قانون مربوط به صندوق اختصاصی بازنشستگی و تعاون اداره پلیس راه‌آهن دولتی ایران

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
برنامه‌های عمرانی کشور تصمیم‌های مجلس

مجلس شورای ملی مجموعه قوانین دوره قانونگذاری نوزدهم

مجلس شورای ملی مذاکرات دوره قانونگذاری نوزدهم

قانون مربوط به صندوق اختصاصی بازنشستگی و تعاون اداره پلیس راه‌آهن دولتی ایران - مصوب ۳۰ خرداد ۱۳۳۶ مجلس شورای ملی و ۵ اسفند ۱۳۳۶ مجلس سنا

ماده واحده - افسران و همردیفان و استواران و درجه‌داران و افراد اداره پلیس راه‌آهن دولتی ایران مشمول قانون صندوق اختصاصی بازنشستگی وتعاون شهربانی کل کشور مصوب ۱۳۳۵٫۱۲٫۲۵ خواهند بود.

تبصره ۱ - کسور بازنشستگی مزایای افسران و همردیفان و استواران و درجه‌داران و افراد اداره پلیس راه‌آهن در صندوق اختصاصی پلیس راه‌آهن‌متمرکز شده و به ترتیبی که در قانون صندوق اختصاصی بازنشستگی و تعاون شهربانی کل کشور پیش‌بینی شده عمل می‌شود و وزارت راه در مواردمذکوره در آن قانون قائم‌مقام وزارت کشور و بنگاه راه‌آهن دولتی ایران قائم‌مقام شهربانی کل کشور می‌باشد.

تبصره ۲ - انجام عملیات تعاونی در مورد صندوق اختصاصی بازنشستگی اداره پلیس راه‌آهن فقط تا میزان ده‌درصد سرمایه صندوق مزبور مجازاست.

تبصره ۳ - کسور بازنشستگی مزایای مأمورینی که از شهربانی کل کشور به اداره پلیس راه‌آهن و یا بالعکس منتقل شده و می‌شوند به صندوق‌اختصاصی اداره لاحق منتقل خواهد شد.

تبصره ۴ - در مورد معلولین و از کار بازماندگان اداره پلیس راه‌آهن گواهی کمیسیون پزشکی راه‌آهن دولتی ایران ملاک عمل خواهد بود.

تبصره ۵ - درباره ورثه قانونی کسانی که در حین انجام وظیفه و یا به سبب آن تلف یا کشته می‌شوند اعم از این که به حد بازنشستگی رسیده یانرسیده باشند تمام آخرین حقوق و مزایای دریافتی آنان از روز بعد از فوت برقرار و آن چه طبق مقررات قانون استخدام کشوری به آنان تعلق می‌گیرد ازصندوق بازنشستگی کشوری و بقیه یا تمام آن تا میزان حقوق دریافتی زمان خدمت از بودجه راه‌آهن دولتی ایران و صندوق اختصاصی اداره پلیس‌راه‌آهن پرداخت خواهد شد. این تبصره شامل ورثه قانونی کسانی که قبل از تصویب این قانون به سبب انجام وظیفه تلف یا کشته شده‌اند می‌باشد.

قانون فوق که مشتمل بر ماده واحده و پنج تبصره‌است در جلسه پنجشنبه سی‌ام خرداد ماه یک هزار و سیصد و سی و شش به تصویب مجلس شورای‌ملی رسید.

رئیس مجلس شورای ملی - رضا حکمت

قانون بالا در جلسه ۱۳۳۶٫۱۲٫۵ به تصویب مجلس سنا رسیده‌است.