تفاوت میان نسخه‌های «الگو:نوشتار برگزیده»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۲: خط ۲:
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
*
 
*
[[پرونده:ShahanshahAryamehr va ShahbanuTehranUniversityMehr2536.jpg|thumb|left|280px|شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو در آیین سال تحصیلی نوین دانشگاه تهران]]
+
[[پرونده:IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536a.jpg|thumb|left|220px|]]
 +
[[پرونده:IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536b.jpg|thumb|left|220px|]]
 +
[[پرونده:IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536c.jpg|thumb|left|220px|]]
  
'''[[جشن چهل و چهارمین سال تحصیلی دانشگاه تهران در پیشگاه اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو ۱ مهر ماه ۲۵۳۶ شاهنشاهی]]'''
+
'''[[تهدید به مرگ دانشجویان دختر دانشگاه تهران و فاحشه خواندن آنان در پاسخ به جشن آغاز سال تحصیلی در پیشگاه شاهنشاه آریامهر ۱۷ مهر ۲۵۳۶ شاهنشاهی]]'''
  
  
در روز ۱ مهر ماه ۲۵۳۶ شاهنشاهی اعلیحضرت همایون محمدرضا شاه پهلوی و علیاحضرت شهبانو فرح پهلوی در آیین آغاز چهل و چهارمین سال تحصیلی دانشگاه تهران که در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شده بود، شرکت جستند. دانشجویان فرصت این را یافتند که با شاهنشاه آریامهر گفتگو کنند و  در پیشگاه همایونی درخواست‌های خود را بگویند. تنی چند از نمایندگان دانشجویان سخنرانی کردند و بورس‌های دانشجویی به خارج از کشور، گسترش برنامه‌های تفریحی دانشجویان، ساختن استخر سرپوشیده در دانشگاه تهران، ساختمان خوابگاه برای دانشجویان اسکی باز در دیزین، کمک بیشتر به دانشجویانی که همزمان کارمند دولت نیز می‌باشند و ... را در خواست کردند. اکثریت دانشجویان دانشگاه تهران  بهتر ساختن سیستم آموزشی دانشگاه و دست یابی به درجه‌های علمی بالاتر را درون مرز و یا برون مرز در سر داشتند و نه انقلاب اسلامی. این یک دروغ بزرگ است که پروپاگاندای اسلامی در سراسر جهان پراکنده‌ ساخته است. در واقع درصد کوچکی از دانشجویان که هموند [[کنفدراسیون دانشجویان ایرانی|سازمان تروریستی کنفدراسیون دانشجویان ایرانی در خارج از کشور]] شده بودند، در برون از مرزهای کشور تصویری  درهم و دروغین از ایران کشیده بودند که مردم ایران از گرسنگی رنج می‌برند و پول نفت در ایران برای سیستم آموزشی، برنامه‌های رفاه اجتماعی، خانه‌سازی، راه سازی و هر چه که در برنامه‌های عمرانی کشور بود، سرمایه‌گزاری نمی‌شود و به یغما می رود. این دانشجویان تروریست و آموزش دیده در کمپ های عرفات و لیبی و کوبا و چین آبادانی و پیشرفت و صنعتی شدن کشور ایران را انکار می‌کردند. پس از استوار ساختن یک حکومت فاشیستی دینی در ایران، همان کسان پول مردم ایران را برای تروریست‌های بین المللی هزینه می‌کنند و مردم ایران دست خالی، در بی چیزی و گرسنگی و بیماری و بیکاری و بدون هیچ آینده‌ای تنها مانده‌اند، و بسیار هولناک به دست جلادان بسیج و سپاه تروریستی پاسداران به قتل می‌رسند. ننگ و افتضاح است که خائنین به ایران چون بهمن نیرومند، ابوالحسن بنی صدر و بسیاری دیگر که به مشروطه شاهنشاهی ایران و شاهنشاه ایران و ملت ایران خیانت کردند، امروز هنوز هم در تلویزیون‌های غرب ظاهر می‌شوند و همان دروغگوهای چهل و یا پنجاه سال پیش را باز می گویند.  
+
دو هفته پس از اینکه جشن چهل و چهارمین سال تحصیلی دانشگاه تهران در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو برگزار شد و نمایندگان دانشجویان دانشگاه تهران درخواست‌های خود را برای بهبودی رفاه و آسایش و افزایش بورس‌های تحصیلی، و بالا بردن امکانات ورزشی از پیشگاه همایونی درخواست کردند، دیگر دانشجویانی که ایده آل آنها روح الله خمینی بود جشن ویژه خود را بر پا داشتند و کاتالوگی از درخواست خود را اعلام نمودند.  
 +
پنج دانشجوی اسلامی با نقاب بر چهره در روز ۱۷ مهر ماه ساعت ۲۱ در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تهران شیشه‌های بزرگ دو ساختمان خوابگاه را خرد کردند، اتوبوس دانشجویان را به آتش کشیدند و دو اتوبوس دیگر را درب و داغان نمودند.  
  
'''ورود اعلیحضرتین به دانشگاه تهران''' - ۱ مهر ماه ۲۵۳۶ در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت فرح پهلوی شهبانوی ایران، آیین آغاز چهل و چهارمین سال تحصیلی دانشگاه تهران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. به هنگام ورود اعلیحضرتین به پهنه دانشگاه، دکتر قاسم معتمدی رئیس دانشگاه تهران به همراه همسر خود خوش‌آمد گفتند و آموزگار نخست وزیر، شریف امامی رئیس مجلس سنا، ریاضی رئیس مجلس شورای ملی، دکتر اقبال، امیر عباس هویدا وزیر دربار شاهنشاهی، دکتر گنجی وزیر آموزش و پرورش و سرپرست وزارت علوم و آموزش عالی، دکتر شیخالاسلام زاده وزیر بهداری و بهزیستی، داریوش همایون وزیر اطلاعات و جهانگردی، دکتر نهاوندی رئیس دفتر مخصوص علیاحضرت، تیمسار ارتشبد ازهاری رئیس ستاد بزرگ ارتشتاران، تیمسار سپهبد هاشمی نژاد ژنرال آجودان شاهنشاه آریامهر و شماری دیگر از بلندپایگان مملکتی از اعلیحضرتین پیشباز کردند و دو دانش آموخته ممتاز دسته گلهایی پیشکش نمودند. اعلیحضرتین از برابر صف پایوران و ورزشکاران و هنرمندان دانشگاه تهران گذشتند و در ورودی دانشکده ادبیات، کادر جدید دانشگاه به پیشگاه اعلیحضرتین شناسانده شدند. شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو با چند تن از دانشجویان و کادر آموزشی و همچنین کادر جدید به گفتگو پرداختند و دفتر یادبود دانشکده را توشیح و نمودارهای تغییرات و دگرگونی‌های دانشگاه را تماشا فرمودند. آنگاه اعلیحضرتین جامه استادی بر تن نمودند و در میان ابراز احساسات باشندگان و دانشگاهیان وارد تالار فردوسی شدند. سرود شاهنشاهی و سرود دانشگاه تهران نواخته شد و دکتر قاسم معتمدی رئیس دانشگاه تهران در گزارش خود چنین گفت:
+
در اعلامیه ای با عنوان « هشدار به دانشجویان دختر دانشگاه تهران عاملین فساد در دانشگاه تهران» ، درخواست‌های خود را در سراسر دانشگاه و خوابگاه دانشجویان در خیابان امیرآباد پخش کردند: در دانشگاه باید دختر و پسر از هم جدا شوند، در اتوبوس رایگان دانشگاه دختر و پسر نباید وارد شوند بلکه در اتوبوس‌های جداگانه بر پایه جنسیت. هم چنین فروشگاه‌های مواد غذایی و رستوران دانشگاه باید دخترانه و پسرانه شود. حتی برای خرید مواد غذایی عاملین فساد یعنی دختران دانشگاه تهران نباید به فروشگاه خوابگاه دانشجویان بروند. برای اینکه کسی نپندارد که این اعلامیه شوخی است، هشدارهای دانشجویان اسلامی با تهدید دختران دانشجوی دانشگاه تهران به مرگ پایان یافت.
 +
 +
پاسخ نمایندگان دانشجویان نشان می‌داد که آنها این اعلامیه را جدی نگرفته‌اند. "آتش زدن اتوبوس و شکستن شیشه‌ای که متعلق به خود ماست چه دردی را دوا می‌کند. اموالی که ما به رایگان از آن بهره مند هستیم از مالیاتی است که آنان به غلط از حقوق آنان دفاع می کننند می‌باشد. دختر و پسری که کنار یکدیگر روی یک صندلی می‌نشینند و از یک استاد درس می گیریند چرا باید اتوبوس جدا و سلف سرویس جدا داشته باشند."
  
:نزول اجلال موکب شکوهمند اعلیحضرتین به دانشگاه تهران، برای رونق بخشیدن به مراسم آغاز هر سال آموزشی و بذل عنایات شاهانه نسبت به استادان، دانش آموختگان و خدمتگزاران این دانشگاه افتخار بزرگ و درخشانی است که به یقین در صدر افتخارات دانشگاه تهران، در تاریخ آموزش عالی ایران عصر شکوفای پهلوی ثبت خواهد شد و جان نثار وظیفه دارد که ضمن عرض خیر مقدم و گرامی داشت برکات قدوم مبارک، از جانب خود و قاطبه دانشگاهیان سپاسگوی این موهبت عظیم بوده و با حُسن استفاده از این موقعیت شادی آفرین هفته آغاز سی و هفتمین سال سلطنت پر خیر و برکت را به پیشگاه مبارک تهنیت عرض کرده و اظهار امیدواری نماید که این آغاز فرخنده، بهیاری پروردگار توانا، سر فصل زرینی برای ترقی و تعالی باز هم بیشتر مملکت و افزایش سربلندی‌های ملت عزیز ایران در جهان باشد.  
+
خطر هولناکی که از این گروه و کسانی که در پشت پرده این دانشجویان اسلامی را پشتیبانی می‌کردند،  بلند شده بود را  نمایندگان دانشجویان و سرپرستان دانشگاه  درنیافتند. اینکه این گروه به خود اجازه دادند که دختران دانشجوی دانشگاه تهران را عاملین فساد بنامند  و آنان را در صورتی که درخواست‌های آنان را انجام ندهند به مرگ تهدید کنند، می‌بایستی که برای روسای دانشگاه ، استادان و دانشجویان زنگ خطر به سدا در آورد. به جای آن، پس از چند روز دوباره شیشه‌های بزرگ ساختمان انداخته شد. اتوبوس‌های جدیدتر و زیباتر و راحت تر برای استفاده رایگان دانشجویان خریده شد.  
  
دانشگاه تهران که در بدو تأسیس با ۶ دانشکده و با تعدادی کمتر از یکصد دانشجو کار خود را آغاز کرد، امروز دارای ۲۱ دانشکده، ۱۶ مؤسسه، ۴ انستیتو، ۷ مرکز علمی و تحقیقی، ۷ آموزشگاه و ۱۱ بیمارستان با بیش از ۳۰۰۰ تخت بیمارستانی است. تعداد گروه‌های آموزشی دانشگاه ۱۳۳ و تعداد رشته‌های تحصیلی در تمام واحدهای آموزشی ۲۱۰ و به ترتیب عبارتند از: فوق دیپلم ۷ رشته، لیسانس ۵۶ رشته، فوق لیسانس ۸۶ رشته، دکترا ۲۴ رشته و تخصص بعد از دکترا ۳۷ رشته. اعضاء هیئت علمی دانشگاه که در یکصد و سی و سه گروه آموزشی برای تدریس و تحقیق در رشته‌های یاد شده فعالیت دارند، در حال حاضر ۲۰۸۰ نفر هستند که از این عده ۴۳۴ نفر مربی و بقیه در درجات استادیاری، دانشیاری و استادی شاغل خدمت هستند.  
+
اینکه این دانشجویان بدون مجازات ماندند، انگیزه‌ای برایشان شد که به ترور دیگر دانشجویان ادامه دهند. هر روز رستوران دانشگاه شاهد پراندن بشقاب‌ها و سینی‌ها به در و دیوار و خرد کردن میز و صندلی بود.
  
استادان و متخصصان فنی غیر ایرانی شاغل در دانشگاه ۶۰ نفرند. در سال آموزشی ۳۶-۳۵ شاهنشاهی، تعداد ۱۲۱ نفر اعضاء جدیدالاستخدام به هیئت علمی دانشگاه پیوستند که از این عده، ۵۷ نفر تحصیل کرده‌های خارج از کشورند که برای انجام خدمت به میهن عزیز مراجعت نموده و عدهای از آنها لحظاتی پیش از این به پیشگاه مبارک معرفی شدند. تعداد دانشجویان طی سال آموزشی ۳۶-۲۵۳۵ بالغ بر ۱۸۵۱۹ نفر بوده است که از این تعداد ۲۸۳۴ نفر فارغ التحصیل شدهاند. برای سال آموزشی جاری ۲۷۸۳ نفر دانشجو از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شدند که تا این تاریخ ۲۲۷۲ نفر از معرفی شدگان، در این دانشگاه ثبت نام کرده‌اند و ۲۷۸ نفر نیز دانشجویان مستقل از خارج و ایرانیان ساکن ممالک همجوار و سپاهی دانش بر این رقم اضافه می‌شود. دانشجویان غیر ایرانی شاغل تحصیل در دانشگاه تهران ۳۱۶ نفر می‌باشند.  
+
این نخستین باری بود که دانشجویان در آغاز سال تحصیلی درخواست‌هایی نمود که دانشگاه تهران با ۱۸٬۰۰۰ دانشجوی می‌بایستی که بر پایه قوانین شریعت اداره شود. نخستین باری بود که دانشجویان خواستار حکومت اسلامی و جامعه اسلامی شدند. ارگان‌های امنیتی نیز واکنشی نشان ندادند و بدنی سان، گروهی که دنباله روی دانشجویان اسلامی شد، بزرگتر و بزرگتر گردید و کار به غارت و آتش زدن بانک‌ها ، بارها، دیسکوتک‌ها، سینماها و مزاحمت برای بانوان ایرانی و قتل و غارت کشید.  
  
در سال گذشته ۲۰ نفر از دانش آموختگان به مناسبت احراز رتبه اول، از بورس تحصیلی استفاده کرده و هم اکنون در خارج از کشور به ادامه تحصیلات عالیه مشغولند. در چهارچوب قراردادهای منعقده بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های معتبر جهان مبتنی بر مبادله استاد و دانشجو و مبادله اطلاعات علمی و فنی، اینک ۱۷۸ نفر از اعضاء هیئت علمی این دانشگاه در دانشگاه‌های خارج از کشور به تدریس و تحصیل و تحقیق اشتغال دارند. دانشگاه تهران توانسته است ۲۹۴ طرح علمی و پژوهشی مورد نیاز بخش‌های خصوصی دولتی در مسائل مختلف صنعتی و اقتصادی را تهیه و ارائه و آمادگی پژوهشگران را نیز برای اجرا و پیاده کردن این طرحها به دولت اعلام نماید. ۲۹۰ نشست علمی و ملی و بین المللی، به صورت کنگره، کنفرانس، سمینار و سمپوزیوم و جلسات بازآموزی در دانشگاه تهران برگزار گردید. چاپ و نشر ۱۱۸ عنوان کتاب به وسیله مؤسسه انتشارات و چاپ دانشگاه و درج ۵۳۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات علمی داخلی و خارجی طی سال گذشته و چاپ و نشر منظم ۲۸ عنوان مجله دوره‌های، مبین فعالیت‌های دانشگاه تهران و اعضای هیئت علمی آن بوده است.
+
هنگامی که دیگر دانشجویان از شاهنشاه آریامهر در زمینه‌های بهبود آموزشی و رفاهی در خواست خود را به آگاهی همایونی رساندند، این پنج دانشجو ابزار کار پروپاگاندای اسلامی بودند. همانگونه که روح الله خمینی در کتاب ولایت فقیه در بخش " برنامه مبارزه برای تشکیل حکومت اسلامی" می‌نویسد:
  
:شاهنشاها- علیاحضرتا،
+
:"امروز حوزه قم، حوزه مشهد و حوزه‌های دیگر موظفند که اسلام را ارائه بدهند و این مکتب را عرضه کنند. مردم اسلام را نمی‌شناسند. شما باید خودتان را، اسلامتان را، نمونه‌های رهبری و حکومت  اسلامی را به مردم دنیا معرفی کنید، مخصوصا به گروه دانشگاهی و طبقه تحصیل کرده. دانشجویان چشمشان باز است. شما مطمئن باشید اگر این مکتب را عرضه نمایید و حکومت اسلامی را چنانکه هست به دانشگاه‌ها معرفی کنید، دانشجویان از آن استقبال خواهند کرد. دانشجویان با استبداد مخالفند. با حکومت‌های دست نشانده و استعماری مخالفند، با قلدری و غارت اموال عمومی مخالفند، با حرام‌خوری و دروغ پردازی مخالفند با اسلامی که چنین طرز حکومت اجتماعی و تعالیمی دارد هیچ دانشگاه و دانشجویی مخالفت ندارد. اینها دستشان به طرف حوزه نجف دراز است که برای ما فکری بکنید. آیا باید بنشینیم تا آنها ما را امر به معروف کنند و به انجام وظیفه دعوت نمایند؟ جوانان از اروپا ما را امر به معروف کنند که ما حوزه اسلامی تشکیل داده‌ایم شما به ما کمک کنید.
:در سال تحصیلی جدید که در فضای فکری، سیاسی و اجتماعی رستاخیر ملت ایران آغاز می‌شود، خدمتگزاران دانشگاه تهران وقوف کامل دارند که این محیط بزرگ علمی و پژوهشی باید در زیر چتر وحدت ملی، یک محیط کاملاً ملی و ایرانی و کانون تفکر و تصمیم درباره تربیت کارشناسان و مدیران متخصص برای جامعه و ملتی باشد که توانسته است در پرتو پیوند استوار و ناگسستنی خود با شاه، با رهبر دلسوز و دوراندیش ملت و مملکت، به اینهمه مواهب منطق‌های جهانی دست یافته و شکوه و عظمت باستانی خود را در اندک زمانی تجدید نماید. مجاهدین مصمم و متفکر این دانشگاه به خوبی می‌دانند که تربیت علمی و تخصصی موصوف، باید همزمان و دوشادوش فراگیری فضائل معنوی و اخلاقی بر پایه صداقت و پرهیزگاری و ایمان و اعتقاد به مقدسات ملی و میهنی صورت گیرد. ما دانشگاهیان با توجه به همه این مراتب و با در نظر گرفتن تمام جوانب امر، به شاهنشاه عزیز و شهبانوی گرامی ایران اطمینان می‌دهیم که در پیراستن مغزها از افکار غیر ملی و در هدایت اندیشه‌ها و استعدادها به سوی مسائلی که ضامن بقای ملیت و عامل پیشرفت و تعالی مملکت و باعث ازدیاد شرف و حیثیت ایران و ایرانی شمرده می‌شوند، سخت کوش باشیم.  
 
  
در این هنگام چهار دانشجو به نمایندگی دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه تهران سخنرانی کردند و آنگاه شاهنشاه آریامهر مدال‌های دانش آموختگان رتبه اول دانشگاه تهران در سال گذشته را به آنها دادند. اعلیحضرتین به هنگام ترک دانشکده ادبیات با دانش آموختگان رتبه اول عکس گرفتند و با نمایندگان دانشجویان گفتگو کردند و دستوراتی درباره خواسته آنان صادر نمودند.
+
همانگونه که روشن است هدف این نقاب بر چهره‌ها، بهبود آموزش و یادگیری و امکانات بیشتر تحصیلی نبود، بلکه این عوامل استعمار خواستار سرنگونی حکومت مشروطه پارلمانی شاهنشاهی و برپایی حکومت اسلامی به رهبری خمینی بودند.
  
درخواست دانشجویان و اوامر شاهنشاه - شاهنشاه آریامهر دیروز در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران  هنگام گذشتن از برابر صف نمایندگان دانشجویان، ورزشکاران و هنرمندان پرسش‌هایی فرمودند که جواب‌ها به آگاهی همایونی رسانده شد و معظم لها اوامری درباره خواسته‌های دانشجویان صادر فرمودند. نمایندگان دانشجویان دوره شبانه از شاهنشاه آریامهر درخواست کردند که چون بیشتر آنها کارمند هستند و در روز بیشتر گرفتار کار اداری می‌باشند وقت کافی برای درس خواندن ندارند، نیازمند کمک‌های خدمات اداری و رفاهی می‌باشند.
 
 
شاهنشاه پرسیدند عده شما چند نفر است؟ به عرض رسید سه هزار نفر. شاهنشاه فرمودند عده زیاد است. آنگاه به دولت دستور فرمودند بررسی شود که چه کمکی می‌توان به آنان کرد. چند تن از دانشجویان از اینکه در اردوی عمران ملی شرکت داده شده‌اند سپاسگزاری کردند و شاهنشاه درباره بهره گیری بیشتر از اوقات فراغت دانشجویان دستوراتی فرمودند. فارغ التحصیلان رتبه اول درباره دریافت بورس و اعزام به خارج از پیشگاه شاهنشاه درخواست کردند و شاهنشاه به رئیس دانشگاه دستور فرمودند برابر مقررات دانشگاه انجام یابد و کوشش شود که تا جایی که بشود از وجود دانشجویان در کادر آموزشی کشور بهره گرفته شود. به آگاهی همایونی رسید که تاکنون از وجود آنها استفاده گردیده و بورس هم داده شده است. شاگرد اول موسیقی دانشکده هنرهای زیبا، خانم هما سادات افسری، که هم چنین پزشک و سرگرد شهربانی نیز می‌باشد، از شاهنشاه درخواست کرد که به او کمک شود تا برای دوره تخصصی موسیقی به خارج برود. شاهنشاه دستور فرمودند که اقدام شود.
 
 
دانشجویان ورزشکار درخواست کردند که استخر سر پوشیده در دانشگاه تهران ساخته شود. شاهنشاه آریامهر دستور فرمودند که بررسی و اقدام گردد. همچنین ورزشکاران درباره ساختمان خوابگاه « دیزین » برای اسکی بازهای دانشگاه درخواست کردند. در این جا علیاحضرت فرمودند که قرار شده است دفتر من زمین لازم خریداری کند و این کار را انجام دهد ولی متأسفانه زمین‌های آن جا بسیار گران شده است. شاهنشاه فرمودند از زمین‌های ملی در کنار ساختمان‌های فدراسیون اسکی گرفته شود. گروه موسیقی درخواست کردند که به آنان کمک شود و شاهنشاه فرمودند که بررسی  شود تا از دانشجویان در برنامه‌های رادیو و تلویزیون و جشنواره‌ها استفاده شود.
 
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
 
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ ‏۱ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۱:۴۰


IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536a.jpg
IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536b.jpg
IslamicTerroristInTehranUniversity17Mehr2536c.jpg

تهدید به مرگ دانشجویان دختر دانشگاه تهران و فاحشه خواندن آنان در پاسخ به جشن آغاز سال تحصیلی در پیشگاه شاهنشاه آریامهر ۱۷ مهر ۲۵۳۶ شاهنشاهی


دو هفته پس از اینکه جشن چهل و چهارمین سال تحصیلی دانشگاه تهران در پیشگاه شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو برگزار شد و نمایندگان دانشجویان دانشگاه تهران درخواست‌های خود را برای بهبودی رفاه و آسایش و افزایش بورس‌های تحصیلی، و بالا بردن امکانات ورزشی از پیشگاه همایونی درخواست کردند، دیگر دانشجویانی که ایده آل آنها روح الله خمینی بود جشن ویژه خود را بر پا داشتند و کاتالوگی از درخواست خود را اعلام نمودند. پنج دانشجوی اسلامی با نقاب بر چهره در روز ۱۷ مهر ماه ساعت ۲۱ در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تهران شیشه‌های بزرگ دو ساختمان خوابگاه را خرد کردند، اتوبوس دانشجویان را به آتش کشیدند و دو اتوبوس دیگر را درب و داغان نمودند.

در اعلامیه ای با عنوان « هشدار به دانشجویان دختر دانشگاه تهران عاملین فساد در دانشگاه تهران» ، درخواست‌های خود را در سراسر دانشگاه و خوابگاه دانشجویان در خیابان امیرآباد پخش کردند: در دانشگاه باید دختر و پسر از هم جدا شوند، در اتوبوس رایگان دانشگاه دختر و پسر نباید وارد شوند بلکه در اتوبوس‌های جداگانه بر پایه جنسیت. هم چنین فروشگاه‌های مواد غذایی و رستوران دانشگاه باید دخترانه و پسرانه شود. حتی برای خرید مواد غذایی عاملین فساد یعنی دختران دانشگاه تهران نباید به فروشگاه خوابگاه دانشجویان بروند. برای اینکه کسی نپندارد که این اعلامیه شوخی است، هشدارهای دانشجویان اسلامی با تهدید دختران دانشجوی دانشگاه تهران به مرگ پایان یافت.

پاسخ نمایندگان دانشجویان نشان می‌داد که آنها این اعلامیه را جدی نگرفته‌اند. "آتش زدن اتوبوس و شکستن شیشه‌ای که متعلق به خود ماست چه دردی را دوا می‌کند. اموالی که ما به رایگان از آن بهره مند هستیم از مالیاتی است که آنان به غلط از حقوق آنان دفاع می کننند می‌باشد. دختر و پسری که کنار یکدیگر روی یک صندلی می‌نشینند و از یک استاد درس می گیریند چرا باید اتوبوس جدا و سلف سرویس جدا داشته باشند."

خطر هولناکی که از این گروه و کسانی که در پشت پرده این دانشجویان اسلامی را پشتیبانی می‌کردند، بلند شده بود را نمایندگان دانشجویان و سرپرستان دانشگاه درنیافتند. اینکه این گروه به خود اجازه دادند که دختران دانشجوی دانشگاه تهران را عاملین فساد بنامند و آنان را در صورتی که درخواست‌های آنان را انجام ندهند به مرگ تهدید کنند، می‌بایستی که برای روسای دانشگاه ، استادان و دانشجویان زنگ خطر به سدا در آورد. به جای آن، پس از چند روز دوباره شیشه‌های بزرگ ساختمان انداخته شد. اتوبوس‌های جدیدتر و زیباتر و راحت تر برای استفاده رایگان دانشجویان خریده شد.

اینکه این دانشجویان بدون مجازات ماندند، انگیزه‌ای برایشان شد که به ترور دیگر دانشجویان ادامه دهند. هر روز رستوران دانشگاه شاهد پراندن بشقاب‌ها و سینی‌ها به در و دیوار و خرد کردن میز و صندلی بود.

این نخستین باری بود که دانشجویان در آغاز سال تحصیلی درخواست‌هایی نمود که دانشگاه تهران با ۱۸٬۰۰۰ دانشجوی می‌بایستی که بر پایه قوانین شریعت اداره شود. نخستین باری بود که دانشجویان خواستار حکومت اسلامی و جامعه اسلامی شدند. ارگان‌های امنیتی نیز واکنشی نشان ندادند و بدنی سان، گروهی که دنباله روی دانشجویان اسلامی شد، بزرگتر و بزرگتر گردید و کار به غارت و آتش زدن بانک‌ها ، بارها، دیسکوتک‌ها، سینماها و مزاحمت برای بانوان ایرانی و قتل و غارت کشید.

هنگامی که دیگر دانشجویان از شاهنشاه آریامهر در زمینه‌های بهبود آموزشی و رفاهی در خواست خود را به آگاهی همایونی رساندند، این پنج دانشجو ابزار کار پروپاگاندای اسلامی بودند. همانگونه که روح الله خمینی در کتاب ولایت فقیه در بخش " برنامه مبارزه برای تشکیل حکومت اسلامی" می‌نویسد:

"امروز حوزه قم، حوزه مشهد و حوزه‌های دیگر موظفند که اسلام را ارائه بدهند و این مکتب را عرضه کنند. مردم اسلام را نمی‌شناسند. شما باید خودتان را، اسلامتان را، نمونه‌های رهبری و حکومت اسلامی را به مردم دنیا معرفی کنید، مخصوصا به گروه دانشگاهی و طبقه تحصیل کرده. دانشجویان چشمشان باز است. شما مطمئن باشید اگر این مکتب را عرضه نمایید و حکومت اسلامی را چنانکه هست به دانشگاه‌ها معرفی کنید، دانشجویان از آن استقبال خواهند کرد. دانشجویان با استبداد مخالفند. با حکومت‌های دست نشانده و استعماری مخالفند، با قلدری و غارت اموال عمومی مخالفند، با حرام‌خوری و دروغ پردازی مخالفند با اسلامی که چنین طرز حکومت اجتماعی و تعالیمی دارد هیچ دانشگاه و دانشجویی مخالفت ندارد. اینها دستشان به طرف حوزه نجف دراز است که برای ما فکری بکنید. آیا باید بنشینیم تا آنها ما را امر به معروف کنند و به انجام وظیفه دعوت نمایند؟ جوانان از اروپا ما را امر به معروف کنند که ما حوزه اسلامی تشکیل داده‌ایم شما به ما کمک کنید."

همانگونه که روشن است هدف این نقاب بر چهره‌ها، بهبود آموزش و یادگیری و امکانات بیشتر تحصیلی نبود، بلکه این عوامل استعمار خواستار سرنگونی حکومت مشروطه پارلمانی شاهنشاهی و برپایی حکومت اسلامی به رهبری خمینی بودند.