام آوری دربرداشت که سبب ورشکستگی اقتصادی شوروی شد. در پایان شوروی ناچار جنگ را به پایان رساند و از افغانستان بیرون رفت و از دیدگاه اقتصادی شوروی دیگر نتوانست سر پا بایستد، سرانجام شوروی فرو پاشید و به کشورهایی که پیشتر کشورهای مستقل و جدا گانه‌ای بودند تجزیه شد. این سناریو را رژیم اسلامی میان دولت‌های خارجی پراکنده‌می‌سازند که اگر ما آخوندها برویم، ایران تجزیه خواهد شد. اما ایران شوروی نیست و هیچ کشوری را اشغال نکرده است. بدین روی، ایران پیش از جمهوری اسلامی کشور پهناوری بود،. کشور ایران از سال ۱۲۸۵ خورشیدی قانون اساسی دارد و با همه کشورهای جهان پیوندهای دوستانه داشت.

اگر جمهوری اسلامی سرنگون شود، هرج و مرج ایجاد نمی‌شود بلکه دوباره حکومت مشروطه شاهنشاهی بر جایگاه اعتبارش باز خواهد گشت حکومتی که در راس آن شاهنشاه ایران نشسته است، جنگ‌ها در خاورمیانه بی درنگ پایان خواهند پذیرفت و کشور ایران با همه کشورهای منطقه و اسراییل روابط دیپلماتیک دوستانه برقرار خواهد کرد.

اگر جمهوری اسلامی برانداخته شود، جریان پول برای تروریسم بین المللی بی درنگ بسته خواهد شد. درآمد حکومت مشروطه شاهنشاهی در کشور ایران برای عمران و رفاه و امنیت ملت ایران خرج خواهد شد. مردم ایران دوباره آینده‌ای درخشان خواهند داشت و مردان و زنان ایران دوباره بر سر کار خواهند رفت و خانواده خود را در رفاه و خوشبختی فرو خواهند برد.

از هشت میلیون ایرانی سرگردان در کشورهای خارجی، بخش بزرگی به ایران باز خواهند گشت و کوشش خواهند کرد دست در دست ملت رنج دیده ایران، کشور را بازسازی کنند. اگر زمانی دوباره در خاورمیانه صلح و آرامش برقرار شود، بسیاری از مهاجرین این کشورها، باز خواهند گشت، یعنی مسایل بسیار اقتصادی که در اروپا به سبب این مهاجرت‌ها پیش آمده است نیز از میان برداشته خواهد شد.

سناریوی اینکه اگر جمهوری اسلامی جمع کند و برود آنگاه هرج و مرج می‌شود، اشتباه است، این پروپاگاندای چپی‌ها و اسلامیست هاست. مهم است زمانی که جمهوری اسلامی برانداخته شود، جهان دوباره امن و آرام خواهد شد. پایان جمهوری اسلامی، پایان ایدیولوژی اهریمنی انقلاب اسلامی در جهان خواهد بود و پیروزی بر جهادیسم و تروریسم اسلامی.

مردم ایران باید هشیار باشند و به دقت حرکت‌ها و تغییرات در خاورمیانه را زیر نظر بگیرند. پیروزی نزدیک است.