انتخابات ریاست جمهوری در ایران تیر ماه ۲۵۸۳ شاهنشاهی برابر با ۱۴۰۳ خورشیدی
اقدامات فعال یا Active Measures | براندازی ایدیولوژیک Idealogical Subversion | پایههای قانون اساسی مشروطه شاهنشاهی ایران |
انتخابات در ایران تیر ماه ۲۵۸۳ شاهنشاهی برابر با ۱۴۰۳ خورشیدی
در روز آدینه پانزدهم خرداد ماه برابر با ۵ جولای ۲۰۲۴ انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار شد. اعوان و انصار جمهوری اسلامی آنچه رخ داد را انتخابات مینامند. اما در واقع این انتخابات نیست بلکه یک رفراندوم بود که آیا مردم ایران موافق یا مخالف رژیم اسلامی در ایران هستند. مردم ایران آشکارا و به روشنی با نرفتن به حوزههای رای گیری نشان دادند که جمهوری اسلامی را نمیخواهند. آنچه که انتخابات میتوان نامید، میتوان با نگاهی به انتخابات بریتانیا دریافت. در بریتانیا انتخابات برای پارلمان برگزار شد. حزب محافظه کار که تا روز گذشته ریشی سوناک نخست وزیر را از این حزب برگزیده بود، اکثریت خود را از دست داد. دستاورد انتخابات این بود که حزب کارگر اکثریت را در پارلمان به دست آورد و نخست وزیر نوین بریتانیا آقای استارمر از این حزب برگزیده شد.
واقعیت این که حزب کارگر اکنون اکثریت را در پارلمان دارد بدین چم نیست که تنها نخست وزیر و دولت تغییر یافته است، بلکه بدین چم است که کاملا سیاستی نوین متفاوت با آنچه که تاکنون بوده، برقرار خواهد شد. بسیاری از رای دهندگان بریتانیایی از وضعیت اقتصادی در کشور ناخرسند هستند، قدرت خریدشان پیوسته کمتر شده است، و به شمار کسانی که زیر خط فقر زندگی میکنند، روز به روز افزوده شده است. بسیاری از کمپانیها به سبب برکسیت یعنی بیرون رفتن بریتانیا از اتحادیه اروپا با دشواریها و سختیها بسیار روبرو شدند و ناچار اعلام ورشکستگی کردند. سیستم بهداشت و درمان بریتانیا دیگر هم کارا نیست. قولهایی که حزب محافظه کار به مردم داد که اقتصاد بریتانیا زمانی که بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج شود شکوفا خواهد شد زمانی و سیستم خدمات درمانی با پولهایی که دیگر با خروج از برکسیست به بروکسل پرداخته نخواهد شد، مدرن و کارا خواهد گردید، نشان داد که این یک توهم و ایلوزیونی بیش نبود. مردم انگلستان دریافتند که حزب محافظه کار به آنها دروغ گفته است و بدین روی حزب کارگر را روی کار آوردند و به آنان رای دادند.
اگر این را با انتخابات مسخرهای که در ایران برگزار شد، بسنجیم، میبینیم که به ایرانیان میباید فرصتی داده میشد، رییس جمهوری را برگزینند که سیاستی را اعمال کند که با آنچه که تاکنون در ایران گذشته بود متفاوت باشد. وضعیت اقتصادی ملت ایران بسیار غم انگیز است، بیش از ده میلیون تن از جمعیت ایران در فقر مطلق و گرسنگی زندگی میکنند. قولهایی که رژیم اسلامی به ملت ایران درباره حق و عدالت داد، اینهم توهمی بیش نبود. مردم ایران دریافتند که رژیم اسلامی فقط به آنان دروغ میگوید و اگر مردم ایران میتوانستند انتخاب نمایند بی درنگ این ملت به جان آمده این رژیم را برمیانداخت.
به جای یک انتخابات، در ایران سیرک انتخاباتی برگزار میشود که در آن اشخاصی کاندید میشوند که پیشتر رهبر رژیم اسلامی آنان را دستچین کرده است و پیشتر به رهبر قول دادهاند که در سیاست کنونی رژیم، تغییری ندهند. برای اینکه مطمین باشند که یک رییس جمهور تغییری در سیاست رژیم نمیدهد و در وضعیت زندگانی مردم و کشور تغییری داده نمیشود، بر پایه به اصطلاح قانون اساسی جمهوری اسلامی باید هر گونه تصمیمی از تصویب رهبر بگذرد.
مسعود پزشکیان در پیام خود پس از پیروزی خود در امتداد دروغهای انتخاباتی گفت که این تازه آغاز همراهی ماست. مسیر دشوار پیش رو جز با همراهی، همدلی و اعتماد شما هموار نخواهد شد، دستم را به سوی شما دراز میکنم و به شرافتم سوگند میخورم که دراین راه تنهایتان نخواهم گذاشت، تنهایم نگذارید. این به چه معنا است؟ پزشکیان میخواهد ملت ایران را دوباره در این ایلوزیون این توهم را قرار دهد که اگر تنفر خود را از رژیم اسلامی کنار بگذارند و دولت اسلامی را دنبال کنند، آنگاه همه دشواریها از میان برداشته خواهد شد. یعنی بانوان ایران مبارزه علیه حجاب اسلامی را کنار بگذارند و حجاب اسلامی بر سر کنند، کارگران از دستمزد خود چشم پوشی کنند و دهان خود را ببندند و بازنشستگان هم چنان بدون حقوق بازنشستگی گرسنگی بکشند و دیگر تظاهرات نکنند.
و برای اینکه مردم ایران بدانند که در بر روی همان پاشنه است در روز پنجشنبه ۱۴ تیر ماه حکم اعدام شریفه محمدی فعال کارگری در دادگاه انقلاب اسلامی رشت داده شد. این حکم اعدام از سوی دادگاه انقلاب اسلامی رشت صادر شده است و با این، انقلاب اسلامی، درازترین انقلاب جهان شده است که پایان آن معلوم نیست که به این پدیده « انقلاب مداوم » میگویند.
هدف انقلاب مداوم، ایده کارل مارکس، این بود که بورژا – سرمایه داری را از میان بردارند و انقلاب را به سراسر جهان صادر کنند. این همان پایه و اساس رژیم اسلامی است. ویران ساختن سیستم سرمایه داری جهانی و نابود ساختن امریکا و اسراییل. برای اینکه این هدفها به انجام برسد، جمهوری اسلامی همدستانی در سراسر جهان دارد و همدستان خود را در شبکه بین المللی چپیها مانند کوبا، ونزویلا، کره شمالی و حزبهای چپ.در اروپا و امریکا ردیف کرده است. هم چنین همکاری با ولادیمیر پوتین که به نابود ساختن سیستم سرمایه داری غربی میانجامد. پوتین نخستین کسی بود که به پزشکیان تهنیت گفت و همکاری تنگا تنگ میان روسیه و ایران را پیشنهاد کرد تا مسایل بین المللی را از دیدگاه خودشان حل کنند که به چم نابود ساختن دنیای سرمایه داری غرب است. برای مردم ایران این چشم انداز بسیار تلخ و ناگوار است. درآمد نفت که باید بی درنگ در ایران سرمایه گذاری شود، هم چنان برای گروههای تروریستی حوتی و حماص و حزب الله هزینه میشود.
کسی که در رژیم اسلامی، راستای سیاست رژیم را در کنار رهبر تعیین میکند، کسی مانند محمد مخبر است که معاون رییسی بود و هموند مجمع تشخیص مصلحت نظام میباشد. محمد مخبر معاون سیاسی دفتر رییس جمهور در ۴ و پنجم ژوییه ۲۰۲۴ برابر با ۱۳ و ۱۴ تیر ماه در بیست و یکمین نشست نخست وزیران کشورهای هموند سازمان همکاری شانگهای در شهر آستانه پایتخت قزاقستان شرکت کرد. پوتین پیش از این نشست، پیوسته پافشاری میکرد که خواستار یک نظم نوین جهانی است بدون اینکه ایالات متحده امریکا نقش رهبری آن را داشته باشد که البته خواست پوتین همان خواست رژیم اسلامی است. ولادیمیر پوتین نخستین کسی بود که به پزشکیان رییس جمهور شدنش را تهنیت گفت.و گفت هر دو کشور روسیه و ایران باید همکاریهای خود را نزدیکتر و بیشتر کنند تا راه حلی برای مسایل بین المللی بیابند. هم روسیه و هم رژیم اسلامی زیر تحریمهای غرب هستند، و این اعلام برنامه پوتین را میتوان چنین فهمید که یافتن راه حل برای دور زدن تحریمها دست در دست رژیم اسلامی است.
در ماه سپتامبر ۲۰۲۴ در کشور المان انتخابات پارلمانی سه استان برگزار خواهد شد، بر پایه نظرسنجیهای انتخاباتی، حزب افراطی دست راستی آ – اف – د اکثریت را خواهد داشت. این حزب نیز مخالف سرسخت اسلامیستها و اسلام سیاسی است. به طور کلی، اروپا شتابان به سوی ضدیت با اسلامیسم و اسلام سیاسی پیش میرود. این دستاورد فعالیتهای تروریستی رژیم اسلامی در کشورهای غربی است که اسلام سیاسی را صادر نماید. برای نمونه، مجارستان به هیچ روی پناهندهای از خاورمیانه نمیپذیرد. در کشور هلند « حزب برای آزادی » به رهبری گرت ویلدرز برنده انتخابات شد. ویلدرز یک ضد اسلام سیاسی است و با حزب دیگری ائتلاف کرده است و حکومت هلند را در دست دارند. هدف ویلدرز این است که همه حزبها و گروههایی که مخالف اسلام سیاسی هستند را گرد آورد و در سطح اروپا با دیگر حزبهای مخالف اسلام سیاسی یک ائتلاف بزرگ بوجود آورد.
نخست وزیر اسلواکی ربرت فیکو که او نیز به تازگی انتخاب شده است، پناه جویان خاورمیانه را به هیچ روی نمیپذیرد. فیکو میخواهد در زمینه مهاجرت مهاجرت میشود می خواهد دنباله روی نخست وزیر مجارستان باشد یعنی رد همه پناه جویان خاورمیانه.
در این ترند علیه اسلام سیاسی باید گفت که پارلمان کانادا و دولت کانادا ، سپاه پاسداران را در پهرست تروریستها قرار داده است. در اروپا نیز فریادهای آوردن سپاه پاسداران به پهرست تروریستها هر روز بلندتر میشود. آشکار است که دیر یا زود اروپا نیز سپاه پاسداران را به پهرست تروریستها میافزاید. با سیاست نوینی که در اروپا در حال شکل گرفتن است، برای همه حزبهای چپی و ژورنالیستهای چپ که پیوسته برای رژیم اسلامی خود را چهل وپنج سال است تکه پاره کردهاند، صحنه تنگ تر و تنگ تر خواهد شد و تاثیر سیاسی آنان کم رنگ تر و بی رنگ خواهد شد.
ژورنالیستها و کارشناسانی که در این رسانههای پارسی زبان خارج از کشور دعوت میشوند، کوشش میکنند، به مردم ایران بفروشند که با این دولت جدید، رفرمهایی در راستای رفاه و آسایش و امنیت مردم ایران انجام خواهد یافت. در جایی که ملت ایران میدانند که تنها با تغییر رژیم میتوان از این ننگ و افتضاح و دروغ و بدبختی و تنگدستی و بدنامی بیرون آمد. لعنت به شما مزدوران و دروغ گویان به ملت ایران