الگو:نوشتار برگزیده: تفاوت میان نسخه‌ها

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲: خط ۲:
<onlyinclude>
<onlyinclude>
*
*
[[پرونده:SiyahkalOfficersMurderedbyTerrorists1.jpg|thumb|left|290px|افسران و درجه‌داران جان باخته با شلیک گلوله تروریست‌ها]]
[[پرونده:HRHFarahnazPahlaviBirthday21Esfand.mp4|thumb|left|220px|والاحضرتا زادروزتان فرخنده]]
[[پرونده:SiyahkalOfficersMurderedbyTerrorists2.jpg|thumb|left|180px|افسران و درجه‌داران جان باخته و زخمی با شلیک گلوله تروریست‌ها]]
[[پرونده:BirthdayPrincessFarahnazPahlavi21Esfand1341.jpg|thumb|left|160px|]]


'''[[جنگ مسلحانه تروریست‌ها در سیاهکل|به یاد مردم ایران، افسران و درجه‌داران جان باخته در جنگ مسلحانه تروریست‌ها در سیاهکل]]''' - در روز ۱۱ بهمن ماه ۱۳۴۹ یک شبکه مارکسیستی تروریستی به پاسگاه ژاندارمری سیاهکل حمله بردند و دو درجه‌دار ژاندارم و رییس خانه انصاف را کشتند، اسلحه‌های پاسگاه را دزدیدند و به جنگل‌های سیاهکل فرار کردند. در روز ۲ اسفند ماه تروریست‌های جنگل به روی مامورین آتش گشودند و ۶ افسر ژاندارمری را کشتند و ۱۱ تن را با شلیک گلوله زخمی نمودند. سرانجام پس از ۴۸ ساعت زد و خورد میان مامورین و تروریست‌ها، تروریست‌ها دستگیر و به قانون سپرده شدند...  
'''[[والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی]]''' - والاحضرت فرحناز پهلوی  روز ۲۱ اسفند ماه ۱۳۴۱ در تهران کاخ سعدآباد چشم به دنیا گشودند. نوزاد ۴ کیلو وزن دارد و شاهنشاه از شادمانی در پوست نمی‌گنجند و والاحضرت فرحناز را در آغوش می‌گیرند. هر سال در زادروز والاحضرت شاهدخت فرحناز از سوی ملت ایران سیل تهنیت‌ها به پیشگاه اعلیحضرت شاهنشاه و علیاحضرت شهبانو روان بود و می‌باشد.  


جنگ مسلحانه تروریست‌ها در سیاهکل نقطه عطفی در دشمنی با شاهنشاه ایران و حکومت مشروطه ایران گردید. مخالفین با شب نامه‌ها، پروپاگاندا و با کارهای قانونی و غیرقانونی کوشش کردند حکومت ایران را براندازند. پایه ایدئولوژی این کارهای بنیادبرانداز مارکسیست - لنینیسم بود و آرمان این گروهک‌ها برقراری حکومت سوسیالیستی با نمونه شوروی در ایران بود.
والاحضرت فرحناز از سال ۱۳۴۹ در مدرسه ویژه نیاوران دبستان و دبیرستان را پشت سر گذاشتند. در سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی  به سبب آشوبی که اسلامیون و کمونیست‌ها در ایران بر پا کردند، ناچار به ترک  میهن خود ایران شدند. در سال ۲۵۳۸ شاهنشاهی در دبیرستان استر واکر در سیمزبری ایالت کانتیکات نامنویسی کردند. در سال‌های ۲۵۳۹ و ۲۵۴۰ شاهنشاهی در مدرسه آمریکایی قاهره دیپلم خود را دریافت کردند.


کنگره چهاردهم کنفدراسیون دانشجویان ایرانی خارج از کشور در شهر فرانکفورت آلمان غربی ۲۱ - ۱۴ دی ۱۳۵۱ برابر با ۱۱ - ۶ ژانویه ۱۹۷۳ برگزار شد. دانشجویان، تکنیک آدم‌کشی و قتل ایرانیان را از یاسر عرفات آموخته بودند ولی برای پیاده کردن ایده‌های کشتار علی شریعتی به یک رهبری اسلامی نیاز داشتند که کشتارها را مشروع سازد،  بنابراین کنگره پیامی به روح الله خمینی فرستاد.
والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی از نوجوانی از کنشگران نیکوکاری بودند و در آیین‌های گوناگون سازمان‌های خیریه شرکت می‌جستند و با این گرایش  لیسانس خود را در رشته علوم اجتماعی از  بنینگن کالج در ایالت ورمانت گرفتند. والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی در سال ۲۵۴۹ شاهنشاهی برابر با ۱۳۶۹ خورشیدی در رشته مددکاری اجتماعی روانشناسی کودک فوق لیسانس گرفتند.  
 
چهاردهمین کنگره کنفدراسیون جهانی منعقده در شهر فرانکفورت به آن مقام محترم درود فرستاده و پشتیبانی کامل خود را از مبارزات عادلانه و به حق جامعه روحانیت مترقی ایران علیه امپریالیسم، صهیونیسم و ارتجاع داخلی به سرکردگی دربار پهلوی اعلام نموده و تضییقات اعمال شده رژیم ایران علیه روحانیون مترقی و وطن‌پرست را شدیدا محکوم می‌کند.
 
خمینی رهبری دانشجویان تروریست را پذیرفت و پاسخ داد که کارهای تروریستی باید در چارچوب اسلام باشد و از خلق فلسطین نیز باید پشتیبانی شود. یاسر عرفات نیز نوشت "همبستگی ما را با مبارزه انقلابی خود بپذیرید. ما برای کنگره شما بهترین موفقیت را آرزومندیم."…. کنفدراسیون دانشجویان ایرانی رهبری خمینی را برای براندازی شاهنشاه ایران و حکومت مشروطه شاهنشاهی پذیرفت و یک همبستگی تروریستی مارکسیست - اسلامیست پدید آوردند. آرمان این همبستگی تروریست‌های مارکسیست اسلامیست براندازی شاهنشاه ایران و ریشه کن کردن حکومت مشروطه ایران و برقراری جمهوری مارکسیست اسلامیست بود. شاهنشاه ایران بی‌درنگ دریافتند که این تروریست‌ها چه کسانی هستند و آنان را "مارکسیست اسلامیست" نامیدند که چم آن ملای چپگرا است. برای نمونه سید علی خامنه‌ای، ملایی که در دانشگاه پاتریس لومبوبا در مسکو آموزش دیده است. این همبستگی مارکسیست‌ها اسلامیست‌ها ایده "حکومت مارکسیست اسلامی" را بر پایه اسلام و سوسیالیسم بنیاد نهادند، با فرم حکومتی که آن را "جمهوری اسلامی" نامیدند. جمهوری اسلامی همان روش اقتصادی کوبا و شوروی را دارد ولی با حقوق اسلامی یعنی شریعت، پوشاک اسلامی، خوراک اسلامی، رفتار اسلامی و رهبر اسلامی... '''[[جنگ مسلحانه تروریست‌ها در سیاهکل|این نوشتار را بخوانید]]'''


زادروز فرخنده والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی را به علیاحضرت شهبانو فرح پهلوی، و اعلیحضرت رضا شاه دوم و خانواده ایران ساز پهلوی و ملت ایران تهنیت می گوییم.
</onlyinclude>
</onlyinclude>


[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ مارس ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۲۳


والاحضرتا زادروزتان فرخنده
BirthdayPrincessFarahnazPahlavi21Esfand1341.jpg

والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی - والاحضرت فرحناز پهلوی روز ۲۱ اسفند ماه ۱۳۴۱ در تهران کاخ سعدآباد چشم به دنیا گشودند. نوزاد ۴ کیلو وزن دارد و شاهنشاه از شادمانی در پوست نمی‌گنجند و والاحضرت فرحناز را در آغوش می‌گیرند. هر سال در زادروز والاحضرت شاهدخت فرحناز از سوی ملت ایران سیل تهنیت‌ها به پیشگاه اعلیحضرت شاهنشاه و علیاحضرت شهبانو روان بود و می‌باشد.

والاحضرت فرحناز از سال ۱۳۴۹ در مدرسه ویژه نیاوران دبستان و دبیرستان را پشت سر گذاشتند. در سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی به سبب آشوبی که اسلامیون و کمونیست‌ها در ایران بر پا کردند، ناچار به ترک میهن خود ایران شدند. در سال ۲۵۳۸ شاهنشاهی در دبیرستان استر واکر در سیمزبری ایالت کانتیکات نامنویسی کردند. در سال‌های ۲۵۳۹ و ۲۵۴۰ شاهنشاهی در مدرسه آمریکایی قاهره دیپلم خود را دریافت کردند.

والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی از نوجوانی از کنشگران نیکوکاری بودند و در آیین‌های گوناگون سازمان‌های خیریه شرکت می‌جستند و با این گرایش لیسانس خود را در رشته علوم اجتماعی از بنینگن کالج در ایالت ورمانت گرفتند. والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی در سال ۲۵۴۹ شاهنشاهی برابر با ۱۳۶۹ خورشیدی در رشته مددکاری اجتماعی روانشناسی کودک فوق لیسانس گرفتند.

زادروز فرخنده والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی را به علیاحضرت شهبانو فرح پهلوی، و اعلیحضرت رضا شاه دوم و خانواده ایران ساز پهلوی و ملت ایران تهنیت می گوییم.