الگو:نوشتار برگزیده

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو


سکه یادبود سه ایرانی دانشمند زرتشتی در برابر مریم و عیسی زانو می زنند ۳۰۰ سال پیش از پیداشدن اسلام

زادروز عیسی مسیح - سه دانشمند زرتشتی ایرانی یابندگان عیسی مسیح در بیت‌‌لحم

در شب ۲۴ دسامبر عیسی مسیح زاده شد، ۲۴ دسامبر را همه مسیحیان جهان جشن می‌گیرند. سرافرازی هر ایرانی است که در این رویداد تاریخی سهم بزرگی داشتند و لحظه‌ای را که این سه دانشمند زرتشتی ایرانی عیسی مسیح را یافتند و وی را شناختند و در برابرش زانو زدند در سراسر گیتی جشن گرفته می‌شود.

به این شب به انگلیسی کریسمس ایو Christmas Eve و به فرانسه رویون دو نوئل Réveillon de Noël و با آلمانی هایلیگه آبند Heilige Abend گفته می‌شود. دوازده روز پس از زاده شدن عیسی مسیح، سه دانشمند ایرانی به نام‌های لاونداد Lavandad ، هرمیسداس Hormisdas و گشناسب Goshnasb، عیسی را در آخوری در بیت‌لحم یافتند. این سه ایرانی با خود طلا، اسپند و کندور از ایران آورده بودند و با دیدن عیسی، آن نوزاد موعود در گهواره در برابرش زانو زدند و طلا و اسپند و کندور را پیشکش کردند. زمانی که این سه دانشمند زرتشتی ایرانی در همدان که مدرنترین رصدخانه دنیا قرارداشت با محاسبات دقیق و از فرم قرارگرفتن ستارگان، ستاره دنباله‌داری را دیدند، دریافتند، انسانی خارق‌العاده زاده خواهد شد که دنیا را تکان خواهد داد. گشناسب، هرمیسداس و لاونداد سه دانشمند ایرانی زرتشتی با محاسبه‌های خود در پی ستاره دنباله‌دار در آسمان در جستجوی عیسی مسیح از همدان روانه اورشلیم شدند.

برای اینکه روشن شود که در این شب چه روی داده است و چرا برای ایرانیان این شب اهمیت ویژه دارد، نگاهی بر رویدادهای نوشته شده در انجیل آن را آشکار می‌سازد.... این نوشتار را بخوانید