در هم کوبیدن حکومت مشروطه شاهنشاهی با کشتار سران کشوری و لشکری ایران

از مشروطه
نسخهٔ تاریخ ‏۱۲ ژانویهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۲۰:۲۶ توسط Bellavista1 (گفتگو | مشارکت‌ها) (←‏-: اصلاح ارقام، اصلاح فاصلهٔ مجازی)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بازایستادن برنامه‌های عمرانی کشور و بازگشت به دوران پیش از مشروطه و اسلام حکومتی درگاه اعلیحضرت همایون محمدرضا شاه پهلوی آریامهر

شاه رفت مرگ آمد

برنامه عمرانی ششم/ سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی خرداد ماه تا امرداد ماه
سپهبد بدره‌ای فرمانده نیروی زمینی
سرلشکر بیگلری جانشین فرمانده گارد جاویدان
GeneralsRahimiNajiNassiriiKhosrodadExecuted26Bahaman1357m.jpg
ژنرال خسروداد، ناجی، رحیمی، آیت محقق به دست مجاهد و چریک و توده‌ای جان باختند
GeneralsRahimiNajiNassiriKhosrodadExecuted26Bahman1357f.jpg
پیکر ژنرال رحیمی دست راست ژنرال را ابراهیم یزدی برید
پیکر خونین ژنرال خسروداد
پیکر ژنرال نصیری
پیکر ژنرال ناجی
پیکر چهار ژنرال

در هم کوبیدن حکومت مشروطه پارلمانی با کشتار سران کشوری و لشکری ایران

۲۳ بهمن ماه ۱۳۵۷ سپهبد عبدالعلی بدره‌ای فرمانده نیروی زمینی شاهنشاهی و فرمانده گارد جاویدان به دست تروریست‌ها کشته شد. مجاهدین و چریک‌ها و توده‌ای‌های مسلح سپهبد بدره‌ای را در مقر فرماندهی از پشت به رگبار مسلسل بستند. ده گلوله به پیکر سپهبد بدره‌ای شلیک شد.

تروریست‌ها هلیکوپتر سپهبد عیسی بقراط جعفریان فرمانده لشکر جنوب و استاندار پیشین خوزستان را که از اهواز به سوی پایگاه وحدتی در پرواز بود، در نزدیکی هفت تپه خوزستان سرنگون کردند. در این ترور سپهبد جعفریان، استوار حدادی و یک همافر کمک خلبان هلیکوپتر و دو سرنشین دیگر هلیکوپتر جان باختند.

سرلشکر بیگلری جانشین فرمانده گارد جاویدان با گلوله‌هایی که راننده اش به وی شلیک کرد جان باخت.

سرتیپ علی وفایی معاون لشکر زرهی قزوین که ساعت یک و نیم بامداد وارد تهران شده بود در خیابان شهباز از سوی تروریست‌های چریک و مجاهد به گلوله بسته شد. پیکر بی جان وی به بیمارستان جرجانی برده شد.

نیمروز برای شماری از سران کشوری که به دست تروریست‌ها در ستاد امام زندانی شده‌اند مصاحبه‌ای با رسانه‌ها سازمان داده شد. گروه نخست زندانیان امیرعباس هویدا، دکتر شیخ الاسلام زاده وزیر بهداری، منوچهر آزمون وزیر مشاور، غلامرضا نیک پی وزیر و شهردار پیشین تهران و منصور روحانی وزیر کشاورزی وارد اتاقکی مملو از خبرنگاران شدند و سه ساعت به پرسش‌ها پاسخ دادند. به روال همیشه ابراهیم یزدی نیز گرداننده این مصاحبه بود. پس از سه ساعت زندانیان کشوری جای خود را به زندانیان نظامی دادند. مصاحبه با گروه دوم از سران کشور، تیمسار امیر حسین ربیعی فرمانده نیروی هوایی، سپهبد مهدی رحیمی رییس شهربانی کل کشور و فرماندار نظامی تهران و حومه، سرتیپ خلبان آیت محققی فرمانده پایگاه یکم شکاری و سرلشکر ناجی معاون عملیاتی نیروی زمینی و معاون فرماندار نظامی تهران و فرماندار نظامی اسپهان و سپس قزوین دو ساعت به درازا کشید.

مهدی بازرگان نخست وزیر، صادق قطب زاده را به سرپرستی رادیو و تلویزیون برگزید. در ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه مهدی بازرگان به نخست وزیری رفت و سه تن از معاونان خود را معرفی کرد، مهندس هاشم صباغیان معاون در امور انتقال قدرت، دکتر ابراهیم یزدی معاون در امور انقلاب و مهندس امیر انتظام سرپرست نخست وزیری و امور روابط عمومی. زهرا بابا خانی، مهدی بیانی و رادمهر معاون وزیر مشاور

۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ سرلشکر قرنی از سوی خمینی به ریاست ستاد کل ارتش برگزیده شد. در امرداد ماه ۱۳۳۲ سرهنگ قرنی از مزدوران شوروی و همدست محمد مصدق، کسی که کودتای مصدق در روز ۲۵ امرداد ماه فرماندار نظامی رشت بود و آماده دستگیری شاهنشاه بود. قرنی در سال ۱۳۲۷ به جرم فراهم ساختن زمینه یک کودتای نظامی علیه حکومت مشروطه پارلمانی و اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی، به سه سال زندان محکوم شد. قرنی به همراه گروهی از امرا و افسران ارتش توده‌ای که سال‌ها در توطئه علیه حکومت مشروطه پارلمانی دست داشتند، و هم چنین به همراهی داریوش فروهر هموند اجرایی جبهه ملی وارد ستاد ارتش شدند و در این هنگام گروهی از تروریست‌ها و افسران توده‌ای فرتور شاهنشاه آریامهر را از بالای میز کار رییس ستاد ارتش پایین کشیدند و فرتورهای خمینی را به دیوار آویختند. قرنی گفت که پاکسازی دامنه داری در ارتش خواهد کرد و همه افسران میهن پرست و باورمند به قانون اساسی مشروطه و شاهنشاه ایران را بیرون خواهد انداخت.

بیش از صد تن از افسران نیروی هوایی با شاخه‌های گل در دست با یونیفورم نظامی بر تن، برای اعلام وفاداری و همبستگی خود به خمینی در خیابان‌ها مرکزی شهر و مدرسه رفاه که خمینی در آن زندگی می‌کند رژه رفتند. چریک‌های فدایی خلق اسلحه به دست از این گروه خائن به کشور و ملت ایران محافظت می‌کردند.

۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ فرانسوا میتران رهبر حزب سوسیالیست فرانسه پیش بینی کرد که انقلاب‌هایی از گونه انقلاب ایران در کشورهای اسلامی همسایه تاثیر خواهد گذاشت. شیعیان بسیاری در عراق و آسیای مرکزی و جمهوری‌های شوروی زندگی می‌کنند که این انقلاب اسلامی منطقه را زیر و رو خواهد کرد.

کنفدراسیون دانشجویان خارج از کشور تروریست‌های آموزش دیده در لیبی و فلسطین و کوبا و چین و سازمان دهنده انقلاب اسلامی در پیامی پیروزی خلق‌های ایران را تهنیت گفتند و درودهای آتشین خود را به همه مردم ایران و آیت الله خمنی و سازمان‌های کمونیست و دمکراتیک ایران و روان دیگر تروریست‌های همدستشان فرستادند. نورالدین کیانوری دبیر اول حزب کمونیست توده مژده داد که به زودی به ایران باز خواهد گشت. حزب مارکسیست انینیست شفق سرخ برای خلق ایران پیام فرستاد. کمیته مرکزی حزب توده به نام همه خیانت‌هایی که در بیش از سی سال علیه مشروطه پارلمانی و شاهنشاه ایران انجام دادند، پیام شادباش به خمینی رهبر جنبش انقلابی ملی و دمکراتیک ایران فرستاد و خواستار اتحاد و یگانگی و سازمان دهی همه جانبه نیروهای مسلح شد.

۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ از سوی سرلشکر قرنی رییس ستاد کل ارتش، سپهبد شاهپور آذر برزین همدست خمینی به سمت رییس ستاد نیروی هوایی برگزیده شد. در روز ۲۵ بهمن ماه سپهبد آذر برزین گفت اوامر امام خمینی و شورای انقلاب برای بازگرداندن نظم و بالاتر از آن پاکسازی و کنترل بی درنگ انجام خواهد شد.

۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ در رخداد یورش به شهربانی تبریز هفده تن از ماموران شهربانی جانکاه به دست شورشیان به قتل رسیدند.

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ مهدی بازرگان نخست وزیر ساعت ده بامداد به ستاد روحانیت رفت و در آنجا در یک نشست محرمانه، هفت وزیر برگزیده شده را برگزید و ساعت پانزده به دیدار خمینی رفت و وزیران خود را شناساند: ۱- کریم سنجابی وزیر امور خارجه ۲- احمد صدر حاج سید جوادی وزیر کشور ۳- داریوش فروهر وزیر کار و امور اجتماعی ۴- مصطفی کتیرایی وزیر مسکن و شهرسازی ۵- کاظم سامی وزیر بهداری ۶- علی اکبر معین فر وزیر مشاور در امور سازمان برنامه و بودجه ۷- یوسف طاهری قزوینی وزیر راه و ترابری

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ سرهنگ سعید عین القضاتی معاون ساواک همدان از سوی چریک و مجاهد و اسلامیون ربوده شد و به قتل رسید.

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ مجاهدین و چریک‌های فدایی و توده ای‌های مسلح به شهربانی تویسرکان با کشتن ده تن از ماموران شهربانی همه اسلحه‌ها و سندها و مدرک‌های موجود را چپاول کردند . در پایان شورشیان سر سرهنگ احمد ضیایی کوهی سرخی رییس شهربانی تویسرکان را از تنش جدا کردند.

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ شورشیان به شهربانی اردبیل یورش بردند و پس از چهار ساعت و نیم زد و خورد شهربانی را اشتغال کردند و ده تن از ماموران پلیس را فجیع به قتل رساندند.

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ به آگاهی مردم رسید که با غارت پادگان‌های نظامی بیش از ۳۰۰ هزار مسلسل کلاشینکف، مسلسل یوزی، تفنگ ام یک ، ژ۳ ، کلت کالیبر ۴۵، مسلسل سبک، مسلسل سنگین، نارنجک انداز، برنو، رولور، شصت تیر، نارنجک و صدها هزار فشنگ در دست مردم است.

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ آیت الله سید کاظم شریعتمداری در اعلامیه‌ای گفت: "مقامات رژیم استبدادی باید در دادگاه عدالت اسلامی محاکمه شوند."

۲۵ بهمن ماه ۱۳۵۷ چریک‌های فدایی درباره وظایف دولت موقت بازرگان بیانیه‌ای بیرون دادند و در آن خواستار انحلا ارتش و تشکیل سازمان‌های مسلح دفاع و مقاومت توده‌ای سدند. هم چنین دو تن از اعضای این سازمان در یک مصاحبه با رسانه‌ها خواستار محاکمه و اعدام کلیه فرماندهان ارتش در یک ادادگاه انقلابی شدند.

۲۶ بهمن ماه ۱۳۵۷ ساعت بیست و سه و چهل دقیقه نخستین قربانیان دادگاه‌های انقلاب اسلامی ارتشبد نعمت اله نصیری، سپهبد مهدی رحیمی، سرلشکر رضا ناجی و سرلشکر منوچهر خسروداد به خوجه اعدام سپرده شدند. دادگاه در دبیرستان شماره ۲ علوی برگزار شد. حکم اعدام ژنرال‌های بزرگ ایران به تایید خمینی رسید و اجرا شد. از محاکمه و اعدام ژنرال‌ها فیلمبرداری شد. ابراهیم یزدی خودش دست راست ژنرال رحیمی که با هر بار با آوردن نام شاهنشاه سلام نظامی می‌داد را از بازو قطع کرد. در فرتورها نیز دست بریده که در کنار پیکر بی جان ژنرال رحیمی نهاده شده به روشنایی آشکار است.

جبهه ملی همدستان مصدق در پست‌های لشکری و کشوری

ژنرال حسین همدانیان
ژنرال نعمت‌الله معتمدی
ژنرال پرویز امین افشار
ژنرال منوچهر ملک

فراموش نباید کرد که جبهه ملی همدستان محمد مصدق، با کنفدراسیون دانشجویان خارج از کشور و خمینی و اسلامیون دست در دست یکدیگر در بنای جمهوری وحشت اسلامی شریک بودند. همان کسانی که امروز در رسانه‌های خارج از کشور برای پایدار نگاه داشتن جمهوری اسلامی می‌کوشند.

۲۷ بهمن ماه ۱۳۵۷ به دستور سرلشکر قره‌نی همدست محمد مصدق در کودتای ۲۵ امرداد ماه و رییس کنونی ستاد ارتش بسیاری از ژنرال‌های ارتش برکنار و بازنشسته شدند. قره‌نی گفت که رییس دادرسی ارتش نیز برکنار و تحت تعقیب قرار خواهد گرفت. ژنرال‌های و سرهنگ‌های نیروی هوایی که در چارچوب پاک سازی ارتش بازنشسته شذتذ: ۱- سپهبد یزدانبجش ۲- سپهبد کمپانی ۳- سپهبد محمدی ۴- سپهبد نادری ۵- سپهبد مهرمند ۶- سپهبد کامیابی پور ۷- سپهبد مهدیون ۸- سپهبد جهانبانی ۹- سپهبد برنجیان ۱۰- سرلشکر روحانی ۱۱- سرلشکر هاشمی ۱۲- سرلشکر خامنه‌ای ۱۳- سرلشکر خرمی ۱۴- سرتیپ محققی ۱۵- سرتیپ عطااله جهانبگلری ۱۶- سرتیپ شعاعی ۱۷- سرتیپ تهرانچی ۱۸- سرتیپ مهربانزد ۱۹- سرتیپ مشیرفر ۲۰- سرتیپ اشعری ۲۱- سرتیپ رکنی ۲۲- سرتیپ قریشی ۲۳- سرتیپ جعفری ۲۴- سرتیپ نوری ۲۵- سرتیپ میرحسینی ۲۶- سرتیپ چنگیز -- سرهنگ‌ها: ۱- سرهنگ ربیعی ۲- سرهنگ پرویز ۳- سرهنگ صدیقی ۴- سرهنگ چگینی

۲۷ بهمن ماه ۱۳۵۷ به دستور سرلشکر قره‌نی و احمد صدر حاج سیدجوادی وزیر کشور سرهنگ عزت اله ممتاز به سمت فرمانده ژاندارمری کل کشور و سرهنگ ناصر مجللی به ریاست شهربانی کل کشور برگزیده شدند. سرهنگ مجللی از همدستان مصدق و هموند جبهه ملی است. وی در فروردین سال ۱۳۳۲ از سوی مصدق به سرپرستی شهربانی‌های استان فارس برای سرکوب مردم و ادامه حکومت نظامی برگزیده شد. تا روز رستاخیز ملت ایران روز ۲۸ امرداد ماه ۱۳۳۲ و سرنگونی حکومت مصدق، مجللی در این پست ماند و سپس به زندان افتاد و زمانی در لشکر فارس و کرمان زندانی بود. سرهنگ مجللی در سال ۱۳۴۰ به سبب فعالیت‌های علیه کشور مشروطه پارلمانی شاهنشاهی، از ارتش بازنشسته و بیرون انداخته شد. در سال ۱۳۴۱ [۱]در زمان انقلاب شاه و مردم به سبب همدستی با جبهه ملی و خمینی و نهضت آزادی در روز ننگین ۱۵خرداد ۱۳۴۲ به زندان افتاد. [۲]

سرهنگ عزت اله ممتاز از همدستان مصدق و عضو جبهه ملی و خائن به مشروطه شاهنشاهی پارلمانی بود وی در سال ۱۳۳۲ فرمانده تیپ ۲ مستقل کوهستانی بود. پس از رستاخیز ملت ایران از روز ۲۹ امرداد ماه ۱۳۳۲ برای ۲۲ ماه به جرم قیام بر ضد شاهنشاهی مشروطه ایران به زندان افتاد. وی از این زمان ارتش شاهنشاهی ایران بیرون انداخته شد.

دریادار احمد مدنی از سوی قره‌نی به ریاست ستاد فرماندهی نیروی دریایی برگزیده شد. مدنی از چهره‌های شناخته شده خیانت به ارتش شاهنشاهی به هنگام خدمت در نیروی دریایی بود، بدین روی با دو درجه پایین تر با درجه سرهنگ دومی از نیروی دریایی شاهنشاهی بیرون انداخته شد.

۲۷ بهمن ماه ۱۳۵۷ گارد شاهنشاهی و گارد جاویدان منحل گردید. افسران و درجه داران و کارمندان و سربازان گارد به نیروی زمینی جا به جا شدند.

۲۷ بهمن ماه ۱۳۵۷ دولت امریکا اعلام کرد که رژیم تازه ایران را به رسمیت می‌شناسد. به دنبال آمریکا آلمان غربی، فرانسه، عراق، جمهوری خلق کره، لیبی، پاکستان رژیمی را که هنوز معلوم نیست به رسمیت شناختند.

۲۸ بهمن ماه ۱۳۵۷ سپهبد ایرج مقدم رییس تسلیحات ارتش در پهنه صنایع نظامی ارتش در سلطنت آباد کشته شد. در روزنامه‌ها نوشتند که سپهبد مقدم با اسلحه کمری خودکشی کرد. سپهبد مقدم در دولت ازهاری وزیر نیرو بود.

۲۸ بهمن ماه ۱۳۵۷ سپهبد ناصر مقدم رییس سازمان اطلاعات و امنیت کشور دستگیر شد. سپهبد مقدم در از کار انداختن و انحلال ساواک با همدستی شاپور بختیار سهم به سزایی داشت. در این روز هم چنین ارتشبد حسن طوفانیان جانشین وزیر جنگ و رییس خرید وسایل و تجهیزات ارتش دستگیر شد.

۲۸ بهمن ماه ۱۳۵۷ شمار بسیاری از بزرگان کشوری و لشکری دستگیر و به کمیته انقلاب و به سبب کمبود جا گروهی نیز به باغشاه برده شدند: ارتشبد شفقت، وزیر جنگ دولت بختیار - سپهبد ناصر مقدم رییس ساواک - سرلشکر علی نشاط فرمانده گارد جاوید - دکتر خطیبی نایب رییس مجلس شورای ملی و مدیر عامل [[جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران - سرهنگ رزمجو فرمانده دژبان نیروی هوایی - حمیدی آشتیانی رییس شهربانی کرمانشاه - غیاثی دادیار دادگاه خسرو گلسرخی، هم چنین هشتاد و یک تن از کارمندان ضد اطلاعات و سازمان اطلاعات و امنیت کشور - چهل و هشت تن از کارمندان ضد اطلاعات صنایع نظامی - ۱۲ تن از ضد اطلاعات نیروی دریایی بندر پهلوی - مدیر عامل و هیات مدیره داروپخش - رییس و معاون اداره نظام وظیفه - ۶ تن از کارمندان سازمان اطلاعات و امنیت کشور در سازمان جغرافیایی ارتش - سروان افصحی مامور ضد اطلاعات گروه توپخانه ۳۳ - ۸ تن از کارکنان بنیاد شمس پهلوی.

در سراسر کشور میهن پرستان دستگیر شدند و به دادگاه‌های انقلاب سپرده شدند. در این میان بسیاری از میهن پرستان ارتش شاهنشاهی و سازمان‌های دولتی در خانه و خیابان و این جا و آن جا به دست تروریست‌ها: چریک‌های فدایی و مجاهدین خلق و اسلامیون و توده‌ای و تروریست‌های گروهک‌های بزرگ و کوچک به گلوله بسته شدند و جان باختند، مانند گروهبان دوم احمد رضا طاهری و سر پاسبان محمد علی نبی اللهی ماموران شهربانی نجف آباد با گلوله‌های افرادی خان باختند و پیکر بی جان آنها در گورستان نجف آباد پیدا شد.

ورود یاسر عرفات رهبر تروریست‌های جهان به تهران

۲۸ بهمن ماه ۱۳۵۷ یاسر عرفات رهبر سازمان آزادیبخش فلسطین و رهبر تروریست‌های جهان به همراه ۵۹ تن از همراهان خود با یک هواپیمای اختصاسی ساعت ۱۷ به تهران رسید و از سوی چند تن از افراد کمیته انقلاب و محمود فیروزی قائم مقام سازمان هواپیمایی کشور مورد پیشباز قرارگرفت. همراهان عرفات یک گروه پزشکی و گارد محافظین بی درنگ از فرودگاه مهرآباد به دیدار خمینی شنافتند. انبوهی از سازمان تروریستی مجاهدین خلق هنگام ورود عرفات به اقامتگاه خمینی در مدرسه علوی به پیشباز آمده بودند. ساعت بیست و سی دقیقه با خمینی و مترجم عربی به زبان پارسی دیدار و گفتگو کرد که یک ساعت و نیم به درازا کشید. آخوندها خلخالی، ربانی شیرازی، صانعی و ابراهیم یزدی و هانی الحسن در این دیدار در کنار عرفات و خمینی بودند. عرفات یک سرود فلسطینی به نام « خدایا چقدر عظیم است کار خمینی » را به خمینی پیشکش کرد. خمینی از عرفات برای تربیت تروریست‌ها و کمک در کشتار ایرانیان در رویداد ۱۷ شهریور ماه و در درازای انقلاب اسلامی سپاسگزاری کرد. خبرگزاری فرانسه به نقل از هفته نامه الفاح العربی نوشت یاسر عرفات میان انقلاب ایران و اتحاد شوروی نقش واسطه را داشته است. شوروی در آغاز از بوجود آوردن یک جمهوری اسلامی بیمناک بود اما عرفات در این باره به الکساندر سولداتف سفیر شوروی در لبنان اطمینان‌هایی داد و تقویت پیوندهای بازرگانی و اقتصادی شوروی با ایران جمهوری اسلامی شده و پشتیبانی آرمان‌های آن کشور در میان اعراب و صحنه بین المللی را ضمانت کرد و تردیدهای وی را از میان برداشت. شوروی یکی از پایه‌های پشتیبانی تروریست‌های کنفدراسیون و فلسطین در ایران بود.

در فرودگاه بیروت کسی از پرواز عرفات و همراهان به تهران تا کوتاه زمانی پیش از پرواز آگاهی نداشت و در تهران نیز تنها پنج تن از ورود عرفات آگاهی داشتند. با وارد شدن هواپیمای عرفات به آسمان ایران، هفت فروند هوایپمای فانتوم نیروی هوایی به پیشباز جت دو موتوره عرفات رفتند و جت را در میان گرفتند و سالم روی خاک ایران به زمین نشاندند. کارکنان فرودگاه و مجاهدین خلق محافظ فرودگاه که با پرسنل نیروی هوایی چشم به راه ورود عرفات بودند با دیدن او فریاد و هلهله اشان برخاست. پانزده اتومبیل ضد گلوله عرفات و همراهانش را از فرودگاه به شهر آوردند و همه چیز در پنهان انجام شد. پیش از رسیدن عرفات و همراهان به خیابان ایران، مجاهدین خلق بازوی مسلح انقلاب اسلامی که به اسلحه و بی سیم مجهز بودند، لحظه به لحظه مسیر خودروی عرفات را کنترل می‌کردند. همین که خودروی عرفات به خیابان ایران رسید، گروه‌های تروریست‌های فلسطینی که از چند ماه پیشتر غیرقانونی وارد ایران شده بودند آغاز به خواندن سرودهای تازی کردند و با دیدن خودروی عرفات عربده کشیدند. احمد خمینی به پیشباز عرفات آمد. دیدار خمینی و عرفات تاریخی بود، دو جنایتکار، دو دزد به چشم‌های یکدیگر خیره شدند و سپس یکدیگر را عاشقانه در آغوش کشیدند و بوسیدند. بازتاب گسترده دیدار خمینی و عرفات این بود که « سرباز ایرانی در آزادی فلسطین شرکت خواهد کرد.»

۲۹ بهمن ماه ۱۳۵۷ عرفات و همراهان تروریستش به بهشت زهرا رفتند و به زبان تازی بالای یک آمبولانس برای همدستانشان سخنرانی کردند. عرفات و همراهان پس از نیمروز از بهشت زهرا راهی نخست وزیری شدند. به هنگام ورود به نخست وزیری از سوی بازرگان پیشباز شد. آنگاه بازرگان وزیران کابینه خود را به عرفات بزرگ تروریست جهان شناساند و سخنانی در گرامی داشت عرفات ایراد کرد. عرفات نیز سخن گفت و به پرسش خبرنگاران پاسخ داد. عرفات و همراهان بار دیگر به مدرسه علوی بازگشتند و عرفات به همراه مشاوران خود با خمینی گفتگوی سری داشت که دو ساعت به درازا کشید. سپس عرفات در کنار آخوندها محمد بهشتی، رفسنجانی، حسین منتظری، لاهوتی و ابومازن و ابونضال همواندان کمیته اجرایی عرفات و محلاتی وارد سالن برای مصاحبه شدند. ابوایاد مرد شماره ۲ همدست عرفات گفت ایران باید باید به سوی دوستان واقعی اش یعنی سازمان آزادی بخش فلسطین، شوروی و اردوگاه سوسیالیستی روی آورد.

۲۹ بهمن ماه ۱۳۵۷ آخوندها محمد جواد باهنر، سید محمد بهشتی، سید علی خامنه‌ای، سید عبدالکریم موسوی و اکبر هاشمی رفسنجانی حزب جمهوری اسلامی را بنیاد نهادند و در بیانیه‌ای به آگاهی رساندند که "تاسیس حزب جمهوری اسلامی در جهت هدف‌های اعلام شده از سوی رهبر جنبش ، امام خمینی، اعلام می‌کنیم و همه کسانی را که در باور و این انگیزه و این هدف‌ها با ما شریک اند، به همکاری فرا می‌خوانیم."

۳۰ بهمن ماه ۱۳۵۷ یاسر عرفات به همراهی احمد خمینی و ابراهیم یزدی معاون در امور انقلاب و گروهی از چریک‌های فلسطینی و مجاهدین خلق تروریست و چریک‌های فدایی تروریست به بام سفارت اسراییل در خیابان کاخ رفتند و برای همدستانشان که در برابر ساختمان و خیابان کاخ گرد آمده بودند سخنرانی کردند و سفارت فلسطین را گشودند و به پیشنهاد ابراهیم یزدی جمعیت الله اکبر گویان پراکنده شدند. آنگاه عرفات و همراهان از میدان کاخ رهسپار وزارت خارجه شدند. دکتر کریم سنجابی در برابر ورودی وزارت امور خارجه به همراه سفیران کشورهای عربی و اسلامی در ایران به پیشباز عرفات آمدند. عرفات در وزارت امور خارجه، هانی الحسن را سفیر فلسطین در ایران معرفی کرد که سبب خرسندی کریم سنجابی و باشندگان در سالن شد. پس از این آیین، عرفات و دیگر تروریست‌های همراهش با مینی بوس به دانشگاه تهران رفتند و در برابر مسجد دانشگاه پیاده شدند و شعارهایی در پشتیبانی انقلاب اسلامی ایران و فلسطین خواندند.

۳۰ بهمن ماه ۱۳۵۷ خمینی سرپرستی کامل دارایی‌های آستان قدس رضوی را به شیخ عباس طبسی سپرد. در مشهد حکومت نظامی برقرار می‌باشد و از نیمه شب تا ۵ بامداد رفت و آمد ممنوع است.

۳۰ بهمن ماه ۱۳۵۷ تروریست‌های سازمان مجاهدین خلق محمد علی کاظمی مامور شهربانی خمین را در برابر ساختمان شیر و خورشید به قتل رساندند.

۳۰ بهمن ماه ۱۳۵۷ به دستور سرلشکر قره‌نی رییس ستاد ارتش ۶۵ تن از ژنرال‌های ارتش شاهنشاهی ایران، ۵ ارتشبد، ۴۴ سپهبد، ۳ سرلشکر و ۱۳ سزتیپ بازنشسته شدند. در روز ۱ اسفند ماه نیز ۴۵ تن دیگر از امرا و افسران ارشد ارتش بازنشسته شدند.

۱ اسفند ماه ۱۳۵۷ ساعت ۲ و پنجاه دقیقه بامداد سرلشکر پرویز امین افشار فرمانده تیپ لشکر گارد شاهنشاهی، سرلشکر نعمت الله معتمدی فرمانده تیپ زرهی قزوین و فرماندار نظامی این شهر، سرتیپ منوچهر ملک معاون سرلشکر معتمدی و سرتیپ حسین همدانیان رییس سازمان اطلاعات و امنیت کرمانشاه بر پشت بام مدرسه علوی جای زندگی خمینی تیرباران شدند.

۱ اسفند ماه ۱۳۵۷ سازمان تروریستی مجاهدین خلق به نوجوانان دانش‌آموز پیام داد و آنان را به پیوستن به آن سازمان تروریستی فراخواند. کنفدراسیون دانشجویان سفارت ایران در پراگ اشغال کردند و اعلامیه‌ای پخش کردند که میرفخرایی سفیر کنونی باید به تهران فراخوانده شود. خسرو اسدی دبیر اول سفارت به همراه دوازده تن دانشجویانی که به سفارت ریختند، سفارت را اداره می‌کنند.

۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ به دستور سرلشکر قره‌نی ۱۶ تن از امرای ارتش شاهنشاهی ایران، ۴ سرلشکر، ۱۲ سرتیپ و ۳۹ تن از امرای ژاندارمری: ۷ سپهبد و ۳۲ سرلشکر بازنشسته شدند. در شهربانی ۶ سرتیپ و ۱۳ سرهنگ بازنشسته شدند. روز سوم اسفند ماه نیز ۵۰ تن دیگر از ژنرال‌ها و افسران نیروهای مسلح شاهنشاهی ایران، ارتش و ژاندارمری و شهربانی بازنشسته شدند. روز ششم اسفند ماه به دستور قره‌نی ۴۸ سرلشکر و ۱۷ سرتیپ شهربانی بازنشسته شدند.

۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ عباس امیرانتظام گفت که بر پایه تصمیم دولت موقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنیاد می‌شود و آیین نامه این سپاه به زودی به آگاهی همگان می‌رسد. رحمت الله مراغه‌ای رهبر نهضت رادیکال ایران از سوی مهدی بازرگان به استانداری آذربایجان شرقی برگزیده شد.

۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ ستوان یکم فلاح اصغری که در یک گفتگو میان افسران ژاندارمری رضاییه از نظام مشروطه شاهنشاهی ایران هواداری می‌کرد در اتاق نگهبانی افسران با شلیک گلوله‌های سرگرد بهادری به قتل رسید.

۳ اسفند ماه ۱۳۵۷ روزنامه کویتی السیاسه به نقل از خمینی نوشت که سازمان آزادیبخش فلسطین سال‌ها کمک‌های نظامی و سیاسی ارزنده‌ای در اختیار تروریست‌های ایران قرارداده است از جمله می‌توان از شمار ۲۰٬۰۰۰ قبضه کلاشینکف نام برد.

۶ اسفند ماه ۱۳۵۷ حزب جمهوری خلق مسلمان ایران اعلام موجودیت کرد. مسعود رجوی از بنیانگزاران سازمان تروریستی مجاهدین خلق در یک سخنرانی موضع سیاسی و اجتماعی این سازمان را روشن ساخت و خواستار انحلال ارتش و اعدام همه سران و بزرگان نظام شاهنشاهی شد.

۷ اسفند ماه ۱۳۵۷ محمد درخشش وزیر پیشین فرهنگ از توده‌ای‌های خائن سابقه دار و رییس کنونی جامعه معلمان برای دست بوسی به دیدار خمینی رفت. روح الله خمینی از فعالیت‌های او و دیگر معلمان توده‌ای در راه به ثمر رساندن انقلاب اسلامی سپاسگزاری کرد.

۸ اسفند ماه ۱۳۵۷ عباس امیر انتظام معاون مهدی بازرگان نخست وزیر و سخنگوی دولت موقت امروز به آگاهی رساند که به زودی آب و برق برای طبقه کم درآمد رایگان خواهد شد. به دستور سرهنگ سید احمد مدنی وزیر دفاع جمهوری اسلامی، بانوان ایران از خدمت سربازی معاف شدند.

۹ اسفند ماه ۱۳۵۷ ساعت چهار بامداد، ستوان غلامعلی الیاسی رییس ژاندارمری خوانسار از سوی چریک‌های فدایی و مجاهدین تیرباران شد. بازجویی و محاکمه ستوان الیاسی از سوی شورشیان شش ساعت به درازا کشید. روز ۱۰ اسفند ماه ساعت ۴ بامداد، سر پاسبان جهانگیر ذاکری و سر پاسبان حسین تاجیک را به حکم دادگاه انقلاب اسلامی آبادان به ستون تندیس شاهنشاه آریامهر بستند و سپس تیرباران کردند.

۹ اسفند ماه ۱۳۵۷ ساعت ۴ بامداد، گروهبان کربلایی محمد درجه‌دار ارتش به حکم دادگاه انقلاب اسلامی قزوین تیرباران شد.

-

۱۱ اسفند ماه ۱۳۵۷ ساعت ۱ بامداد استوار یکم ژاندارم علی رنجبر در بخش انار رفسنجان در یکی از میدان‌های شهر تیرباران شد. حیدر کاظمی، ناصر حاج حسینی و حسین امیری که به جرم مخالفت با انقلاب اسلامی از سوی پاسداران نجف آباد دستگیر شده بودند، هنگامی که به زندان شهربانی برده می‌شدند از سوی پاسداران با ضربات کارد به قتل رسیدند.

۱۰ اسفند ماه ۱۳۵۷ به دستور سرلشکر قره‌نی ۷۱ تن دیگر از ژنرال‌ها و افسران ارتش بازنشسته شدند. ۱۲ اسفند ماه به دستور سرلشکر قره‌نی ۵۴ سرتیپ و سرهنگ ارتش و شهربانی بازنشسته شدند.

۱۲ اسفند ماه ۱۳۵۷ احمد صدر حاج سید جوادی وزیر کشور کابینه موقت بازرگان در مصاحبه با روزنامه‌ها گفت: شالوده قانون اساسی جدید ایران بر پایه قرآن، نهج البلاغه، احادیت مسلم، سنت، اجماع و فرمایش معصوم بنا شده است. این نوشتار را ما «قانون اساسی» می‌نامیم با اینکه در قانون اساسی قدرت در دست مردم است، در قانون اساسی ما قدرت در دست الله و نماینده اش امام دوازدهم می‌باشد. با اینکه در قانون اساسی سه قوه قانونگذاری و مجریه و دادگستری از یکدیگر جدا و مستقل باید باشند، در قانون اساسی ما این سه قوه زیر نظر رهبر خواهند بود. با اینکه قانون اساسی بر پایه حقوق انسانی و شهروندی باید نوشته شود، قانون اساسی ما بر پایه حقوق انسان در چارچوب و تعاریف اسلامی می‌باشد.

۱۴ اسفند ماه ۱۳۵۷ ساعت ۴ و سی دقیقه بامداد به حکم دادگاه انقلاب اسلامی، پس از ۹ ساعت بازجویی از هفت تن از سران لشکری و کشوری، در زندان قصر تیرباران شدند: ۱- سپهبد عبدالله خواجه نوری رییس دادرسی ارتش ۲- سپهبد فخر مدرس رییس دادرسی ارتش ۳- سرلشکر بیدآبادی فرماندار نظامی تبریز ۴- سرتیپ علی اکبر یزدجردی فرماندار نظامی مشهد ۵- سرهنگ منصور زمانی رییس زندان قصر ۶- سالار جاف نماینده مجلس شورای ملی ۷- جهانگیر طارق کارمند سازمان اطلاعات و امنیت کشور.


بن‌مایه‌ها