تفاوت میان نسخه‌های «بیانات اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی در باریابی روزنامه‌نگاران فرانسوی پیش از ورود پرزیدنت دوگل به ایران ۲۴ مهر ۱۳۴۲»

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «{{سرصفحه پروژه | عنوان = درگاه:محمدرضا شاه پهلوی|درگاه اعلیحضرت محمدرضا شاه پ...» ایجاد کرد)
 
خط ۴: خط ۴:
 
| قسمت =
 
| قسمت =
 
| قبلی = [[درگاه:انقلاب شاه و مردم|درگاه انقلاب شاه و مردم]]
 
| قبلی = [[درگاه:انقلاب شاه و مردم|درگاه انقلاب شاه و مردم]]
| بعدی = [[برنامه عمرانی سوم]]
+
| بعدی = [[دیدار رسمی سران دیگر کشورها از ایران]]
 
| یادداشت =
 
| یادداشت =
 
}}
 
}}
خط ۲۲: خط ۲۲:
  
  
::: من درباره سیاست کشور خود اخیراً در جلسه گشایش پارلمان ایران به تفصیل صحبت کردم. ما با تمام همسایگان خود یا مناسبات برادرانه داریم و یا روباط کاملاً دوستانه. ما اخیراً قرارداد منع آزمایش‌های اتمی مسکو را امضا کردیم، زیرا معتقدیم که برای تحقق یافتن آرزوی خلع سلاح عمومی در جهان بطوری که ضمانت اجرایی داشته باشد باید قدم هایی برداشت، و انتظار داریم امضاء قرارداد مسکو نخستین گام در راه رسیدن به این آرزو باشد.  
+
::: من درباره سیاست کشور خود اخیراً در جلسه گشایش پارلمان ایران به تفصیل صحبت کردم. ما با تمام همسایگان خود یا مناسبات برادرانه داریم و یا روابط کاملاً دوستانه. ما اخیراً قرارداد منع آزمایش‌های اتمی مسکو را امضا کردیم، زیرا معتقدیم که برای تحقق یافتن آرزوی خلع سلاح عمومی در جهان بطوری که ضمانت اجرایی داشته باشد باید قدم هایی برداشت، و انتظار داریم امضاء قرارداد مسکو نخستین گام در راه رسیدن به این آرزو باشد.  
  
 
[[رده:سخنرانی‌های محمدرضا شاه پهلوی]]
 
[[رده:سخنرانی‌های محمدرضا شاه پهلوی]]
 
[[رده:دیدار رسمی سران دیگر کشورها از ایران]]
 
[[رده:دیدار رسمی سران دیگر کشورها از ایران]]

نسخهٔ ‏۲۸ فوریهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۱۸:۱۷

درگاه انقلاب شاه و مردم درگاه اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی آریامهر

سخنرانی‌های محمدرضا شاه پهلوی

دیدار رسمی سران دیگر کشورها از ایران


بیانات اعلیحضرت محمدرضا شاه پهلوی در باریابی روزنامه‌نگاران فرانسوی پیش از ورود پرزیدنت دوگل به ایران ۲۴ مهر ۱۳۴۲


برای من جای خوشوقتی است که یک بار دیگر می‌توانم رئیس جمهوری کشور ما را ملاقات کنم. من نسبت به ایشان احساسات دوستانه و آمیخته به ستایشی دارم. البته ما اوضاع کلی را مورد مطالعه قرار خواهیم داد. ما انتظار داریم ببینیم دو کشوری که از یکدیگر فاصله بسیار دارند و ممکن است به مناسبت وضع جغرافیایی خود در پاره‌ای مسایل نظریات مختلف داشته باشند در مسائل اصولی با یکدیگر دارای وحدت نظر هستند.


فرانسه و ایران از نظر اصول با یکدیگر وحدت نظر کافی دارند، و این «اصول» عبارت از این است که هر یک از این دو کشور در منطقه خود احساس مسئولیت می کنند و دارای حس استقلال و توجه به عظمت خود هستند. می توانم در یک جمله بگویم که دوستی و تفاهم بین فرانسه و ایران اکنون به حد اکمل وجود دارد.


در پاسخ این سئوال که نقش ایران در منطقه خاورمیانه چیست، باید بگویم که کشور ما مورد احترام همه همسایگان خود قرار دارد. کشور من در بیست سال آینده دارای جمعیتی دو برابر جمعیت امروز خواهد بود، و سطح زندگی مردم آن به سطح زندگی مردم کشورهای اروپایی خواهد رسید. کشوری به ثروت ایران و با داشتن چهل میلیون نفر جمعیت و سطح زندگی بالا در این منطقه از جهان قطعاً وزنه سنگینی بشمار می رود.


من درباره سیاست کشور خود اخیراً در جلسه گشایش پارلمان ایران به تفصیل صحبت کردم. ما با تمام همسایگان خود یا مناسبات برادرانه داریم و یا روابط کاملاً دوستانه. ما اخیراً قرارداد منع آزمایش‌های اتمی مسکو را امضا کردیم، زیرا معتقدیم که برای تحقق یافتن آرزوی خلع سلاح عمومی در جهان بطوری که ضمانت اجرایی داشته باشد باید قدم هایی برداشت، و انتظار داریم امضاء قرارداد مسکو نخستین گام در راه رسیدن به این آرزو باشد.